Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evliliğimde problem var

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Evliliğimde problem var

2 yıl oldu eşim iyi bir insan aslında ama ben evliliği beceremyiorum, hiç bir beklentim yok çocuk istiyor, ileride ayrılırız diye çocuk ta yapmak istemiyorum. ayrıca çocuk hiç istemiyorum çünki bana göre bir iş değil ömür boyu yapmayı düşünmüyorum. bunu soyledim eşimde ileride mutlaka kabul eder yaparız düşüncesi var. ben kabul etmeyeceğim. hiç birşyedende keyf almıyorum zaten, dışarı onunla çıkmak istemiyorum dışarı çıkınca hoşuma gitmiyor sürekli kavga ediyoruz. evde 2 yıldır kavga döğüş götürüyoruz ama oda keyf almıyor bunun farkındayım. yaşlarımızda 30 u geçti hemen ayrılallım deyip bitiremiyoruzda. o beni seviyor ama ben onu sanrım sevmiyorum ama insan olarak saygı duyuyurum elbette. mantık evliliği yaptım evlendiğimede pişmanım yaptıklarımada
    anladım kokusunu özlemediğin bir insan ile evlilik yürümeyeceğini ama şimdi elim kolum bağlı bekliyorum aylardır bekliyorum nen olacak bilmiyorum.

Kendi analizinizi kendiniz yapmışsınız zaten. Sevmiyorsunuz. Sevmediğiniz biri ile hayatınızın sonuna kadar yaşayabileceğinizin mümkün olduğunu düşünüyor musunuz? Çocuk için büyük konuşmayın derim. Ama yaşınız otuzu geçmiş. Önünüzde 4-5 yıl var sanıyorum çocuk olayına karar vermek için. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Siz evliliğinizi uzattıkça eşinizin çocuk beklentisi artacak sizden büyük ihtimalle. Burada ''yuva yıkan'' rolüne bürünmek değil tabiki amaç. En doğru olduğunu düşündüğünüz kararı verin.
    Psikolog.

Yorum

Sizler gibilerin proplemi ne .olmadı ayrılalım .sanki yap boz.sanırım sevmiyorum.sevmek için ne yaptın hiçbişey.evlenirken cahil deyilmişinki evlilik sana göre deyil anlamadınmı.ben denedim bana göre deyilmiş.bu tamamen bencillik.vicdanın rahatsız ve kararsızsın.bide mutlu etmeyi dene 2 yıldır aynı evde yaşamayı deniyorsun zaten .2 ayda karşındakini mutlu et,kendinden ödün vererek bak bakalım ne olacak olmazsa ozaman düşün.son noktayı koy.çokmu zor başkasını mutlu etmeye çalışmak rica ediyorum dene ne kaybedersin.

Yorum

Sevmediğin biriyle bir ömür geçiremezsin ki zaten. Çocuk yapmamakta haklısın. Ayrılacaksan çocuk yapma. Sizinki evlilik değil işkence olmuş. Mecbur değilsiniz birbirinize. Uygun da değilsiniz.
        Orjinal yazı sahibi: Bekleyen View Post
        2 yıl oldu eşim iyi bir insan aslında ama ben evliliği beceremyiorum, hiç bir beklentim yok çocuk istiyor, ileride ayrılırız diye çocuk ta yapmak istemiyorum. ayrıca çocuk hiç istemiyorum çünki bana göre bir iş değil ömür boyu yapmayı düşünmüyorum. bunu soyledim eşimde ileride mutlaka kabul eder yaparız düşüncesi var. ben kabul etmeyeceğim. hiç birşyedende keyf almıyorum zaten, dışarı onunla çıkmak istemiyorum dışarı çıkınca hoşuma gitmiyor sürekli kavga ediyoruz. evde 2 yıldır kavga döğüş götürüyoruz ama oda keyf almıyor bunun farkındayım. yaşlarımızda 30 u geçti hemen ayrılallım deyip bitiremiyoruzda. o beni seviyor ama ben onu sanrım sevmiyorum ama insan olarak saygı duyuyurum elbette. mantık evliliği yaptım evlendiğimede pişmanım yaptıklarımada
        anladım kokusunu özlemediğin bir insan ile evlilik yürümeyeceğini ama şimdi elim kolum bağlı bekliyorum aylardır bekliyorum nen olacak bilmiyorum.

Yorum

bu evlilik nasıl bişey çok merak ediyorum ...Bu insanlar neden ayrılır neden boşanır ben bazen düşünüyorum sevdiğim bir kız olsa bırak ondan ayrılmayı boşanmayı onu 1 gün görmesem sapıtıyorum ben acaba bende mi bir sorun var ???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Arabesk View Post
            bu evlilik nasıl bişey çok merak ediyorum ...Bu insanlar neden ayrılır neden boşanır ben bazen düşünüyorum sevdiğim bir kız olsa bırak ondan ayrılmayı boşanmayı onu 1 gün görmesem sapıtıyorum ben acaba bende mi bir sorun var ???
            hayatının merkezine bir kadını koyarsan sonra üzülen sen olursun .
            ego sum qui sum ...

Yorum

İşleniyor...
            X