Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Imdaaattt Almanyadan

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Imdaaattt Almanyadan

Slm arkadaslar cokkk cikmazdayim...ben 18 senelik evliyim 15 yasimda zorla evlendirildim. Ogun bugundur hic yuzum gulmedi hakaret, siddet, manevi iskence, pskolajik baski,hic onun yaninda oldugum gibi olamadim.bu arada 3 cocugum oldu ve 6 ay önce evi terketti bosanma davasi acti su anda mahkemedeyiz. Ama bu 1 ay once eve geri dondu bosanmak istemedigini barismak istedigini söyledi ve bende affettim.ama gel görki olmuyor onunla hicbirsey paylasmak istemiyorum, hatta onunla ayni havayi bile tenefus etmek istemiyorum inanilmaz huzursuz ve mutsuz oluyorum o yanimdayken .sevmiyorum sevemiyorum beni yillarca sevgisiz, ilgisiz birakti hep veren ben oldum , hep rededildim onun sayesinde kadinligimi unutttum. Simdi ilgilenmek istiyor bana öyle yapmacik geliyorki aziyla kus tutsa nafile.... Yoruldum.... Mutsuzummmmm.. Huzursuzum.. Onsuz bir dunya istiyorum sizce bunu istemekte haklimiyim size sormak istiyorum yorumlarinizi bekliyorum.. Su anda pskolajik sorunlar yasiyorum depresyondayim napacagimi bilmiyorum!!! Ben turkiyeden 15 yasimda geldim cok sukur meslegimi yaptim cocuklarimida iyi bir sekilde yetistiriyorum cok sukur allahima ona ihtiyacim yok ne maddi nede manevi. Kendim calisiyorum.yorumlarinizi bekliyorum

Siz kararınızı verdikten sonra , insanların sadece onay ve desteğini arkanıza almaya çalışın. Evlilik üzerine ben yorum yapmamaya özen gösteririm , vicdanım kaldırmaz ama anlattıklarınıza bakarak doğru yoldasınız diyebilirim. Şahsiyetinizden, işinizden ve çocuklarınızdan taviz vermeyin, dik durmaya çalışın herşey gelip geçecek asıl olan sizsiniz sizin hayatınız ve kendinize inancınızı asla kaybetmeyin..

Yorum

eğer maddi gücünüz varsa hiç uğraşmnayın boşayın gitsin...

Yorum

Direkt boşanmalısın.
        ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

15 yaşında zorla evlendirilmişsin, ama kendini bu derece geliştirmişsin, özgüvenin var. O'nsuz bir hayat isteyebiliyorsun.
          hiç durma...

Yorum

Evet kesinlikle maddi gucum yetecek kadar iyi hatta daha iyi

Yorum

Cocuklar kesinlikle istemiyor babasini

Yorum

Evet kesinlikle kendime guveniyorum ,ama bundan sonraki hayat korkutuyor biliyorsunuz dul kadin sendromu ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Camila View Post
                  Evet kesinlikle kendime guveniyorum ,ama bundan sonraki hayat korkutuyor biliyorsunuz dul kadin sendromu ...
                  Turkiyede yasamiyorsaniz dul kadin sendromuna girmeyin bence. Ayaklarinizin ustunde durmaniz cok guzel. Oturup konusun ve ona gore karar verin.

Yorum

Ayrılmak tek çözüm ama bir de işin şu yönü var: türk erkeği ister almanya'da ister amerika'da olsun fark etmez. Eğer bu kişi size karşı bağımlı durumdaysa ayrılmaya kalktığınızda ve sonrasında hep kafası sizde olabilir. Sizin mutlu olduğunuzu düşünmesi bile intikam alma, size acı çektirme ateşini yakabilir. Bu yazdıklarım senaryo değil, hemen her gün haberlerde görüyoruz erkeklerin eşlerine karşı şiddet olaylarını, özellikle ayrıldıktan sonra daha da azıtıyorlar. Çünkü karısı yanında olursa kendisi mutsuz ama karısı da mutsuz diye içi rahat ediyor. Ama ayrı olunca kendisi mutsuz olduğunda sizin mutlu olduğunuzu hayal etmesi bile yeterli acı çektirmek için. Ayrılmadan önce eşinizin karakter yapısına göre bunları dikkate alın.

Sizi bir konuda eleştireceğim; diyorsunuz ya hep veren ben oldum. Niye böyle garip ilişki olmalı ki! Siz verdikçe, siz fedakarlık yaptıkça karşınızdaki erkekten karşılığını görmeyi bekliyorsunuz ama inanın erkek 'melek' değil adil olmasını beklemeyin. Erkek kendisine verici olandan daha fazlasını isteyerek denge kuruyor ama bozuk bir denge bu. Kaybeden kadın oluyor. Benim eşimle yaşadığım aynen böyleydi, şu an eşimle kızımın ilişkileri de böyle. Eşim on yıl kızıma fedakarlık yaptı, veren oldu. Kızım büyüdü ve şimdi eşimin bu fedakarlıklarını çıkarına kullanıyor. Tabii eşim de mutsuz.

Yorum

Almanya , Almanya ve Almanya ...
                      İnsanların değişebileceği bir yer.. Bence boşamanız daha uygun olacaktır. Maddi durumunuz iyiyse çocuğunuzu okutun.. Bazen ben de düşünüyorum almanya,azerbaycan falan ..
                      Şimdi diyeceksiniz neden yurtdışı bu ülke'de mutlu olamıyorum ve kendime 0'dan başlamak..
                      Ama size şunu diyebilirim , Hayatta kolay kolay silinmeyen izler kalacaktır.

Yorum

saat 22.30 da ilacını içecek unutma!!
                        ........

Yorum

İşleniyor...
                        X