Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ailesi yüzünden eşimden soğudum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Ailesi yüzünden eşimden soğudum.

    Merhaba arkadaşlar. Benim sorunumu bir çoğunuz biliyorsunuz. Evlendiğimiz ilk aydan beri karımın kardeşi kayınçom bizde kalıyordu. Aileside doğuma bir ay kala hala bizde. Kayınçomla aram çok kötü. Sürekli kavga ediyoruz birbirimizle hiç konuşmuyoruz. dün akşam eve geldiğimde gitarımın tellerini koparmış. Daha öncede leptopumu kırdı, ayakkabılarımı kesti, bir çok kişisel eşyama zarar verdi. Eşim sabret az kaldı gidecek diyor hep sabrettim 2 senedir. Kayınvaldem ve eşim hep beni dygu sömürüsü ile bastırmaya çalışıyorlar. O işsiz o böyle biri değildir diyerek ağzıma sıçmasına izin veriyorlar. Bende bebeğim için sabrediyorum. Kayınpederime şikayet ettiğimde "sizin evlenmenizde çok yardımcı oldu onun sayesinde evlendiniz" gibi saçma laflar ediyor. Bu nasıl bir sözdür. Evlenmemize yardım etti amacı bellliymiş başından beri kendini bize besletmekmiş amacı. Artık çok sevdiğim eşimdende soğudum. Eşimden nefrtet ediyorum. Dün akşam gitarımın tellerini koparması bardağı taşırdı. Eşimden ve ailesinden artık kurtulmak istiyorum. Onların yüzlerini görmek istemiyorum. Eve geç gidiyorum artık. Oğlum için gidiyorum. Bizi bir türlü rahat bırakmadılar arkadaşlar. Ne zaman eşimle bu konuyu dertleşmeye çalışsam off sıkıldım yeter artık deyip beni susturuyor. Bende aileme anlattım sonunda. Ailemle aileside birbirinden nefdret ediyor. Eşimin ailesi 5 kişilik bir gezegende yaşamışlar. Birbirlerinden başka dünyada muhabbet edebilecekleri kimseleri yok. Ben bile işten geldiğim zaman gidip yatak odasına tıkılıyorum. Hiçbiri ile konuşmak istemiyorum. Konuşulmuyorda zaten. Ne olur yardım edin ne yapmam lazım? Öyle insanlarki konuşmaya çalıştığın anda pişman oluyorsun konuştuğunada konuşacağınada. Oğlum için sabretmelimiyim. 1-2 ay sonra gideceklermiş. Gidince herşey düzelirmi. Ama benim eşime olan saygım, sevgiğm hasar aldı. Hiç bir çift olarak birbirimizi dinleyemedik. Hep ailesi hep ailesi bir taraflardaydı. Artık işe giderken konuşmuyoruz. Oğlumla ilgili bişey olduğunda konuşursak konuşuyoruz. Ben hep odadayım oğlumun yanından çıkmıyorum çünkü her odada ailesinden biri var evde. Çay falan içerken hep birlikteler ben onlarla ne yemek nede çay içiyorum. Kardeşi bana okadar hakaret etti eşim hiç engel olmuyor. Sabret sabret diyor hep. Kayınvaldemde kavga etme beni üzme tansiyonum var benim deiyp sömürüyor. Bazen herşeyi yıkıp bir süre kafa dinlemek istiyorum. Acaba hayalinizdeki evliliği içinizde yapan varmı? Eşi ile şen şakrak, güle oynaya, şakalaşarak yemek yemek, spor yapmak, ibadet etmek istiyorum. Eşime sabahlara kadar gitar çalıp şarkı söylemek, ona her sabh seni seviyorum diyerek öperek uyandırmak istiyorum. Hepsi kursağımda kaldı bunların. Bir aydır ben böyleyim. Umutsuzum. Mutsuzum. Keşke biri olsa ona derdimi anlatsam. Omuzuna başımı koysam. Beni anlasa. Ailesi ile iç içe olsam. Hüzünlü bir gün daha başlıyor benim için. Hepinize günaydın.

  • #2
    Yahu bu nedir, yok gitarımın telini kopardı yok yanağımdan makas aldı kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocuk gibisin.. İnsan butür şeylere takılır mı buncacık şeyler yüzünden eşinden nefret edermi.. Kız gibi ağlama yaa, erkek gibi masaya yumruğunu vur sen böyle yaparsan eşin seni terk eder haberin olsun.

    Yorum


    • #3
      Kardeşim gitar çalmak çocukluk mu sence? Annesinin babasının yanında dövsemmi elemanı ne dersin. Kafa göz dalsamı. Dahamı iyi olur. 6 aylık bir bebeğim var. Bende biliyorum bunları yapmasını. O gitarı kafasında kırabilirim merak etme buna gücüm hayli hayli yeter. Eşim ailesini bizim içimize soktu. Erkek gibi masaya yumuruğunu kayınpederin ve kayınvalden kendi evinde misafirken vuramıyorsun herşey uzaktan çok kolay geliyor insana. Kayınvaldeme ihtiyacımız var çocuğa bakıyor çünkü. Bizde işe gidiyoruz ama ücretsiz izin alacağız bu yaz. 1-2 ay kaldı onun için sabrediyorum. Anladınmı beni. Yuva yapmak zor yıkması çok kolay. Bu tür şeylere takılırmı demişsin. Senin kayınçon kayınpederinin yanında sana küfür etsin görürüm seni ben. Elini kaldıramazsın benim durumumda olsan ama kaldıramama devri artık bitti. İlk tartışmamızda çıktığı yere geri sokacağım onu anladınmı beni. Çünkü artık ellerim titriyor. Sinirlerim yıprandı. Evimden dışarda daha mutluyum. Yinede saol yorumun için.

      Yorum


      • #4
        kardeş bence şöyle bir yol izleyebilirsin.
        konunun ciddiyetini daha iyi anlaması için eşini ev dışında bir yere götür. Bir akşam yemeğine mesela.
        Konunun alevlenmesine izin vermeden, lisan-ı münasip ile kendisine anlat. mesela, kendisini ne kadar çok sevdiğini, ancak bu yaşadıklarından ötürü evliliğe bakışının giderek soğudunu söyle. Kayınçon için ise, direkt muhatap olma. Bu konuda, agresif davranmayarak doğru bir şey yapmışsın şimdiye dek. itidalli ol.
        Haklıyken, haksız duruma düşersin. Onun evden ayrılması için bir deadline belirleyin. Söz gelimi 15 haziran. O tarihe kadar o da bilir, sen de bilirsin ne yapacağını.
        O tarihten sonra da işler yoluna girer. Bu arada da senin için kıymetli eşyalarını geçici olarak, onun erişiminden uzak tut ki sinirlerin yıpranmasın.
        Kesinlikle onunla direkt bir çatışmadan uzak dur. Her şeyi eşin ve çok gerekli olursa onun ailesi üzerinden yapmalısın.

        Yorum


        • #5
          bu gbi şeyler beni de kızdırırdı...kimse kişisel eşyalarına bi başkasının zarar vermesine güler yüzle bakamaz,bakanda yalan söyler... ama eşinden bunun için soğuman çok yanlış...onlar elbet evinden gidecekler,sen eşinle başbaşa kalıcaksın...ozamn sinirin geçtiğinde bebeğin için yumuşadığında pişmanlık duyabilirsin eşinden soğumuşluğun için... hayat arkadaşını dış etkenler yüzünden itham etme ve ona daha çok sarıl...böyle şeyler sizi birbirinizden koparmamalı

          Yorum


          • #6
            bence eşinde sorunlar varrr
            bana eşinin bu kadar mutsuz olmasına göz yuman , bir kişinin normal olacağını sanmıyorummm

            Yorum


            • #7
              Orjinal yazı sahibi: tavşan View Post
              bence eşinde sorunlar varrr
              bana eşinin bu kadar mutsuz olmasına göz yuman , bir kişinin normal olacağını sanmıyorummm
              tavşiii olaylara neden hep herkesten farklı bakıyorsun

              Yorum


              • #8
                usta sende peygamber sabrı var mış valla ......
                gitarının telini kppardı laptopunu kırdı ayakkabını kesti valla senin yerinde olsam gırtlağını sıkardım değil kayınço babamın oğlu olsa bu tip şeylerde asla affetmem bence sende artık yumrğunu masaya vur gerekirse eşine bile rest çekmen lazım bu ne ya ? sein daha önceki konularınıda okudum valla sen birinden beddua mı aldın ne yaptın ? senin yerinde ben olsam çok pis patlardım valla allah yardımcın olsun ne diyeyim ???

                Yorum


                • #9
                  valla hocam senin o kayınçon bana denk gelecek ki varya onu elimden ancak imam alır oda cenze namazını kıldırmak için bence sen fazla pasif kalıyorsdun bu konuda ....

                  Yorum


                  • #10
                    ayrıca kayıçan çok onursuzmuşş
                    hala o evde nasıl oturuyor
                    yedi kaba nasıl pislatiyor anlamıyorum

                    eşinde bunları çok güzel bi şekilde seyrediyor
                    suçu izlemek , suça ortaklık etmektirrr

                    ben sinir oldum burada, eşinede helala olsunn


                    ailecek hasta bunlarrr

                    Yorum


                    • #11
                      Arkadaslar guz_yagmurunun diger yazılarını okursanız neler yaşadıgını daha iyi anlarsınız.Konu sadece gitar teli değil yani.Bu sekilde yorumlamayın önce diger yazıları okumanızı öneririm.Evliligini kurtarmak isteyen bebeginin kendinden uzakta büyümesini istemeyen biri kendisi.

                      Yorum


                      • #12
                        Evlenmek bazen insanın hayatını böyle zehir edebiliyor bence evli olanların büyük çoğunluğu mutsuz mutlu olmadiktan sonra o evliligin ne anlamı var
                        push push. you. can do it!

                        Yorum


                        • #13
                          Seni tebrik ediyorum.
                          Ama bu gidişle sonu iyi olmaz, çocuğun için sabrediyorsun tamam ama çocuğun kavgadan tatsızlıktan etkilenmeyecek yaşa gelene kadar sen bunları çekeceksin.
                          2 yıldır sizdeymiş 1-2 ay sonra gidecekmiş, oldu.
                          O terbiyesizin kaldığı ev sana aitse bir akşam harbiden yumruğunu masaya vurup BABASININ ÖNÜNDE önce bi tatlı dille konuşmayı dene, büyük ihtimal tartışmaya doğru gitcektir, tartışma çıkınca evinden kov hepsini. vallaha kov.
                          Ben olsam kovardım terbiye, saygı bir yere kadar.
                          En tahammül edemediğim şeylerden biridir sömürülmek.
                          Madem evinde kalıyor gitsin çalışsın eve bir katkıda bulunsun, hele bana ait eşyalara zarar verecek..
                          Öz kardeşim bilgisayarıma dokununca bile çıldırıyorum hele onun bunun terbiyesizi eşyama zarar verecek, onu gökdelenden aşağı atarım.

                          Ekleme: çektiğin acıların büyük kısmı kurduğun hayalleri aklından çıkaramamış olmandan dolayı. Hani kursağımda kaldı diyorsun, o kalp kırıklığını bilirim ama bunları düşünecek durumda değilsin önce bi o hayallerini bi kenara itip şu kayınçonu hallet, bana yönlendirebilirsin ben onu çok iyi ağırlarım evimde
                          Last edited by asperger; 16-05-2013, 11:37 AM.
                          Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
                          Mustafa Kemal ATATÜRK
                          Asperger bir kız arkadaşım olsun isterdim,
                          kalk gidiyoruz dediğimde nereye diye sormayan,
                          karavanımın hanımı olan




                          01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011

                          Yorum


                          • #14
                            sonuna kadar haklısın ama eşininde ailesi atamaz o yüzden önce eşine dumu izah et sonrada git evdekilerle konuş düzgün bi dille.Baktın anlamıyomu sonra cağır beraber kıralım o gitarı kfasında
                            Düzelecek dediler, yirmi yıl geçti
                            Açan arayı daha da açtı
                            Bugün sordum düzelecek deyorlar
                            Gemi de gemiymiş hani, yolcu da yolcu

                            Özdemir Asaf

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X