Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aldatılma korkusu yaşıyorum :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aldatılma korkusu yaşıyorum :(

arkadaşlar yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim içim biraz daha rahat diyebilirim. kendi kendimi mutsuz ettiğimi farkettim. eşime güvenmeyi seçiyorum.umarım yanılmam....

(mesajlarımı silmem gerekiyor çünkü siteye girdiğimi gördü,yazdıklarımı okuması ihtimaline karşı silmem gerekiyor)
    Last edited by vicky; 19-11-2012, 01:22 PM. Reason: silmem gerek

Her erkek eşini aldatacak diye bir şey yok aldatanlarda aldatmayanlarda olur. Yanlız her erkek o erkektir. Mutlaka belli zamanlarda başkaları ile olmayı isteyebilir. Yanlız bunun fiziki bir şeye dönüşmesi için ortam gerekir.

Yakışıklı olmayan düşük gelirli, bir sanayi marangoz atölyesinde çalışan bir erkek ile , yakışıklı karizmatik kadın erkek daha klas ortamlarda çalışan dolaşan erkek bir değildir böyle bir erkeği ise kadınlar zaten yanlız bırakmaz erkekte bu duruma meyilli ise aldatılma çok büyük ihtimaldir.
    I'm fine. I'm just not happy.
    G.House

Yorum

Hamile kadınlarda genelde aldatılma kompleksi yaşıyorlar.

Ama gördüğüm kadarıyla aldatılmanızı düşünmenizi sağlayacak kadar büyük bir olay yaşamamışsınız. Bence rahat olun...

Yorum

ben de buna benzer bi sey yasadim.insan bazen cok sevdigi birinde hic beklemedigi bir sey gordugunde,guveni sarsilir,sen aldatilma degl guven sorunu yasiyorsun.ben aylardir bu sorunla ugrasiyorum 3 yillik evliyim,cocuk yok,bakimli ve calissan bir bayanim,ne biliyim ben atlatamadim.cok sik sevdiklerini soyledikleri zaman insan daha farkli etkleniyor.

Yorum

Benimde bir çok evli arkadaşım var.Birçogunun dilinde farklı kadın veya kadınlarla heyecan yaşama sözcükleri duyuyorum özellikle ünlü kişiler ile olan hayaller.Ama biliyorum ki hiçbiri eşini aldatmıyor başka kadınlarla görüşmüyorlar.Söz olarak veya belkide düşünce olarak var ama eyleme geçme konusunda hiçbir hareketlilik yok.Hamilelik sürecinizde bittiğine göre onu tekrar etkilemeyi deneyebilirsiniz...
          Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

(mesajlarımı silmem gerekiyor çünkü siteye girdiğimi gördü,yazdıklarımı okuması ihtimaline karşı silmem gerekiyor)
            Last edited by vicky; 19-11-2012, 01:23 PM.

Yorum

bence bu hamililikden olabilir bir psikoloğa gitmen iyi olur senin için
              Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
              sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

her erkekte aldatma potansiyeli vardır, bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini etkileyen bir sürü etken vardır. durup durup dururken ya beni aldatıyorsa/aldatacaksa diye endişelenmenin hiç bir anlamı yok. aldattığını farkedersen, o zaman düşünürsün. mesela terk edersin, bence aldatıyor bile olsa terkedilince perişan olmayacak erkek yoktur ama peki böyle durumda sen terk eder miydin önce buna emin olman lazım. benim bi tanıdığım eşini kurcaladı kurcaladı sonunda yakaladı, sonuç? hiç bir şey yapmadı. madem ayrılmayacaktı niye ortaya çıkardı değil mi? ölme-öldürme fikrinde ciddi olmadığını varsaydığım için ona hiç girmiyorum

bu arada bence şüphelerinde çok da haksız sayılmazsın, ama paranoyak olmana gerek yok. ciddi bir şeyler olursa bir şekilde farkedersin bunu.

Yorum

ben kesinlikle yapıyordur diyemem ama o şüpheyide yaşamasamda tahmin ediyorum..yani ben aldatıldıktan sonra öğrendim..hiç bir şekilde beni aldatacağına inanmıyordum ,sonradan düşününce çok sebep varmış ama ben görememişim..boşandıktan sonra düşündüm eğer evliyken şüphelenseydim ne yapardım diye çünkü eminimki bu duygu insanı yiyip bitirir..bana sorarsan iyi bir şekilde takip et(tabi bulunca ne yapacağından eminsen ve yüzleşmeye cesaretin varsa)..aklında sorular kalmasın..araştırdıkça ufak tefek bişeyler bulup ama kesin kanıt olduğuna inanmayacak şeyler olursada otur eşinle konuş..bir an önce hallet çünkü bu duygu insanı çok üzer tahmin ediyorum..

Yorum

çalışan biri misiniz. yani kendi ayaklariniz üstünde duran biri misiniz
                    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
                    X