Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce karım ailesine saplantılı mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Sizce karım ailesine saplantılı mı?

    Boşanma noktasına geldik kendimi ne bir koca ne bir baba gibi hissedemiyorum. Ailesine adeta saplantılı. Ailedeki her birey ile (anne-baba - kardeşler) ayrı ayrı günde en az 2-3 defa konuşur bazen saati aşar konuşması her şey için onlara danışılır. Nereye gittik eve ne zaman döndük haber verilir. Yatak odasına yeğeninin resmini koyar bunun ne işi var burda dediğimde ufacık çocuğu çekemedin der kavga çıkarır. Yok aileme yakın yere tayin diye tutturur benim ailemin oturduğu şehirde onlara o kadar uzak sayılmaz 5-6 saat ama istenmez kavga çıkar o kavgada bana tokar atar ben vurmasın diye tutmaya çalışırken bir de sen bana vuramazsın bana babam bugüne kadar bi fiske bile vurmadı der. Ben eve gelirim bebeği ondan alırım sakinleştirir uyuturum işten izin alır erken çıkarım evde bunaldı diye yardımcı olurum çocuğun mamasını hazırlarım bebek yokken nereye isterse götürdüm cimrilik asla yapmadım maaşına karışmadım alkol kumar yok ama yaranamadım. Annesinin yanında beni azarladı çocuk gibi ağladım erkek halimle hiç acımadı bir de bunun üstüne annesi ben kızımı ezdirmem, kızım benim gibi olsa sana boynunu bükerdi ama o sana boynunu bükmek zorunda değil senin gittiğin şehre gelmek zorunda değil gibi şeyler diyince içime işledi eşim hiç ses çıkarmadı annesine. Sabaha kadar nöbetleşe bebeğe bakarız 2 saat sonra beni uyandır der uyandırmam uyusun derim sabaha kadar uykusuz kalır işe giderim. Bebek biraz sorunlu oldu kilo alamadı dye kafaya takıyo iyi değil diye hep alttan aldım. Gerçi bebek yokken bile alttan alıyodum ya. Evlenince kocanın soyadının yanında kızlık soyadını da kullancaksın diye evde kavga çıkartmıştı ailesi biz nişanlıyken ben nası insanlara çattım Allah'ım arkadaşlar ben mi kendimi iyi sanıyorum bilemedim. Şimdi annesine bağırdım telefonda artık dayanamadım çocuk gibi azarlar gibi bir üslupla konuşmasına araya girmesine şimdi boşanma imaları başladı. Bilmiyorum böyle devam ederse yapabileceğim hiçbişi yok gitmek isteyen gitsin diyorum da başka ne yapabilirim ?

  • #2
    ,Yazını okurken bir ara kim haklı analizine girmekten alıkoyamadım kendimi ama farkedince durdum, aferin bana
    Malesef konu ne olursa olsun insanlar arasında bir sebepten ekşi anlar yaşanacak. Ailem ailesi, ben bunu yaptım o bunu yaptı gibi durumlar sizde de var farkındasındır. Çoğu evde yaşananlardan pek farkı yok.
    Uzmana danışmak iyi gelecektir ancak sorunlar hep olacaktır. Şu soldaki cümleme tezat oluşturacak bir şeyle bitireyim mi; Senin karın saplantılı değil; ikiniz de insansınız o kadar.

    Yorum


    • #3
      Forum çok tenha olduğu için bu konuda fikir beyan edecek kişi sayısıda az oluyor doğal olarak. Ama şunu bilin ki kim ne fikir beyan ederse etsin bir uzman piskoloğa gitmekten daha ekili olamaz. Karınızla konuşun ve deneyimli bir piskoloğa beraber gitmeye ikna edin.

      Yorum

      İşleniyor...
      X