Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Düğüne ramak kala..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Düğüne ramak kala..

Arkadaşlar merhaba,
    Öncelikle forumu tesadüfen keşfettim ve beni anlayabileceğinizi düşünüyorum ve sizden yardım bekliyorum.Ben boşanmış bir anne babanın tek cocuguyum.24 yasındayım.2 yıldır nişanlıyım.Üniversite bitince geldim ve nişanlımla tanıştım.10 yıldır babam olmadıgı icinm acıkcası bir yanım hep eksikti.Nişanlımla tanıstıktan sonra hemen evlilik planları yapma basladı bu da cok hosuma gtti demekki seviyor ve yuva kurmak istiyor dedim.Ben senin herseyin olurum dedi.Neyse uzattıkca uzatırım kısadan anlatmak istiyorum.Ben de panik atak vardı eskiden beri fakat ilac vs kullanmıyordum tanıstık 20 gün sonra sözlendik annem erken diye istemedi ama karşı cıkmadı onun da annesi tek yaşadıgı icin bizimle oturmak istiyormus sözlenmeme bir gün kala öğrendim ama sevdigim icin vazgecmedim.Sıfır moralli bir söz oldu neyse ailesi beni istemedi hem kapalı olmadıgım icin hem de anneleriyle oturmadıgım icin.(kayınbabam vefat etmis)
    Bu esnafa rahatsızlıgım siddetlendi her şeye kızar bağırır oldum bu cocuk bende saplantı oldu aşırı kıskanclık duydum hatta birbirimize karşı küfür hakaret saygısızlık ve agza alınmayacak seyler..Kendi başıma psikoloğa gittim ama fayda göremedim.Annemi ve sözlümü de çağırdı ben de üstelemedim.Ardından psikiyatıra gittim.Bana okb tanısı be başka bir tanı daha koydu.Sözlüm beni cok yıpratmıstı zaten aileden gelen eksiklikler de bu hale gelmistim.6 ay tedaviye devam ettim bu arada benimle dalga bile gecti.Ki ben cok iyilesmistim normaldim gereksiz öfken stresim yoktu takıntılarımdan vagzciyordum kıskanclık krizlerim yok olmustu derken nişanlandık.Ailesi nişanı yapmadı nişanlım tek basına yaptı ailesi 2 saat durdu ve gitti.Her neyse ondan sonra ne aradılar ne sordular o gün bugündür görüsmüyorlar.Artık nişanlım da pes etti benim bunca iyiliğime karşı beni hic istemediler asla.Sırfd annesi ile oturmak istemiyoruz diye.2 aydır görüşmüyoruz abileri ile cok mutlu annesi de cok rahat.Yüzükleri henüz vermedik gelip almadı.Ben onunla evlensem asla mutlu olamayacagımı biliyrum boşanacagımızı biliyorum evlendikten sonra ailesinin daha beter olacagını da biliyırum ama takıntımdan vazgecemiyorum.Bu adamın başka biri ile birlikte olacağı düşüncesi beni mahfediyor.Buna katlanamıyorum .Ben zaten 3.nişanlısıyım bak gördün mü diyecek annesi.Biz demiştik.İşte bu düşünceleri istemiyorum.Evlenmek değil amacım.Sadece yanımda olması ve başkasıyla olmaması.Bu takıntımdan nasıl vazgeçebilirim

Bence kurtulduğuna sevinmelisin. Belli boşanırdın da sen ondan bu gidişte.

Yorum

ARTIK biyerden başlamalısın.. evliliğinde mutlu olmıcanı düşünüyosan fazla ileriye gitmeden öylede böyle de bırakmalısın... evlenip boşanma derecesine geldiğin zamn daha fazla üzüleceksin bununda farkında ol...

evet sevebilirsin saplantı takıntı ona karşı yolunda gitmeyen hislerin var belliki... ilerisi seni daha fazla üzeceği için bir dur demelisin... insanlar ne der diye düşünürsende yol alamazsın... önce bir silkelen ve düşün.benim geleceğimden önemli mi bu insanlar ...mukayese et... kimse vazgeçilmez değildir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ebkem View Post
        Bence kurtulduğuna sevinmelisin. Belli boşanırdın da sen ondan bu gidişte.
        Kesin boşanırız ama takıntımdan kurtulamıyorum vazgeçemiyorum.Şuan ne yapıyor ne ediyor düşüncesi beni mahfediyor.
        Sevgi değil bu ve yaşanmışlıklar var.Kestirip atamıyorum ömrümün sonuna kadar karşıma çıkacak yaşanmışlıklar var.Hayallerim var hatıralarım var izlerim var..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Zahteri View Post
          Kesin boşanırız ama takıntımdan kurtulamıyorum vazgeçemiyorum.Şuan ne yapıyor ne ediyor düşüncesi beni mahfediyor.
          Sevgi değil bu ve yaşanmışlıklar var.Kestirip atamıyorum ömrümün sonuna kadar karşıma çıkacak yaşanmışlıklar var.Hayallerim var hatıralarım var izlerim var..
          Geçmişi dününerek istikbali mahvetmek ne derece mantıklı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emilyyy View Post
            ARTIK biyerden başlamalısın.. evliliğinde mutlu olmıcanı düşünüyosan fazla ileriye gitmeden öylede böyle de bırakmalısın... evlenip boşanma derecesine geldiğin zamn daha fazla üzüleceksin bununda farkında ol...

evet sevebilirsin saplantı takıntı ona karşı yolunda gitmeyen hislerin var belliki... ilerisi seni daha fazla üzeceği için bir dur demelisin... insanlar ne der diye düşünürsende yol alamazsın... önce bir silkelen ve düşün.benim geleceğimden önemli mi bu insanlar ...mukayese et... kimse vazgeçilmez değildir...
            Bu söylediklerini cok iyi biliyırum ama diyorumya herkese aynı şeyi söylemek ayrıldım demek o bu şu offf.Normal bir şey hatta çok normal ama onca şey nasıl unutulur.Bir başkası ile nasıl olurum belki yıllarımı alır.Unutamam demiyorum ama ailesine istediğini vermek ekmeklerine bal sürmek cok zor.Başından beri istemiyırlardı.hatta annesi kalkıp bana ben açıkcası düğün yapmıyorum cünkü ben ayrılırsınız diye bekliyorum dedi.Ablası kalkıp senden önce de nişanlandı kardeşim, yine bitecek diye bir sey yapmak istemiyoruz bile dedi.Annemi adam yerine koymadılar bir kere bile bayramda seyranda gelmediler.Neler neler ama yaşadıklarımı UNUTAMIYORUM TAKINTIMDAN VAZGECEMİYORUM ÇILDIRIYORUM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ebkem View Post
              Geçmişi dününerek istikbali mahvetmek ne derece mantıklı?
              Tamamen mantıksız.Ki ailem tam destek bana.Annem yalvarıyor her ne olduyda ne bittiyse bırak.Evlenip kendini yakma diyor.2 aydır görüsmedim ama dayanamıyorum o yüzüğü verince hayallerim ve ben bomboş kalacagız.

Yorum

evlenme, takıntından ilaç kullanarak terapi görerek kurtul ama kesinlikle evlenme diğer iki nişanlısı bırakmış demek ki bir şey var senle alay eden sana küfredenbiriyle evlenmek ister misin. bak ne güzel annen de arkandaymış seni destekliyor kurtul ondan diyor. hayallerim ve ben boş kalacağım diyrosun onla evlensen hayalin gerçekleşecek mi babanın eksikliğini onda bulacak mısın tabiki hayır daha evlenmeden nişanlısıyla alay eden ona küfür eden bir adam evlenince karısını döver. annen sana güzel bir kısmet bulur ona muhtaç değilsin.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Ben de bazen kendime hakim olamıyor daha beter küfür ediyorum.Küfür nedir bilmezken bunu bile yapıyorum.Hakaret ahlaksızlık dizboyu.Ama demek istedigim farklı.Borderline bir insanın kendine güveni olmaz.Kendime güvenemiyorum etrafımda onca destek varke başaramam diyorum unutamam diyorum kimse vazgecilmez değil ama onu beraber gittiğimiz yerler başka biri ile görmeye dayanamam sanırım.Demekki o kadar tiksinmemişim.Başkası olsa o laflara hakaretlere küfürlere gelemezdi

Yorum

Ben de bazen kendime hakim olamıyor daha beter küfür ediyorum.Küfür nedir bilmezken bunu bile yapıyorum.Hakaret ahlaksızlık dizboyu.Ama demek istedigim farklı.Borderline bir insanın kendine güveni olmaz.Kendime güvenemiyorum etrafımda onca destek varke başaramam diyorum unutamam diyorum kimse vazgecilmez değil ama onu beraber gittiğimiz yerler başka biri ile görmeye dayanamam sanırım.Demekki o kadar tiksinmemişim.Başkası olsa o laflara hakaretlere küfürlere gelemezdi
                    sende bu kişiye karşı bağımlılıkmı var o
                    bence iyi düşün toplumuzda evlenip boşanmış kadınların durumu çok zor oluyo yaşıyan kişiler çok iyi bilir vazgeçemiyosun ama sonra dahada kötü olucaksın bence asıl sorun senin o kişiye bağımlılık derecesinde bağımlı olman gibi görünüyo bu evliik olsa bile sürmesi zor nedenler ailesi seni istemiyo nişanlında ailesinden hep uzak kalmıcak aradaki dengede kuralamazsa kavgalar başlıcak birde çocuk olduğunu düşün o çocuklar bu ortamda büyücek anlıyorum vazgeçmeiyosun ama bence bu sevgi diğil rahatsızlık doktordan yardım al ve tek sen diğilsin bence nişanlındada rahatsızlklar olabilir bende babasız büyüdüm ama yinede bu durumda insan daha güçlü olmayı başarıyo sende başarabilirsin
                    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

arkadaş sen onunla evlendiğinde mutlu olmayacağını daha kötü olacağını biliyorsun o zaman ne olursa olsun evlenme varsın kendine güvensizliğin artsın varsın psikolojin bozulsun evlensen daha kötü olmayacak mı git tedavi ol şizofreninin bile tedavisi var deniyor borderlinanin niye olmasın en azından şiddeti hafirfler.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Post
                        sende bu kişiye karşı bağımlılıkmı var o
                        bence iyi düşün toplumuzda evlenip boşanmış kadınların durumu çok zor oluyo yaşıyan kişiler çok iyi bilir vazgeçemiyosun ama sonra dahada kötü olucaksın bence asıl sorun senin o kişiye bağımlılık derecesinde bağımlı olman gibi görünüyo bu evliik olsa bile sürmesi zor nedenler ailesi seni istemiyo nişanlında ailesinden hep uzak kalmıcak aradaki dengede kuralamazsa kavgalar başlıcak birde çocuk olduğunu düşün o çocuklar bu ortamda büyücek anlıyorum vazgeçmeiyosun ama bence bu sevgi diğil rahatsızlık doktordan yardım al ve tek sen diğilsin bence nişanlındada rahatsızlklar olabilir bende babasız büyüdüm ama yinede bu durumda insan daha güçlü olmayı başarıyo sende başarabilirsin
                        Teşekkür ederim.Beni anlamana sevindim.Dediğin gibi şimdi aileme bakma sen dese de evlenince elbette gidip gelecekler ya da bizim aramız en ufak acılsa sen istedin evlenmeyi biz istemedik diyip yardım dahi etmeyip başıma kalkacaklar.Çocuk olurda hic birlik beraberlik göremeyecek hep bir kopukluk yaşayacak.Hepsinin farkındaydım.Hepsini biliyorum ama benden başkası ile olması aynı şeyleri yaşaması zoruma gidecek.Benimki sadece sevgi değil ondan ayrılan benim zaten.İstesem barışırız mesele asla ama asla mutlu olamayacagımız.Beni anlamaması ve beni kabullenmemesi.

Yorum

Teşekkür ederim.Beni anlamana sevindim.Dediğin gibi şimdi aileme bakma sen dese de evlenince elbette gidip gelecekler ya da bizim aramız en ufak acılsa sen istedin evlenmeyi biz istemedik diyip yardım dahi etmeyip başıma kalkacaklar.Çocuk olurda hic birlik beraberlik göremeyecek hep bir kopukluk yaşayacak.Hepsinin farkındaydım.Hepsini biliyorum ama benden başkası ile olması aynı şeyleri yaşaması zoruma gidecek.Benimki sadece sevgi değil ondan ayrılan benim zaten.İstesem barışırız mesele asla ama asla mutlu olamayacagımız.Beni anlamaması ve beni kabullenmemesi.
                          bu kişiden önce hiç hayatında birileri oldumu yine böyle vazgeçmekde zorlanıdığın sevgili olarak yoksa sadece nişanlındamı tek oldu bu duyguların

Yorum

ve seni bu kişiye bağlıyan babasız büyümenmi daha çok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Post
                              ve seni bu kişiye bağlıyan babasız büyümenmi daha çok
                              Tam olarak o değil.Önceden beri dış görünüşümle zıt bir karakterim var.Ama boşanmadan sonra daha da artan şeyler oldu mesela
                              Hiçbir şeyi hiç kimseyi paylaşamama
                              Her şey ile aramda özel bir bağ kurma
                              Aşırı agresiflik
                              Aşırı savunma
                              Aşırı güvensizlik
                              Aşırı yanlız kalma korkusu

Ama nişanlım en büyükleri.Bunda hepsi daha da artı.6 ay ilaçla rahatladım ama sonra gitmedim bir daha ve yine başa döndüm yine kötüyüm.

Yorum

İşleniyor...
                              X