ayaklarıniz üzerinde durabiliyorsaniz bence boşanmak en mantıklı olanı. ama tabi evlilik terapistine gitmeyi düşündünüz mü hiç?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gençliğim yitip gitti ne olur bu işin sonu?
Collapse
X
-
terapiste gitmeyi düşünüyorum ama onu çok iyi tanıyorum. değişmeyecek karakterine işlemiş bazı şeyler. çok farklı biri. hayal dünyasında yaşıyor gibi. arabesk tarzı yaklaşımları kendini kapatması benim çözüm bulmaya çalışmamı boşa çıkarıyor. nasıl anlatsam bilmiyorum. ben diyorum ki para biriktirelim evimiz olsun çocuğumuz var okula başlayacak önümüze bakalım. o diyoki ah memleketim keşke hiç evlenmeseydim köyümü özledim. yani resmen mal oluyorum karşısında. beni duymadığı belli. neyse terapist bunu değiştiremez. o yüzden pes ettim kendi aklıyla mantığıyla gerçek yzü neyse onu göstersin istiyorum. ben kartlarımı açtım sıra onda. zafer kazandım demek gerekirse para idaresi ben de ve inanır mısınız her ay eksi 500 tlden fazla hesaptan yerdik maaşımı hiç arttıramıyordum yıllardır. 7 senelik memuriyetimde 7 lira koyamadım kenara yeminle söylüyorum. ama idareyi kendime aldığımdan beri bu ay yani maaşımdan hala 1150 tl var.ona kalsa bu çoktan biterdi hatta 15inde aldığım maaş o gün borca harca gidiyordu hep bir sıkıntı hep bir bunalımdaydım.gezdim yedim diyen birinden herşey beklenir kumar oynadığından eminim ama itiraf edemedi. iki maaş nasıl yenir arkadaşlar gezmekle bile bitmez her ay. neyse işte artık imkanları kısıtlı çoğu yetki bende. kendisi de kedi gibi şuan ama bakacaz sıkı yönetime ne kadar dayanacak.
Yorum
-
Pek çoğumuz içinde bulunduğumuz durumun normal olduğunu sanıyoruz. Lütfen http://www.ailetoplum.gov.tr/tr/1857...gitim-Programi okuyun. Evliliğiniz de neler normal neler değil tesbit edin öncelikle. Bazen belliki evlilik çatısı altındaki herkes mutsuz ancak kimse bilinen mutsuzluğunu, güvenli alanını bırakıp bilinmezliğe yeni alternatiflere , belki daha fazla umuda, mutluluğa ve huzura cesaret edemiyor. Çocuklar herşeyi görüyor ve anlıyor, Lütfen sayın ebeveynler mutsuz birlikteliğinizin ceremesini yine cocuğunuzu bahane ederek ona da yüklemeyin. Biraz cesaret, bolca özgüven ve gereken doğru kararları alıp uygulamaya geçiş motivasyonu için kendinize yatırım yapın. Benzer durumdaki bir arkadaşımız nlpat.com dan nlp eğitimi aldı, farkındalığı geliştiğinde hayatı da olumlu yönde ve istediği şekilde gelişti. Kontrolü elinize alın. Kendiniz, belki eşiniz içinde çocuklarınız içinde iyi bir şeyler yapmaya başlayın.
Yorum
-
Slm bence sen duygusal bağımlısın işin var değermi onunla vakit kaybetbeye.hep şans vermişssin aynı .bir insan 7 sinde neyse 70 indede o .gittikçe yaşlanıyorsun gençleşmiyorsun.ya kabul et durumu yada terket.kabul edeceksen yeni uğraşlar bul .dil öğren spora git.onu düşünmek için kendine vakit bırakma.emin ol bişeyler düzelecek.
Yorum
Yorum