Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aynı insandan ikinci kez ayrılıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aynı insandan ikinci kez ayrılıyorum

ve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...yıllarrdır cinsel hayat yokdenecek kadar az ayda iki ayda bir öpşme yok.. sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz.. herşeyi maddiyata vuruyor..halbuki kira derdimiz yok çocuk yok 1000 lira civarı ve severek yaptığı bir işi var.. o 41 ben 29 yaşlarındayız.işin kötüsü ben cinsellik yok diye ayrılmıyorum bu sıkıntı yıllardır var ama n o ne ben çözüm için arayış içinde değiliz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...

Sorun nedir? Yani neden yürümüyor. Onun sana duygusu olmadın dan mi cinsellik yok yoksa sağlık sorun yüzünden mi acaba. Korku sizi bagimli yapar. Ve sadece sizi aynı anda tutar. Karar almanız gerekiyorsa bence bunu erken yapin.yaşınız genç tekrar bir hayat kurabilirsiniz. Eğer mutsuz ve onarılmaz bir evliliğiniz varsa.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: punta View Post
      ve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...yıllarrdır cinsel hayat yokdenecek kadar az ayda iki ayda bir öpşme yok.. sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz.. herşeyi maddiyata vuruyor..halbuki kira derdimiz yok çocuk yok 1000 lira civarı ve severek yaptığı bir işi var.. o 41 ben 29 yaşlarındayız.işin kötüsü ben cinsellik yok diye ayrılmıyorum bu sıkıntı yıllardır var ama n o ne ben çözüm için arayış içinde değiliz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...
      mutsuz olamıyorsan ayrıl mutlu olabileceğin birilerini ara izdivaça falan çık vb.

Yorum

galiba kıymetini bilmiyor

Yorum

O bahsettigin ayrilik travmasi korkusu yúzúnden karsindakinin olmadigi biri olmasini istiyorsun.eşin doÄ£ru ve dúrustce konusmus.ben buyum diyor.bunu deme hakki da var.bence onu degistirme cabalariyla evlilik yúrumez.ayrilmasaniz bile evlilik olmaz.genelde insanlar degisimden korkar.yani bilmedigin yasamadigin bi durum risktir.kótumser sekilde de kendini besleyip kabus senaryolari yaziyorsun búyuk ihtimal.gúvenli bi húcreyi riskli bir yasama tercih etme.ama bilemezsin.her insan bosanma sirasinda bu hisleri yasar ve sanki sen de asiri baglilik sorunu olabilir diye dúsunuyorum.yani yazdiklarindan tahminim bu.yaniliyor da olabilirim.
          cok zorluyorsun gibi geldi.bosanma korkusu herseyin ústunde sanki.

Hayat kúcúk seylerden olusur.
          Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

İki sefer denenmiş ve yürümediği aşikar. Boşanmalar çığ gibi artıyor zaten, önüne geçilemiyor. Kaldı ki sen 29 yaşında bir bayan olarak kusura bakma ama 2 ayda bir cinsel ilişki ile yetinirsen zaten psikolojin bozulur, bu şekilde başka sorununuz olmasa bile yürümez ki bu evlilik. Eşinin sorunları var sanırım. Tekrar denediniz ve olmadı. Allah hayırlısını versin. Sabırlar dilerim.

Yorum

cinselliğin dışında da paylaşım olmuyor yazdıklarından anlaşılan. böylesine iletişimsiz bir ilişki seni ayrılıktan daha fazla yıpratır. henüz çok gençsin, eğer brisi gidiyorsa hayatından yeni ve daha iyi anlaşacağım bir başkasının geleceğine işaret eder.sonra sevgi karşı cinsin dışında da bulunur.üstelik koltuk değneği de yapmamıza gerek olmayan alanlarda......

Yorum

İşleniyor...
              X