Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beni hatırladınız mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Beni hatırladınız mı?

MErhaba herkese. 2012-2013 yıllarında yazmıştım eşim ailesi kayınçom bizde kalıyordu kayınçomu evden gönderemiyordum evliliğimiz daha ayına girmeden işsiz evimize geldi kayınvaldem yollamış daha gerdeğe bile doğru dürüst girememiştik. Derken çocuk oldu kayınpeder kayınvalde baldız onlarda toplanıp geldiler. Kahroldum. Mahfoldum. Buraya kadar özetiydi. Sonra boşanma raddesine varınca iş eşime ya ben ya ailen seçimini yap adliyedeyim bana haber ver dedim. Eşim ailesini göndermeyi nihayet başardı ve evime döndüm. 6 ay sonra kansere yakalandım. Eşimin ailesi beni bitirdi. Çökertti resmen. Kendi ailemden yardım istedim anne üvey anne olunca baba tanış ermeni olurmuş istemez olaydım onlar dahada işin içine ettiler. Başka bir ile tayin istedik. Bir yıl kemoterapi aldım. Benim ailem eşiminkinden beş beter olduğu için tekrar kayınvaldemi çağırmak zorunda kaldım çocuğa bakması için. Evden kovduğum insanlara muhtaç oldum çocuğum için. Hayat ne kadar garip değil mi. Şu anda hastalığım geçti şimdilik. İki yıldır iyiyim. Eşimin ailesi memleketinde. Kayınçom bi işe girmiş. Yıllar alsada bişeyler rayına oturdu gibi sanki. Eşimle aramda bir sorun yok sorun hep aileler. Şu anda eşim ben ve oğlumuz çekirdek aileyiz. Ailelerimizi sokmuyoruz içlerinede girmiyoruz. Aman siz olun evlenirken aileye önem verin. Evleneceğiniz insanın ailesini iyi tanıyın. Ailesiz çok zormuş bu iş. Evliliğin yarısı birbirini sevmekse yarısıda aileler imiş. Şu anda iyiyiz çok şkür hepsi bitti geride kaldı kimseyede kin beslemiyorum. Kaderde neyse o olur. Üç günlük dünya. Hepinize allah fırsat versin. Sağlık versin. Kalın sağlıcakla.

Merhaba,
    Çok zor durumlar atlatmışsınız. Geçmiş olsun. Hayata tutunup, illet hastalıkla olan savaşınızdan galip çıkmışsınız. Tebrikler. Sorumluluklar arttıkça hayat zorlaşıyor. Etrafınızdaki insanlar size destek değil köstek olunca enerjiniz tükeniyor. Ama siz yılmadan yola devam etmişsiniz. Teyzem de iki kez kanseri yendi. Şimdi çok iyi. Moralle ve hayatın tadını çıkararak ayakta kaldı. Sizin gibi insanlar herkese örnek olmalı. Dertlerinizin yağmur gibi akıp gitmesi dileğiyle,

Yorum

evet hatıradım ben sizi eşinizin ailesinden çok çekmiştiniz.. Şimdi iyi olduğunuza evindim ...

Yorum

Geçmiş olsun. Dünyaya 1 kere geliyorsunuz ve 2.bir şansınız olmayacak. Tadını çıkarın her anınızın...

Yorum

İşleniyor...
        X