Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aşk dediğin böyle olmalı.
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Postkendinizi böyle saçma ve abartılı aşk yalanlarına kaptırın gerçek hayatta bu abartılı aşkı arayın ondan sonra oturup ağlayın bol bolLeyla ile mecnun,,
Kerem ile Aslı,,
Ferhat ile Şirin..
Benimle kim ALLAH'ım,,
...Benimle kim?? )
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selinsys View PostArkadaşım aşık olmadıysan bilemessin ,ayrıca gercek aşk dedığının bana gore bı suresi yoktur. Abartılı aşk diye bi kavram da yoktur, aşk zaten abartıdır.içindeki öküz e oha de.
Yorum
-
Arkadaşım erkekler kolay kolay aşık olamaz cunku o cesaretleri yoktur ,ayrıca bende cok gercekcı bı insanım ama aşkın varlıgını kabul edıyorum hissettiğin 3 günlük 1 aylık duyguyu da aşk diye tanımlama bence çünkü gercekten aşık olduysan ,butun ömür o insandan sıkılmazsın.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Postabartmayalım aşk var evet ben inanıyorum ama aşk dediğin teknik olarak kanıtlanmıştırki 2,5 seneyi geçemez en iyi rakam,ihtimal bu yani aşk aşk diye çıldırsanda 2,5 sene sürer.siz kadınlar kitaplardaki romanlardaki uydurma aşkları gerçek hayatta arıyorsunuz.
Matrix i seyretmeyen yoktur. Aksiyon ve bilimkurgu kısmının arkasında parmak bastığı insanı bir gerçeklik var. Filmde makinalardan biri ' Sanal toplumu herkesin mutlu olduğu şekilde yaptığımız sistemler hemen çoktu. İnsanlar sürekli intihar ettiler.' diyordu. Aşk aşık olunan kişinin kölesi olmaktır. Onu herdaim mutlu etmektir. Yaşam mücadelesini yokeder. Bu yüzden ilk zamanki duyguları sürdüren deliler olabilir. Fakat karşı taraf bundan herzaman çok sıkılır.
Burda da insan hayvandan farklımıdır? sorusuna bulduğum ilginç bir cevap var. Eğer duygularını hükmedebiliyorsa o kişi farklıdır. Hayvanlardan farklı olarak hormonlarının değişikliğinden etkilenmeyen kişiler. Ben daha böyle birine rastlamadım.
Yorum
Yorum