Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boşanma aşamasındayım.Lütfen yardım!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Sadece konunun ilk, yani açılış mesajını okudum ve ona göre cevap vereceğim.

Hayatta en katlanılmaz insan, kendiyle barışık olmayan insandır. Böyle insanlarla geçinmek zaten mümkün değildir ama onlara göz yummak da oldukça zor bir iştir ve hiç kimse buna mecbur değildir.

Bir kere şunu düşünmelisin; her kim olursa olsun size sürekli bağıran ve azarlar şekilde konuşan bir insana asla ve asla göz yummamanız ve hoş görmemeniz gerekir çünkü bunun bir sonu yoktur ve muhtemelen olmayacaktır. Bunu yapan kişiye, buna hakkının olmadığını göstermeniz gerekir. Kendinize olan saygınızın da zaten onun bunu yapmasına izin vermemesi gerekir.

"Zamanla düzelir", en büyük sorunların ilk başladığı safhadır. Eğer siz de bunu söylüyor ve böyle düşünüyorsanız, yüksek ihtimalle hayal kırıklığına uğrayacağınızı üzülerek tahmin ederim.

Hülasa yapmanız gereken, bu işi daha fazla uzatmamaktır fikrimce...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cngzmls View Post
      Arkadaşlar nikahtan önce bir süre önce terk ettim,yalvardı,dil döktü,yapmayacağım dedi,bir daha yaparsam gel yüzüme tükür dedi.Ben bir kez daha şans verdim ve gerçekten çok iyi davrandı,ben de gerçekten değişti sandım.
      bendede öyleydı alkolunu bılıyordum evlenmeden önce ayrıldım yemınler ıctı alkolu bırakıcam bırdaha agzıma sürmıycem gerekırse senınle gıdıcem tedavıye kandırdı nıkah olunca dahada beter oldu artık evdede basladı sorsan sebebı benım bana kızıyor kırmamak ıcın ıcıyor ıctıkten sonra ne var ne yok kırıyor benı ne varsa artık bende degıstı sandım yanıldım ona verdıgım senelere yanarım ben nasıl böyle bır oyuna geldım bu hataya dustum defalarca ayrıldım kapılara geldı yok kendımı öldururum yakarım affet belkı 100 defa ayrıldım geldı ben magdur oldum hep degısen bır sey olmadı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Buğra View Post
        Sadece konunun ilk, yani açılış mesajını okudum ve ona göre cevap vereceğim.

Hayatta en katlanılmaz insan, kendiyle barışık olmayan insandır. Böyle insanlarla geçinmek zaten mümkün değildir ama onlara göz yummak da oldukça zor bir iştir ve hiç kimse buna mecbur değildir.

Bir kere şunu düşünmelisin; her kim olursa olsun size sürekli bağıran ve azarlar şekilde konuşan bir insana asla ve asla göz yummamanız ve hoş görmemeniz gerekir çünkü bunun bir sonu yoktur ve muhtemelen olmayacaktır. Bunu yapan kişiye, buna hakkının olmadığını göstermeniz gerekir. Kendinize olan saygınızın da zaten onun bunu yapmasına izin vermemesi gerekir.

"Zamanla düzelir", en büyük sorunların ilk başladığı safhadır. Eğer siz de bunu söylüyor ve böyle düşünüyorsanız, yüksek ihtimalle hayal kırıklığına uğrayacağınızı üzülerek tahmin ederim.

Hülasa yapmanız gereken, bu işi daha fazla uzatmamaktır fikrimce...
        cok guzel yorumlamıssınız dusuncelerıme tercuman olmussunuz

Yorum

Kardes oncelikle sunu soleyim. zararin neresinden donersen kardir!! bendimde bole bir esim vardi. butun servertimi kisiligimi hayatimi yedi doymadi beni ele gune rezil rusva etti evlerden bes parasiz sokaklara atti. Ya oldurecektim vurunca ya cekip gidecektim cektim gittim.
          Ayril kardes asla duzelmez ben 10 senede duzeltemedim. her doktora gittik olmadi. sonunda bende problemli asabi bir insan oldum. Aman dikkat asla cocuk falan yapayim deme sonra kafani tastan tasa vurusun ama bir care olmaz. Oncelik bir sure uzak dur kafani dinle. Ve yakani kurtarmaya bak. sonra benim gibi 30 yasina gelmeden beyazlamadik sacin kalmaz. Hayat kisa sorunlu insanlari bir kenara birak. insanlarin hatalarini affetme arkadana donup bakma hayat bana bunu ogretti.

Yorum

çok güzel yorumlamışsınz...

Yorum

İşleniyor...
            X