Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne olacak bu delinin hali

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Ne olacak bu delinin hali

    Kısa kesecem. Çünkü uzun mesajların okunması kolay olmuyor

    Eşimi ilk tanıdığım yıllarda kendisi problemli biri idi. Daha öncesinde bir erkek arkadaşı vardı birkaç ay kendisi ile gönül eğlendirdikten sonra başka bir kızla gönül eğlendirmeye başlamış bir vasıftı kendileri. Bence sadece erkeğin hissettiği cinsellik vardı ama sevgi yoktu. Belkide eşim kendisini seviyordu bilemiyorum.

    Bana ilk başlar hiçbirşey söylemedi. Hatta benimle öpüşmek istediğinde bile ters tepki verdim. Maço tarzda biriyim erkeğim evlenmeden olmaz misali :RpS_flapper:Arkadaşlığımız ilerleyince belkide kendisininde isteği vede ısrarı ile öpüştük ileri gitmemek kaydı ile seviştik ama geçen zaman içinde kafamın içindeki kız arkadaş tanımı ile kendisi eşim olacak kişi ile kendisi profili uyuşmamaya başladı ve hep yaşadıklarını kısa kısa çok uzun vadede anlattı. Her sözde ben kendimi daha da yedim bitirdim. Bende değiştim psikolojim bozuldu. Yani ben basit ilişkilerin adamı değildim. Belkide eski erkek arkadaşı ile ilişkiye girmediğini milyon kez söylemiştir. Ben hep bilinç altıma attım. Bir yıl sonra bana çok aykırı bir söz söylediğinde bende kendisinden ayrıldım. ver elini Xanax. Daha sonrasında bir ay sonra tekrar karşılaştım. Ağlamaya başladı yemek yiyemediğini ölüme gittiğini filan söyledi.

    Bende bazı şeyleri vicdan azabı yaptım. Evlensem ömür boyu içimden çıkmayacaktı bazı şeyler. Şimdi olduğu gibi
    Bırakıp gitsem eski erkek arkadaşından bir farkım olmayacaktı. Vicdanıma yenildim. Acemiydim hayatta. Evlendim. Çoluk çocuğa karıştım.
    Ama bitiremedim kendi içimde hep kendi kendimi yedim bitirdim.

    Alkole vurdum kendimi eski olayları bana faydası olmadığı halde düşünmeden yapamadım. Eşimle kavga ederdim ama ara sıradada yatağa girerdik. En sonunda ver elini psikiyatır. Tekrar Xanax ve efexor 4 ay geçti. Alkol almayı kestim. Xanaxı doktor bıraktırdı.

    Şimdi belkide 2 aydır cinsellik sıfır. Benliğim eşime karşı bir set kurmuş kafamda efexordenmi onuda bilmiyorum. Boşanmak düşüncesi hep kafamı kurcalıyor.

    Ben bunları neden yazdım onuda bilmiyorum. Bugün efexorde içmedim. Normal değilim bugün. Boşansam boşluktayım ya çocuklarım ne olacak. Boşanmasam ne haldeyim. Neredeyim.

    Bazen içime ilginç düşüncelerde girmiyor değil. Aldatsam rahatlarım diyorum. Onuda yapacak biri değilim.


    Bana bir akıl fikir verin.

  • #2
    siirimsi bendeki depresyonada bağlıyorum bazı şeyleri umarım düzelirim. Ara sıra oluyor böyle. Çok sıkıntılıda olabiliyorum.
    Ahenk arkadaşım eşim gayet normal hatta bendende normal sanırım. Çünkü bu kadar depresif davranmama karşın aramızda cinsellikte olmasın ama ben senden memnunum diyebilen sen benim kocamsın senin beni sevdiğine inanıyorum diyen biri. Sanırım bende onu seviyorum veya sevdiğim içinmi bu kadar kendime acı çektiriyorum bilmiyorum.

    Yorum


    • #3
      önce düşünmeyle başlıyor zaten boşanma. önce düşünüyosun. sonra karar aşamasına geliyosun. ben karar aşamasındayım. tartışıyoruz. terapi arayışına geçtik. eşim inkar ediyor. ben yalan mı söylüyorum diyorum. duygusal olarak içe kapandım. her şey yolundaymış gibi yapıyorum ve sevecenliği geri kazanmaya çalışıyorum. zor bi dönemdesiniz. allah sabır versin.

      Yorum


      • #4
        Önceki erkek arkadaşınla birlikte olmuş olsa ne olurdu ?
        Bu takıntın seni hasta etmiş arkadaşım.

        Yorum


        • #5
          Sanırım alkol sıkıntını azaltmadı.Hangi akla hizmet alkol alıyorsan.Herneyse sor bakalım eşi evlenmeden önce başkasıyla sevişmemiş kaç kişi var.Bu şahıslar seviştiklerini de söylemediklerine göre eşlerine.Yani bahsettiğin konu herkesin başında var.Adam karısını bir karış kıyafetle topluma göz ziyafeti olarak sunuyor...Genişliyor memleket..plajda meşru, balkonda gayrimeşru kilot sutyen giymek....Cinselliğin hem eşine olan kırgınlığından, hem de büyük oranda antidepresan kullanımından, daha da büyük sekteye uğrayacaktır malesef..

          Yorum


          • #6
            şu an kimle evlisin ? anllattığın kişiyle mi yoksa başka biriyle mi orayı pek anlıyamadım ?
            birde haksızda sayılmazsın hani evet bende erkeğim ama evleneceğim kızın tabiki bakire olmasını isterim bence sen bunu çok fazola takıntı yapmışsın ..

            Yorum


            • #7
              Ama kendi şimdiye kadar birileriyle ilişki yasamissa bakirelige önem vermesi saçma. sonuçta kendi bakir değil bu durumda
              push push. you. can do it!

              Yorum


              • #8
                Haklısınız arkadaşıma hemde çok. Zaten sorunum benim bu kişilikte olmamam. Yani sevdimmi arada cinsellik olsun isteyecek değilim değildim. Öyle birşey olursaki ondan sonrasında evliliği getirecek biriyim ben. Eşim beni değiştirdi. Yani bu düşünceyi o kafama soktu. Bir sürü cinselliği yaşayan kız var ona katılıyorum. Ama hiçbiride sonrasında tanıştığı erkeğe bak ben bununla seviştim demiyor. Dememeside gerekir bence. Bilmediğiniz birşey sizleri yaralamaz.

                En sonunda psikatırımda bana taktı sanırım. Birazda feminist yönünün olduğuna inanıyorum. İnançlarımı sorguluyor. Benim inançlarımı. Aslında en başında iki insan birbirlerine açık olmalı veya hiç olmamalı. Yani ya herşeyi baştan açıklarsınız. İnançlarınıza ters düşüyorsa ayrılırsınız veya devam edersiniz. Modernleşiyoruz vesselam. Buda doğru. Eskilerde bir bağlılık bir birliktelik vardı. Sınırlar çizilmişti. Hem kadın hemde erkek için. Şu zamanda pekte sınır diye birşey ortada yok. Hep düşlediğimiz bir özgür yaşam tarzı var. O zaman neden evleniyoruz. Bak amerikada evlilik sözleşmesi yapıyor insanlar. Kanunlar neden özellikle erkeğe bu kadar aşırı yük bindiriyor. Mademki özgürlük kavramı var. İnceldiği yerden kopmalı ve kimsede diğerinden birşey talep etmemeli.

                Yani bu çağdaşlık diye nitelenen şeyleri benimsemiyorum. Erkeklerede yani hemcinslerimede kızgınım. Kızlar bir gönül eğlendirme aracımı. Yarın sizin kızınız olunca aynı şekilde davranıp. Ondana istediğin gibi yaşa diyebilecekmisiniz. Durum biraz karışık. Beni bağlayan çocuklardır. Tek başımada yapabilirim biliyorum. Hayatta yaşamak için hiçkimseye ihtiyacımda yok. Hatta psikolojim çok sağlamdır. Biri kafamı karıştırmadığı çıkmazlara sürüklemediği sürece.

                Aslında insanların yaşam tarzları beni ilgilendirmez. Herkesin yaşam özgürlüğüne saygı duyarım. Benim istediğim benimde hayat hakkındaki düşüncelerime saygı duyulmasıdır. Hak ise benim üzülmem kırılmam depresyona girmem hak değildir. Herkes kendi düşüncelerine uyan insanla evlenir. Aslında benim en büyük suçum adam gibi sevmektir. Sevmeseydim bu kadar kendime eziyet etme ihtiyacı duymazdım. İlaçlarda dahil bana faydalı olduklarına inanmıyorum. Çünkü bazı inançlar beyninize kazınmıştır. Bir çırpıda silip atamazsınız.

                Değerli ellerimboş bunu yapmak istemedim işte zatende yapmak isteeydim. Bu düşünceye sahip biri olmazdım.
                Değerli dreamer8 kardeşim önünde saygıyla eğiliyorum. Dediklerinin hepsi doğru.

                Yorum

                İşleniyor...
                X