Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sahiplenildiğini hissetmek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

İlgisiz erkek şikayetlerini çok gördüm duydum ama hiç böylesine rastlamamıştım.Ne derece faydalı olur bilemiyorum ama madem o değişmiyor hiçbir tepki vermiyor belkide siz kendinizi yada beklentilerinizi değiştirebilirsiniz.Yada sizi kaybetmesi hissini yaşatmalısınız.
    Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

Bir kere insan, kendisini güzelim, çirkinim diye değerlendiremez. Bu değerlendirmeyi başkaları yapmalı. Çok gördüm kendini güzel sanan çirkin insanları...Öte yandan elbette ilgiyi hakkediyorsun. Hangi kadın ilgi istemez ki. Eşin de bir tuhaf. Bu kadar umursamaması o ilgiyi belki başka birine gösterdiğine işaret olabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aprilmay View Post
        evet,
        Dön dolaş aynı durumdayım. Evliyim. Uzun zamandır evliyim. Çoluk çocuklar var.
        Aşk evliliği yaptım.
        ama hiç kıskanılmadım. Ben delice kıskandım. Takip ettim.
        Bir kez olsun bile giyimime karışılmadı.
        evliliğimin 2. yılı bu durumdan bunaldığım için inadına bir gece arkadaşlarımla konsere gittim.
        gece 2 de eve geldim bir kez olsun aramadı.

çocuktan öncede aynıydı. Çocuktan sonrada.

aramaz. sormaz.merak etmez.

ne yalan söyliyeyim,

güzelim. Hatta kendi güzelliğimi sorgular olmuştum eşim nedeniyle.

Etrafta birileri benimle ilgilenir. Ama nefter ederim flörtöz kadın hallerinden. Soğuğumdur bana bu şekilde yaklaşanlara.
        Fakat iş arkadaşlarıma bakarım flörtöz kadınların eşlerinin hepsi etraflarında pervane.
        hediyeler, çiçekler, kıskandıklarını söylemeler.

kadın olduğumu hissetmiyorum eşim sayesinde artık.
        İltifat sıfır.
        zaman geçirme sıfır.
        ortak zaman paylaşımı sıfır.

bunaldım.
        yuh be abi bu nası bir adammış. duvar bile daha duyguludur. şimdi bağzı kadınların neden aldattığını anlıyorum.
        HAYAT HARCARIM LAN SENİ...

Yorum

- bence eşinizin size karşı olduğunun dörtte biri kadar, siz ona karşı duyarsız olabilseniz...
          - yüzyıllarca hiç sorunsuz yaşayabileceğiniz bir evliliğiniz var...

- siz sorun yapıyorsunuz bu söylediklerinizi ama, keşke benim eşimde ufacıcık şeyleri kafasında büyütüp aklına takmamayı başarabilse derim bende hep
          - ama dediğim gibi eşinize biraz benzemeye çalışırsanız, sizi bu dünyada ki hiç bir sorun hiç bir zaman ayıramaz diye düşünüyorum..
          - tabi biraz da onun size benzemesi gerekiyor...

Yorum

Yaşasın özgürlük

Yorum

çocuktan öncede sonrada aynıydı demişsiniz.. evlilikten önce nasıldı bilmiyorum ama eğer eşiniz oldu bitti böyle ise siz de böyle olmadığınız için bu evlilik olmamalıydı.. bence eşiniz sorunlu.., tabii bunları bi de onun ağızından dinlemek lazım..

Yorum

hiç hissedemeğim hissetmediğim .. bugün bi yarım saat öncesinde moralim acaip bozulmaya başladı .. eski erkek arkadaşlarımın profillerine bakıyrum arada sırada , ikisi de çok güzeil ilişkiye sahip , sevgileri fotolardan öyle belli oluyor ki .. ve kendime baktım yalnız , depresif ve unutulan .. kendi hatalarımla harcadığım kaybettiğim bu insanların aslında sahip olamadığım sevgiyi başka kadınlara veriyor olmaları o kadar sıkıyor ki canımı .. kendimi hep avuttum , pişman olmadım yaptıysam bir bildiğim vardır ve bunu ben yaptım dedim , pişman da değilim ama şu anki yalnızlığım da pek doğru bir şey belki de yapmadığımı gösteriyor , güzel başlayan bir şeyi bir anda tüketmek de üstüme yok öyle ki en sonda terkedilen ben oluyorum , evet bunu kabul edyorum hep terkedildim ve o insanlarda kendime dair bir değer bırakmadım .. beni çağırıyorlar onlarla beraber vakit geçirmemi eğlenmemi istiyorlar , istemiyorum , sadece yalnız klmalıyım

Yorum

bilemiyorum artık hiç birşeyi..eşim için hayatımdaki en büyük pişmanlığım diyesim geliyor.. kendimi ezik hissetmeye başladım.

zamanla beni mahvetti. çok saçma nedenlerden kavgaları büyütüyor ve her barışmada ben alttan alıyorum ve ben alttan aldığımda da beni aşağılıyor.

git gözüm görmesin diye..

peki haklı olmama rağmen neden alttan alıyorum? çok sevdiğimden mi? çocuk için, yalnızlık korkusundan, sil baştan hayata atılmaktan korktuğumdan.

oysa ne çok sevmiştim onu. ilgisizliği, gaddarlığı, kinciliği, öfkesi... Allahım'a yalvarıyorum hep. Al bu sevgiyi yüreğimden, gideyim başka hayallere..

vazgeçeyim...o değişmeyecek. hep bencil olacak. ve ben biliyorum ki bu fedakarlığın anlamı yok bir gün yalnız kalaacağım çocukla. öylesine sadece kendini düşünüyor ki...

Yorum

yapısı öyledir belki de,diğer mesajları okumadım ama başkasıyla flört etmeseniz de blöf yapabilirsiniz ona karşı ve aranızda yaş farkı var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aprilmay View Post
                      evet,
                      Dön dolaş aynı durumdayım. Evliyim. Uzun zamandır evliyim. Çoluk çocuklar var.
                      Aşk evliliği yaptım.
                      ama hiç kıskanılmadım. Ben delice kıskandım. Takip ettim.
                      Bir kez olsun bile giyimime karışılmadı.
                      evliliğimin 2. yılı bu durumdan bunaldığım için inadına bir gece arkadaşlarımla konsere gittim.
                      gece 2 de eve geldim bir kez olsun aramadı.

çocuktan öncede aynıydı. Çocuktan sonrada.

aramaz. sormaz.merak etmez.

ne yalan söyliyeyim,

güzelim. Hatta kendi güzelliğimi sorgular olmuştum eşim nedeniyle.

Etrafta birileri benimle ilgilenir. Ama nefter ederim flörtöz kadın hallerinden. Soğuğumdur bana bu şekilde yaklaşanlara.
                      Fakat iş arkadaşlarıma bakarım flörtöz kadınların eşlerinin hepsi etraflarında pervane.
                      hediyeler, çiçekler, kıskandıklarını söylemeler.

kadın olduğumu hissetmiyorum eşim sayesinde artık.
                      İltifat sıfır.
                      zaman geçirme sıfır.
                      ortak zaman paylaşımı sıfır.

bunaldım.
                      ya bence sal adamı gitsin.böyle insanların üstüne gittikçe durumu düzeltmeye çalıştıkça daha çok naz yaparlar.amaaan üç günlük dünya aklında fikrinde bu adamla ilgili sorunlar olarak mı hayatını sürdüreceksin.çocuklarına bile yeterli ilgiyi gösteremezsin.başka şeylere odaklan.çocuğuna,ailene,değecek arkadaşlarına.... hiç biri yoksa kendine,yalnızlığına,yalnızken yaptığın şeylere zevk aldığın şeylere odaklan..bi de en azından aldatma yokmuş ona şükret.yoksa ne yapsan fayda etmezdi.adam eski şeyleri artık umursamadığını fark ederse bişeylerin ters gittiğini anlayacak.zaten aklında başkası da yok..bakacak sen kendi başına hiçbirşey olmadan ne kadar da mutlusun..senin yaznızlığını kıskanacak.hayatına kendini zorla sokmaya çalışacak..senle ilgilenecek,değişmeye çalışacak...bence

Yorum

üzgünüm ama seven erkek kıskanır
                        ........

Yorum

Beni de sahiplenecek bir aile arıyorum

KuzuZade
                          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Sevgiyi yaşama şekli de, yansıtma şekli de farklıdır.
                            siz beklentilerinize takılmışsınız, eşiniz ise sizi görmüyor, duymuyor. Demek ki o "bu kadar" elinden gelen ; yapabildiği, becerebildiği bu kadar. Herkes sevgisini bilindik usullerle göstermez. Siz şehir dışındayken , senede 2-3 gün diyorsunuz bir yerlere gidip arkadaşlarıyla oluyormuş. Çok mu..
                            Siz ona "yakışıklı olmuşsun" , demişsiniz , o da size ,söyle güzelsin böyle hoşsun desin beklentisiyle yapmışsınız bunu. Hanımefendi içinizden geliyorsa , istiyorsanız , ilgilenin. Bu ilgiyi bireysel beklentileriniz için yaptığınızda içtenliği kaybolur ve alış-veriş şeklini alır.
                            Başkalarının ilişkilerini gözetlemeyi bırakın. Eski flörtleriniz size hitap etselerdi sizin yanınızda olurlardı.
                            Eşinizi değiştiremezsiniz, ama düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Siz kafanızda bir şablon yaratmışsınız eşiniz de ona uysun istiyorsunuz. belki de o sizin ilginizden, kıskançlığınızdan şikayetçi .Kimbilir, siz ondan uzaklaşıp bir yerlere gittiğinizde kafasını dinliyormuş gibi hissediyordur.
                            Ama bu bahsettiğiniz şeyler sizin hayatınız için vazgeçilmezse, yaşam kaynağınızsa eşinizi de kendinizi de daha fazla hırpalamayın. Onun tavırlarını sevecek, mesafeli , güven veren halini kabullenecek bir kadın muhakkak vardır. Sizin için de sizi iltifatlarıyla onore edecek, bir yere gittiğiniz de telefonla arayıp sizi sorup sorgulayacak birileri.
                            Memleket mutlaka modern,medeni ve yeni olacaktır. Bizim için bu hayat davasıdır. M.Kemal ATATÜRK

Yorum

bosuna yazmayın artık tavsiyeme uyup bosanmıstır. hayırlı olsun diyelim.

Yorum

birkaç seçenek var.
                                bu durumu konuş.muhtemelen kredi kartları sende,neyin eksik diyecek vb.
                                çocuklar var diye de boşanamıyorsun, yani katlanmaya devam edeceksin.
                                ya da duygularını önemsiyeceksin, sevilip seveceksin. bu zor olanı tabi.

Yorum

İşleniyor...
                                X