Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karım beni aldatıyor ,kafayı yemek üzereyim - 2

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Karım beni aldatıyor ,kafayı yemek üzereyim - 2

    Arkadaşlar merhaba ;
    Karım beni aldatıyor, kafayı yemek üzereyim topic li konuyu yaklaşık 5 ay önce paylaştım . Sağ olun 5 ay önce bana çok yardımcı oldunuz. Şimdi bu beş aylık gelişmeleri sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum. Şimdi olayları kısaca özetleyeceğim sizlere.
    Yaklaşık 5 ay önce karımın telefonunda kendisinden 10 yaş büyük bir iş arkadaşının aşk mesajını yakalamamla başladı bu iğrenç hikaye. Sonra ben karıma hissettirmeden takibe aldım onu, internetten telefon dökümlerine falan baktım. Yaklaşık günde 10-15 kez telle konuşup mesajlaşıyormuş o adamla. (Karım beni aldatıyor, kafayı yemek üzereyim başlıklı konumda ayrıntıları okuyabilirsiniz, bir kaç konu aşağıda) .Aldatıldığımdan emin olduktan sonra, sizlerden aldığım cesaret ile karımı karşıma aldım konuştum. Tabi suçunu kabul etmedi. Bana dediki "iş arkadaşımla fazla samimi oldum, oda bu samimiyetimi yanlış anladı ve bana aşık olduk, ondan kurtulmaya çalıştım ve kurtuldum". Benden binlerce kez özür diledi, "hiç bir erkeğe samimi davranmıyacam bidaha" dedi. Bu arada eşim tayinini başka bir yere istedi ve tayini oldu. Dolayısı ile hem o adamdan uzaklaştı ve bende onu affettim. Ama benim içime bir kurt düşmüştü artık. Bir kaç defa sordum " o adam seni rahatsız ediyormu diye" hayır dedi. Taki düne kadar.
    Dün ağlayarak beni aradı karım. Lütfen dedi bana bir telefon hattı al, bir de akşam beni işyerimden al konuşmamız lazım, o adam beni rahatsız ediyor.
    Akşam aldım eşimi, "sana herşeyi açık açık anlatacam, çok kötü durumdayım , lütfen bana yardım et dedi". Başladım dinlemeye.
    "Ben seni aldattım dedi, o adamla yakınlaştım, cinsel birşey olmadı ama, aylarca sevgili olduk" dedi. Asıl sıkıntı burdan sonra başlıyor. Ben o adamın mesajını yakalamadan önce eşim yaptığının çok yanlış olduğunu anlayıp ayrılmaya çalışmış ama adam peşini bırakmamış. Geçen haftada adam iş yeri tayinini istemiş ve eşimin karşı binasına tayin olmuş ve başlamış eşimi tehdit etmeye, " benimle görüşmezsen herşeyi kocana anlatırım, işyerinde adını çıkarırım diye v.s. " diye. Eşimde başka çare bulamayınca tüm olayları bana anlatıp ne olacaksa olsun artık, ben dayanamıyorum diye benden yardım istedi. Tabi ben eşimin beni aldattığına inanmak istemediğim için inanmamıştım daha önce ama herşeyi eşimin ağzından duyunca yıkıldım. Ama önce daha önemli bir sorun vardı.
    Offffff çok karışık bir hikaye, hala inanamıyorumbaşıma bunların geldiğine, ben bunları hak edecek birşey yapmadım arkadaşlar. Bunları anlatmak bile beni sıkıntıya sokuyo, ama birilerine anlatmazsam çatlayacam.
    Neyse eşim perişan durumdaydı ona dedimki " o adam sms atarsa silme, seni ararsa sesini kayıt et" oda dediğimi yaptı, sonra dedim sen onu tehdit et . Eşimde dediklerimi yaptı ve adam tırstı, şimdilik eşimin peşini bıraktı, korktuğu için.
    Gelelim bana, ben şuan perişan haldeyim, aldatıldım. Eşimin başını sıkıntıdan kurtardım ama kendim bitmiş durumdayım .
    Ne yapıyım arkadaşlar, içimden geçen elimdeki kayıtlar ile o adamın yuvasını yıkıyım, iş yerinde rezil ediyim, birde savcılığa verip adamı içeri attrırıyım (çünkü mesajlarda tehdit var). Sonra eşimi boşayım. Ha birde herşeyden önce o şerefsiz adamın ağzını burnunu kırayım hırsımı alana kadar. Ama ben eşimi seviyorum , 5 yaşında kızım var, yuvamı yıkmak istemiyorum, ama sindiremiyorum. Karım beni aldattı, bunu itiraf etti. Nolur bana yardım edin. Ben ne yapmalıyım. İnsan bu durumları kimseye anlatamıyor

  • #2
    valla çok zor durum usta allah yardımsın olsun öncelikle konuyu ben hatırladım..
    ama senin yerinde olsam o eşini tehdit eden şerefsizi iş yerinde bir güzel benzetirdim ben bile okurken sinirlendim asabım bozuldu senin durumunu düşünemiyorum. bikere o adamın yaptığı resmen şerefsizlik . ne dieyim allah yardımcısn olsun zor durum......

    Yorum


    • #3
      Size soyleyebilecegim tek sey bu suphe hayatiniz boyunca devam decek kalbinizden beyninizden silip atamayacak ve surekli esinizi takip edeceksiniz..yapsin yada yapmasin bir defa ogrendinizya istesenizde bu suphe icinizden cikmayacak..sahsen ben oyleyim..ve yillar gectikce ne kadar yiprandiginizi anliyorsunuz..evlilik cekilmez oluyor..bilmiyorum umarim siz atlatabilirsiniz..benim kocam beni aldatti ve asla guvenemiyorum kurcaladikcada illaki birseyler buluyorum..

      Yorum


      • #4
        başkasının tehditine gerek varmı? iffetsiz bir kadını yanınızda taşımanız hem size hemde beş yaşındaki o masum çocuğa yapılmış bir günah. siz bir erkek olarak bu durumu kaldırmayı göze alıyorsanız size laf söz fayda etmez . ancak boşanırsanızda heleki kız çocuğunuzu asla böyle bir bayana teslim etmeyin mahkemedede çekip alın evladınızı. hayat böyle namussuzlukları sorgulayacağınız kadar uzun değil. ayrıca bir çocuk annesi bunu yapabiliyorsa yarın birgün ona iğrenmeden dokunabilecek iradeyi kendinizde görebiliyormusunuz? yada evladınızı böyle bir kadına teslim edebilecekmisiniz? zor ama en doğru olanı böyle ahlaksızlıklara karşı boyun eğmemek
        Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

        Yorum


        • #5
          Ha birde insan o ofkeyle hem karsi tarafin hemde esinin agzini burnunu dagitmak istiyor..saniyoruzki rahatlariz..ama cozum olacagini sanmiyorum.herkes duyuyor polis karakol belki mahkeme falan rezillik yani..en guzeli adamin esini arayip herseyi anlatmak birak senin yasadiklarini oda yasasin huzursuz olsun o ates bir kez dustumu bi eve inan perisan olur onun mutlu mesut karisiyla yasamasina izin verme bence..gorsun ev huzursuzlugu neymis..

          Yorum


          • #6
            Konu sahibi arkadaş, Allah yardımcın olsun psikolojik olarak çok zor bir süreç geçirmişsin ve bundan sonra neler olması gerektiğine sen kararvereceksin.. İleride haksız yere nafaka ödeme ve çocuk velayeti için konu kapanmadan resmi mercilere durumu bildirmen senin yararına olacaktır.

            İnsanoğlu hata yapar yapmaz değil.. Lakin hatanın affediebilir olması senin kanaatine kalmış artık, eşinin seni duygusal veya fiziksel anlamda aldatmasında senin bir etkin, oldumu? Olmadıysa nedenleri niçinleri sorgula kafanda her olumlu veya olumsuz cevap karar vermeni kolaylaştırır umarım..

            Kendini fazla üzme, Allaha emanet ol.
            Last edited by esintili24; 20-01-2013, 05:48 AM.

            Yorum


            • #7
              Olan zaten cocuklara oluyor..bir anne cocuguna nasil boyle bir seyi reva gorur anlamiyorum..hadi esini bir kenara birakta..ayrilik durumunda o cocuk ilerde odrenmeyecekmi sebep neydi nefret etmeyecekmi annesinden..bilmiyorum nasil bir mantik nasil bir dusunce ama yazik bir bayan olarak ben utanirim cocuklarimin yuzune bakmaya sahsen..

              Yorum


              • #8
                Orjinal yazı sahibi: Bitiyorum View Post
                Olan zaten cocuklara oluyor..bir anne cocuguna nasil boyle bir seyi reva gorur anlamiyorum..hadi esini bir kenara birakta..ayrilik durumunda o cocuk ilerde odrenmeyecekmi sebep neydi nefret etmeyecekmi annesinden..bilmiyorum nasil bir mantik nasil bir dusunce ama yazik bir bayan olarak ben utanirim cocuklarimin yuzune bakmaya sahsen..
                Adamın ağzını burnunu kırmak dışında eşini boşamak da dahil bütün dediklerini yap.

                Yani adamı mahkemeye ver ve hem tehditten ceza yesin ve içerde yatsın hem de maddi tazminat davası da aç. Benim bu adam gururumu, onurumu yıkmıştır tarzında. Pu*t hem içeri girsin hem de sana yüklü bir tazminat ödesin.

                Eşini boşa gitsin. Eşini seviyorsan da unutacaksın güzel kardeşim. Yapacak başka birşey yok.

                Çok zor bir durum. Çok çok zor bir durum. Allah sana kolaylık versin kardeşim, sabır versin, dayanma gücü versin.

                Yorum


                • #9
                  S.a. bir kere eşin sana halen yalan söylüyor. tamam biraz manyamış olabilirim ama altı yıldır mahkeme mahkeme icra icra geziyorum biraz işin ne olduğunu öğrendiğimi varsayabilirsin. şindi : eşin sana halen yalan söylüyor. yüzde doksandokuz cinsel bir münasebet oldu. aylarca sevgili kalacaklar, iki evli insan, yani bir engelleri yok. sevmişse birzamanlar onu, zaten seni silmiş demektir. sen halen seni silen biriyle birlikte oluyorsun demektir. tamam çocuğun var, ama çocuğun seninle kalıcak, annesinde değil. aldatmış seni evli bir adamla. bu onun için negatif bir etkendir ve sağlam bir avukat savunmasıyla çocuğu alırsın, nafaka ödemezsin, tazminat ödemezsin, mal varlığınız varsa makul boyutlarda paylaşılır. şimdi gelelim ikinci konuya " adamı rezil etme veya dövme konusu" ilk önce mahkeme olayında adamı adıyla sanıyla tanık olarak kaydettireceksin. yani rezil etme konusunu sen değil devlet yapacak. evine zaten mahkeme celbi gittiğinde mutlaka mesai saatleri içinde gidecek ki buda karısının çocuğunun v.s. okuması demektir. gelmezse mahkeme zaten zorla alır getirir merak etmiyceksin. bir üçüncü konu, tehditten içerde yatmaz. değişen kanunlara göre tehditten değil bizzat çekip vuran içerde yatmıyo. tutuksuz yargılanmak üzere salınmasına kararı çıkar. en fazla bir gün tutarlar içerde oda gece gelirse sabaha kadar bekletirler savcı dinlesin diye. başkada tutmazlar. bir üçüncüsü ağzını burnunu kırma konusu, adamın bana göre çok bi suçu yok, çünkü her erkek gibi oda içgüdüsel davranmış. yani dövmek bir çözüm değildir mahkemenin yapacağı karşısında da devede kulak kalır. yeni düzenlemelere göre adama da dava açıp manevi tazminat isteyebiliyorsun ki bu çok keyifli birşey, şöyle ki : ESKİ eşin birisiyle ilişki yaşıyor, sen de o birisini tazminata mahkum ettiriyosun. hem yapanları cezalandırıyosun. hemde ikisine de dünyanın en büyük hakaretini etmiş gibi, işiniz bitti paranızı ödeyin arkadaşım dermiş gibi. yani anlıycağın, Bana göre, yapacağın şey Boşanma Davalarında uzmanlaşmış iyi bir avukat bulmak. eğer bursadaysan yardımcı olurum kardeşim. ama hiç canını sıkacağın birşey yok. çünkü yarın öbürgün kızın bu olayı öğrense ve dese ki baba nasıl miden kaldırdı ? ne cevap vereceksin ? sen neden cevap verememe durumunda kalacaksın. bırak annesi veremesin.. Benim fikrim tabikide. yoksa, seni aldatmış birinin birdaha yapmayacağı ne malum ? daha önce yapmadığı ne malum ? sadece fikrimi söyledim. canını yaktıysam kusuruma bakma.. iyi geceler.
                  Yak bi sigara...

                  Yorum


                  • #10
                    zor bir süreç geçirmişsin.. Konuda çok hassas ve başkaları ne söyler ne düşünür bilmem ama kendi başıma gelse şöyle düşünebilirdim.

                    Öncelikle Affetmek erdem sahibi güçlü ve olgun insanların işidir. öfke ve intikam ise hırsına yenik düşenlerin. ve her ne olursa olsun karşına pişmanlığı ile gelmiş bir kadın. dizginleri ipleri senin eline vermiş yaptığı hata ile gerçekten pişmanlık duymuş.. Tabiki suçlu ve yaptığı affedilmesi en zor şey bir evlilikte..

                    Ama sana şöyle söylemek istiyorum onu bu kez affet ama hiçbirşey şeyi eskisi gibi olmasın.. ona bir süre, her durumda yaptığından pişmanlık duyması için içten içe hissettir. ve ona da hayatında daha fazla mesai ayır...

                    Hep söz ederim Erkekler güçlü olmaz ise toplumda bu sıkıntılar yaşanır. gücümüzü elimizden alan da bizi köşeye sıkıştıran hayat..
                    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

                    Yorum


                    • #11
                      Orjinal yazı sahibi: MrJapan View Post
                      S.a. bir kere eşin sana halen yalan söylüyor. tamam biraz manyamış olabilirim ama altı yıldır mahkeme mahkeme icra icra geziyorum biraz işin ne olduğunu öğrendiğimi varsayabilirsin. şindi : eşin sana halen yalan söylüyor. yüzde doksandokuz cinsel bir münasebet oldu. aylarca sevgili kalacaklar, iki evli insan, yani bir engelleri yok. sevmişse birzamanlar onu, zaten seni silmiş demektir. sen halen seni silen biriyle birlikte oluyorsun demektir. tamam çocuğun var, ama çocuğun seninle kalıcak, annesinde değil. aldatmış seni evli bir adamla. bu onun için negatif bir etkendir ve sağlam bir avukat savunmasıyla çocuğu alırsın, nafaka ödemezsin, tazminat ödemezsin, mal varlığınız varsa makul boyutlarda paylaşılır. şimdi gelelim ikinci konuya " adamı rezil etme veya dövme konusu" ilk önce mahkeme olayında adamı adıyla sanıyla tanık olarak kaydettireceksin. yani rezil etme konusunu sen değil devlet yapacak. evine zaten mahkeme celbi gittiğinde mutlaka mesai saatleri içinde gidecek ki buda karısının çocuğunun v.s. okuması demektir. gelmezse mahkeme zaten zorla alır getirir merak etmiyceksin. bir üçüncü konu, tehditten içerde yatmaz. değişen kanunlara göre tehditten değil bizzat çekip vuran içerde yatmıyo. tutuksuz yargılanmak üzere salınmasına kararı çıkar. en fazla bir gün tutarlar içerde oda gece gelirse sabaha kadar bekletirler savcı dinlesin diye. başkada tutmazlar. bir üçüncüsü ağzını burnunu kırma konusu, adamın bana göre çok bi suçu yok, çünkü her erkek gibi oda içgüdüsel davranmış. yani dövmek bir çözüm değildir mahkemenin yapacağı karşısında da devede kulak kalır. yeni düzenlemelere göre adama da dava açıp manevi tazminat isteyebiliyorsun ki bu çok keyifli birşey, şöyle ki : ESKİ eşin birisiyle ilişki yaşıyor, sen de o birisini tazminata mahkum ettiriyosun. hem yapanları cezalandırıyosun. hemde ikisine de dünyanın en büyük hakaretini etmiş gibi, işiniz bitti paranızı ödeyin arkadaşım dermiş gibi. yani anlıycağın, Bana göre, yapacağın şey Boşanma Davalarında uzmanlaşmış iyi bir avukat bulmak. eğer bursadaysan yardımcı olurum kardeşim. ama hiç canını sıkacağın birşey yok. çünkü yarın öbürgün kızın bu olayı öğrense ve dese ki baba nasıl miden kaldırdı ? ne cevap vereceksin ? sen neden cevap verememe durumunda kalacaksın. bırak annesi veremesin.. Benim fikrim tabikide. yoksa, seni aldatmış birinin birdaha yapmayacağı ne malum ? daha önce yapmadığı ne malum ? sadece fikrimi söyledim. canını yaktıysam kusuruma bakma.. iyi geceler.
                      Aynen japon askerinin söylediği gibi eşini kesinlikle boşamalısın. Kesinlikle. Ayrıca nafaka, mafakada ödemiyorsun hatta hiçbirşey ödememek üzere boşan.

                      Yorum


                      • #12
                        Arkadaşlar! Küçük düşürücü, tahrik edici yazılar yazmayalım lütfen.. Olayın içeriğini konu sahibi harici kimse bilmiyor.

                        Yorum


                        • #13
                          bence yorum yapılırken empati kurulmalı ama bende düşünüyorum ihanet eden birini affetmek zor affedipde yaşıyan var ama genelde forumda okduğum kadarıyla hep şüpe içindeler güvnleri yok tabi mutlu olanlarıda var ama bence bir kere ihanet işin içine girdimi affetmek zor sizi aldatan bir kadına dokunabilisminiz bunu düşünün bence o adama gelince uğraşmayın derim değmez bence kendinizi üzersiniz ancak ama yinede adamı cezasız kalmasını istemiyosanız istediğiniz yollları deniyebilirsiniz bence eşinizden boşanın kızınıza gelince düşünün kızınıza bakabilirminiz daha yaşı ufak ve annesinden uzak fazla kalmamalı annesi ne yaparsa yapsın bunu çocuğa yansıtmak doğru diğil eşinizin sizi aldattığınıda çocuğunuza yaşı gelince anlatmayın derim bir annesini kötü olrak görmesin yine karar sizin ama bence boşanın ihanet zor affedilir eğer çok pişman olsaydı siz ilk sorduğunuzda söylerdi affedilerdi ama bu sefer meçvur kaldığı için açıklamış tekrar güvenilmez bence eğer meçvur kalmasa daha ne kadar saklıcaktı kim bilir ona göre düşünün bence çocuğunuzada düşünün hem sizden hem annesinden ayrı büyümesin boşansanızda 2 birlikte kalabilir haftanın belirli günleri umarım doğru olanı yaparsanız allah yardımcınız olsun
                          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

                          Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

                          Yorum


                          • #14
                            Ortada cinsel anlamda bir aldatma yoksa sorun yapılacak fazla bir şey yok gibi duruyor konu. Mesele duygusal aldatma ise insanlar duygularının etkisinde kalabiliyor. Evli olmasına rağmen başkalarına gönlünü kaptırabiliyor. Aşk gibi duygular çoğunlukla kişinin kendi tercihinde olmayan duygulardır. Kişi kime aşık olacağını seçmez. Duygular devreye girdi mi kişi kendisi üzerinde kontrolünü duygularına teslim eder. O yüzden böyle bir durumda eşler bu duyguyla başa çıkma yolları araması daha uygun.

                            Eminim ki eşin bilinçli bir şekilde seni duygusal anlamda aldatmış değildir. Şu an kendine bak. Sende ciddi anlamda duygularının etkisindesin. Haksız mıyım? Şu an alacağın kararlarda duyguların seni yönetiyor. Aşk gibi duygularda da kişi duygularına boyun eymek zorunda kalır.

                            Ortada cinsel anlamda aldatma yoksa affetmek ve eşine bu duygularından kurtulmasında ona yardım etmek en doğrusu.

                            Gelelim cinsel anlamda bir aldatma varsa, aralarında bir ilişki yaşanmışsa ne olacağına. Bu durum gerçekten sınırı aşmaktır. Sana yönelik yapılan ciddi anlamda bir saygısızlıktır. Bir kere evlilikte bağ kurma önemlidir. Kurduğun bağ ölçüsünde eşinin yanında huzurlu hissedersin. Bu tür aldatılma bu bağa belki kalıcı anlamda zarar verir. Eşine her baktığında o olayı hatırlar doyumlu bir birliktelik kuramazsınız kolay kolay. Bu noktada affedebilecek misin? yoksa bu olay bitirilmemiş bir iş olarak hep ilişkinizin devamında size eşlik mi edecek bunu iyi yordamalı ve kararını ona göre vermelisin. Kararın başkalarının etkisinde olmaksızın olmalı. Çocuğunu düşünerek istemediğin kararlar almanı da tavsiye etmem. Karar her şeyden bağımsız tamamen senin tercihinin doğrultusunda olmalı.

                            Ayrılmak ve ayrılmamak konusunda kararını artıları ve eksilerini değerlendirerek daha sağlıklı verebilirsin.
                            ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

                            Yorum


                            • #15
                              Orjinal yazı sahibi: MrJapan View Post
                              S.a. bir kere eşin sana halen yalan söylüyor. tamam biraz manyamış olabilirim ama altı yıldır mahkeme mahkeme icra icra geziyorum biraz işin ne olduğunu öğrendiğimi varsayabilirsin. şindi : eşin sana halen yalan söylüyor. yüzde doksandokuz cinsel bir münasebet oldu. aylarca sevgili kalacaklar, iki evli insan, yani bir engelleri yok. sevmişse birzamanlar onu, zaten seni silmiş demektir. sen halen seni silen biriyle birlikte oluyorsun demektir. tamam çocuğun var, ama çocuğun seninle kalıcak, annesinde değil. aldatmış seni evli bir adamla. bu onun için negatif bir etkendir ve sağlam bir avukat savunmasıyla çocuğu alırsın, nafaka ödemezsin, tazminat ödemezsin, mal varlığınız varsa makul boyutlarda paylaşılır. şimdi gelelim ikinci konuya " adamı rezil etme veya dövme konusu" ilk önce mahkeme olayında adamı adıyla sanıyla tanık olarak kaydettireceksin. yani rezil etme konusunu sen değil devlet yapacak. evine zaten mahkeme celbi gittiğinde mutlaka mesai saatleri içinde gidecek ki buda karısının çocuğunun v.s. okuması demektir. gelmezse mahkeme zaten zorla alır getirir merak etmiyceksin. bir üçüncü konu, tehditten içerde yatmaz. değişen kanunlara göre tehditten değil bizzat çekip vuran içerde yatmıyo. tutuksuz yargılanmak üzere salınmasına kararı çıkar. en fazla bir gün tutarlar içerde oda gece gelirse sabaha kadar bekletirler savcı dinlesin diye. başkada tutmazlar. bir üçüncüsü ağzını burnunu kırma konusu, adamın bana göre çok bi suçu yok, çünkü her erkek gibi oda içgüdüsel davranmış. yani dövmek bir çözüm değildir mahkemenin yapacağı karşısında da devede kulak kalır. yeni düzenlemelere göre adama da dava açıp manevi tazminat isteyebiliyorsun ki bu çok keyifli birşey, şöyle ki : ESKİ eşin birisiyle ilişki yaşıyor, sen de o birisini tazminata mahkum ettiriyosun. hem yapanları cezalandırıyosun. hemde ikisine de dünyanın en büyük hakaretini etmiş gibi, işiniz bitti paranızı ödeyin arkadaşım dermiş gibi. yani anlıycağın, Bana göre, yapacağın şey Boşanma Davalarında uzmanlaşmış iyi bir avukat bulmak. eğer bursadaysan yardımcı olurum kardeşim. ama hiç canını sıkacağın birşey yok. çünkü yarın öbürgün kızın bu olayı öğrense ve dese ki baba nasıl miden kaldırdı ? ne cevap vereceksin ? sen neden cevap verememe durumunda kalacaksın. bırak annesi veremesin.. Benim fikrim tabikide. yoksa, seni aldatmış birinin birdaha yapmayacağı ne malum ? daha önce yapmadığı ne malum ? sadece fikrimi söyledim. canını yaktıysam kusuruma bakma.. iyi geceler.
                              Arkadaş zanlarla haraket edilmez. Cinsel ilişkiye girdiğini nerden biliyorsun? Olay netleşsin. Ondan sonra yazdıklarına katılmamak elde değil. Yeterki olay zandan arınık ve gerçekler ortada olsun.
                              ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X