Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mutsuzum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • mutsuzum

    Evleneli 1,5 yıl oldu.ilk bir kaç gecegece ilk gece korkusu yaşadım ardında da trafik kazası geçirdim 3 ay kadarhastanede kaldım. eşimle birlikte olamadık.hiç bir zaman onu cinsellik konusunda çok istekli görmedim.korkularımdan dolayı pek önemsemedim bu durumu.bugüne kadar birlikte olmadık.Cinsellikten vazgeçtim artık.Ama beni çok üzüyor.Bu durumu kimseyle paylaşmadım.çaresiz kaldım.
    Ve tüm çabam yok etmek varettiğim acılarımı...

  • #2
    Şu anda hala birliktesiniz ve hala zifaf gerçekleşmedi doğru mu anladım?

    Bu arada çok çok geçmiş olsun.

    Yorum


    • #3
      Caresiz değilsiniz bi psikoloğa mümkünse evlilik danışmanına gidin yardımcı olurlar sebep psikolojik mi fizyoloji mi onu belirleyip tedaviye başlarlar önce bi çaresini arayın bakalım bişey çıkmazsa ondan sonra dert yanin . 1,5sene kaybiniz olmuş hemen bi uzmanla gorusmeliydiniz ama zararın neresinden dönerseniz kardır
      ama iyi yanından bakılırsa en azından sizin birbirinize karşı sevginiz daha saf daha güzeldir birbirinizi cinsel obje gibi görmüyorsunuzdur en azından
      Last edited by situation; 07-05-2013, 08:51 PM.
      push push. you. can do it!

      Yorum


      • #4
        Geçmiş olsun..
        Bahsettiğiniz konuda yorum veya öneride bulunamayacağım ama konu başlığına şu cevabı vermek için geldim ; "kim mutlu ki ?"
        Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
        Mustafa Kemal ATATÜRK
        Asperger bir kız arkadaşım olsun isterdim,
        kalk gidiyoruz dediğimde nereye diye sormayan,
        karavanımın hanımı olan




        01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011

        Yorum


        • #5
          benimle evlenmiş olmak için evlenmiş gibi geliyor.halbuki evlenirken hiç böyle olacağını düşünmemiştim.bana hiç zam ayırmıyor.evlenince 180 derece döndü evlenmeden 4 yıl kadar tanışmışlığımız var.ozaman hiç yanımdan ayrılmazdı.Ailesi ile hep zaman geçirelim istiyor. onlarla zaman geçirirkende beni onların yanında bırakıyor.kendi hayatına bakıyor.anlatacak o kadar çok şey var ki kimseyle paylaşmadığım. çok yoruldum. annem babam beni çok mutlu sanıyor rol yapıyorum.üzülmesinler diye yaşlı insanlar boşanmayı vs.kaldıramazlar.ekonomik anlam da da beni kullandığını hissediyorum.
          Ve tüm çabam yok etmek varettiğim acılarımı...

          Yorum


          • #6
            Mutlu olan çok insan var ama insan unutuyor mutlu olduğu zamanları mutluluk geçici. önemli olan huzurlu hissetmek insanın içinin huzur dolu olması
            push push. you. can do it!

            Yorum


            • #7
              Sayın seva şimdi bir gerçek var, erkek her ne kadar yuva ve çocuk sahibi olmak için evlense de bir takım insani güdüleri tatmin için de evlenir. Hala birlikte olmadığı halde evlenmek için evlenmek cümlesi hiç bir yerde sağlıklı durmuyor.

              Bir takım hadiseler biraz mesafe koymuş belli, belki eşiniz gizli bir hınç duyuyor içinde, belki kızgın ve bu şekilde davranıyor. Bence siz ondan istek görmeden ilk adımı atmalısınız. Seven insanın yapamayacağı yoktur ne bileyim.

              Yorum


              • #8
                Cinsellik evlilikte olmazsa olmaz unsurlardandır ve bir çok tartışmayı dolayısıyla ayrılıkları engelleyen bir güç de diyebiliriz. Tabi ki profesyonel yardım şart ama bilmeniz gereken ikinizinde bu konuda istekli olması yoksa yardım bi anlam ifade etmez.... Ben evlilik dşündğümüz kız arkadaımdan bu yüzden ayrıldım bu konuda saplantı derecede korkusu vardı ama ben sabredemezdim ve başaramazdım ayrıldım ne yazık ki
                OLMAK YA DA OLMAMAK..

                Yorum

                İşleniyor...
                X