Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ayrılık...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ayrılık...

arkadaslar benım ılışkilerım hep husran ıle sonuclanıyor daha dun kız arkadasım ayrıldı sebeb ısınamama,sevememe vs... yaklaşık 1yıldır tanıyorum ama olmadı yıne... benım ilişkilerım hep boyle sonuclanıyor artık hıcbır kıza guvenemıyorum. ne yapsam olmuyor ve bunalıma gırıyorum boyle olunca.

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Nedense hep olumsuz şeylerde önce suçluyu kendimiz biliriz. Tamam bu kızla olmamış, ısınamamış vs.hep böyle olacak diye bir kural yokki. Aranızdaki diyalog nasıldı? yapı olarak çekingen birisimin? konuşmayı pek sevmezmisin? İlişkilerinde çok özverilimisin? yaşını merak ettim?

Bu sorularıma cevap verebilirmisin? ben de yaşamanliz gibi oldum biraz biraz ama onun kadar olamam
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

tesekkur ederım... dıyalog ıyıydı yanı tlfda fln askım,tatlım,cnm dıyordu yuz yuze gelınce yok olmadı ısınamadım sana vs dedı... bız tlf konusuyoduk 1yıl içinde 1kere gorustuk 2.gorusmemız ıcın ben onun için baska bır ıle gıttım fakat ıstemedı benı sabah gıttıgımde askım,cnm dedı aksam ustu olmuyor dedı konusmayı severım fakat ben bu sorunu hep yasıyorum daha once de bır kız begendı benı bulusunca,gorusunce olmadı dedı... benım tek sucum ısrarcı olmam ve tlf falan acmazlarsa sureklı rahatsız etmem ve bunu yenemedım kend ıcımde... hemen sevmek ıstıyorum ancak bunu goremeyınce cok mu cok uzuluyorum... luften bır seyler soyleyın ben cevreme bakıyorum herkesın sevgılısı yanında ama ben yıne yalnızım(

Yorum

Sevgi ihtiyacın çok fazla, bu açlığından dolayı çabuk bağlanıyorsun, kolay vazgeçemiyorsun. Çünkü o kişileri hemen hayatın merkezine koyuyorsun canım.

Bak şimdi demişsinki senede 1 kere görüştük, bu çok çok az bir zaman, o zamanda o kişi başkalarından etkilenmiş olabilir, yada aranızdaki bu mesafeden dolayı, bu ilişkinin yürümeyeceğini anlamış olabilir. Ama burdan hemen kendine bir pay çıkarma. Uzak ilişkileri yürütmek zordur, heleki beklentiler fazla ise daha bir zor olur.

İlişkilerde çok ısrarcı olmak, aşırı ilgili olmak karşı tarafın soğumasına neden olur, bu hep böyledir aslında. Zaman ilerledikçe, hayatına birileri girdikçe, hayatındaki kişi sayıları fazlalaştıkça, tecrübelerin arttıkça, yanlışlarını, doğrularını daha çok göreceksin. Buda senin zamanla daha sağlıklı ilişkiler yaşamanı sağlayacaktır.
        Birde tercihlerini doğru kişiler olmasından yana kullanmalısın, burnu havada, etrafında çok erkek olan kızlardan uzak durmalısın.

Yaşın kaç bu arada?
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

olmayacak duaya amin demişsin.. madem telefondan rahat konuşabildiğin biri var, neden 1 yıl bekledin... hemen görseydin bence.. yüzyüze görüşmeden bir ilişkiye başlama derim.. en büyük hatan bu olmuş..

Yorum

askerlıgımı fln yaptım bu yıl kpss onlısans gırdım... fakat bılmıyorum ne yapayım bır sure kıme gırmesın artık hayatıma cok cabuk baglanıyorum ve uzuluyorum bunun sonucunda.. artık ne yapacagımı bılmıyorum... ne yapayım sızce... takıntılarımdan nsl kurtulcam aılem bıle bazen laf soyluyor doktor kontrolune gırmek ıstemıyorum sadece huzurlu bır ılışkı,benı seven bırını ıstıyorum... acelecı davranıyorum belkı ondan sonuclar olumsuz... kıme guvenecegımı bılemıyorum...

Yorum

belkı de haklısınız... artık bır sure dınlenmem gerek...

Yorum

tesekkurler bıraz kendıme getırdınız benı sağolun

Yorum

doğru kişi çıkamamış bir türlü. çoğumuz aynı dertten muzdaribiz ama bu, çürük birkaç domates yüzünden bütün çuvalı çöpe atmayı gerektirmiyor (ne benzetme ama ) güvenebileceğin ve karşılıklı uyum içinde olabileceğin biri elbet çıkacak ama sen hiç ummadığın bir zamanda olacak bu.. bir de, yakın ilişkiler kurmaya dikkat et. telefon, internet gibi şeylerle pek sağlıklı olmuyor ilişkiler. ayrı şehirlerde yani.. he bunu başarabilen yok mu? var ama demek ki bazılarımız bu konuda o kadar yetenekli değiliz
                  yalnız hissetmek çok kötüdür bilirim ama her şeyi bir sevgiliye bağlayıp hayatını karartmak da pek akıllıca görünmüyor..

aramıza hoşgeldin
                  Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
                  Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
                  Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

vallahı sızler, benı kendıme getırdınız cok tesekkurler yardımlarınız ıcın... bıraz sıkılsam da bunalsam da sonuc da bu gunler de gececek hayat surprızler ıle dolu... ıns benı de anlayan seven bırı cıkar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: still35 View Post
                      vallahı sızler, benı kendıme getırdınız cok tesekkurler yardımlarınız ıcın... bıraz sıkılsam da bunalsam da sonuc da bu gunler de gececek hayat surprızler ıle dolu... ıns benı de anlayan seven bırı cıkar...
                      herkesin bir kısmeti vardır bir yerlerde. zamanını bekliyor elbette ki böyle biri çıkacak karşınıza..
                      kendi adıma, gelince O'na bunun hesabını soracağım bunca zaman neredeydin diye
                      bir de facebook'ta şöyle bir geyik dönüyor, bilmem gördünüz mü? bayanlar için tabii .. : İlerde evleneceğim adam! şuan kim bilir ne haltlar karıştırıyorsun. Allah belanı versin tamam mı, ayağını denk al. Uslu dur !
                      çok hoşuma gitmişti bunu görünce...
                      Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
                      Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
                      Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: platonik View Post
                        İlerde evleneceğim adam! şuan kim bilir ne haltlar karıştırıyorsun. Allah belanı versin tamam mı, ayağını denk al. Uslu dur ! :
                        Çok iyi yaa )))))))
                        platonik allah razı olsun )))
                        (hâlâ gülüyorum)
                        ------------

Konuya gelince.
                        Still arkadaşların da dediği gibi ne zaman ne olacağını bir allah bilir, onun için çok fazla takma. Artı olarak, kaçan kovalanır kuralı, hani her zaman olmasa da geçerli bir durumdur. Bir insanı 6872394679 defa ararsan kesinlikle kaçar. Biraz oluruna bırak.
                        Son olarak şunu söyliyeyim. 1 milyar -1 (Çok fazla dert edecek bir istatistik değil )

Yorum

platonik Nickli Üyeden Alıntı
                          İlerde evleneceğim adam! şuan kim bilir ne haltlar karıştırıyorsun. Allah belanı versin tamam mı, ayağını denk al. Uslu dur ! ... super yaaa

sağolun arkadaşlar yardımlarınız ıcın.... ıns her sey guzel olacak...

Yorum

arkadaşlar halen kendıme gelemdım tam unuttum dıyorum yıne ara sıra aklıma gelıor canım çok mu çok sıkılıyor... ben kendımı yetersız gormeye başladım offf(:

Yorum

alttakı yazıyı buldum paylaşıyorum afakt bunu kendım uygulayamıyorum elım hep tlf gıdıyor ya da msj beklıyorum gercı aramadım da aranmadım da... yıne de kotuyum işte

Olsun istersin…

Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.

Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…

Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.

İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…

Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…

Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!

Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?

Elinden geleni yaptın mı?

Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

Yorum

İşleniyor...
                              X