2 yıl oldu eşim iyi bir insan aslında ama ben evliliği beceremyiorum, hiç bir beklentim yok çocuk istiyor, ileride ayrılırız diye çocuk ta yapmak istemiyorum. ayrıca çocuk hiç istemiyorum çünki bana göre bir iş değil ömür boyu yapmayı düşünmüyorum. bunu soyledim eşimde ileride mutlaka kabul eder yaparız düşüncesi var. ben kabul etmeyeceğim. hiç birşyedende keyf almıyorum zaten, dışarı onunla çıkmak istemiyorum dışarı çıkınca hoşuma gitmiyor sürekli kavga ediyoruz. evde 2 yıldır kavga döğüş götürüyoruz ama oda keyf almıyor bunun farkındayım. yaşlarımızda 30 u geçti hemen ayrılallım deyip bitiremiyoruzda. o beni seviyor ama ben onu sanrım sevmiyorum ama insan olarak saygı duyuyurum elbette. mantık evliliği yaptım evlendiğimede pişmanım yaptıklarımada
anladım kokusunu özlemediğin bir insan ile evlilik yürümeyeceğini ama şimdi elim kolum bağlı bekliyorum aylardır bekliyorum nen olacak bilmiyorum.
anladım kokusunu özlemediğin bir insan ile evlilik yürümeyeceğini ama şimdi elim kolum bağlı bekliyorum aylardır bekliyorum nen olacak bilmiyorum.
Yorum