Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşk dediğin böyle olmalı.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Hepiniz aynısınız...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selinsys View Post
      Hepiniz aynısınız...
      Hiç biriyle çıkmadın mı? Yada ilk çıktığınla evlendin mi?

Yorum

Aşık oldum o sizin aşk sandığınız şeyden degil ama... gercekten oldum . Ama cok buyuk acı verıyo karşılıklı olması imkansız gibi bişey ve tabiki evlenemedim...kimseye tavsiye etmiyorum.

Yorum

Hepiniz aynısınız...
          bende sizin için söylüyordum aynısını kitap,roman,hikaye,şiir,filmleri gerçek sanıyorsunuz .SÜRÜNÜÜÜÜNNN
          içindeki öküz e oha de.

Yorum

aşık olmak kolay iş, aşık olunacak insan var mıdır önce ona bakmalı...!
            Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Aşık oldum o sizin aşk sandığınız şeyden degil ama... gercekten oldum . Ama cok buyuk acı verıyo karşılıklı olması imkansız gibi bişey ve tabiki evlenemedim...kimseye tavsiye etmiyorum.
              Ben 5 sene önce sevdiğim bir kızın acısını hala çekiyorum. Üstelik ben ona bir adım bile yanaşmamıştım. Beni çaresiz bıraktığı için gelişmişti sonraki olaylar. Rahat battı ama. Kaçan kovalanır derer? Neden?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
                aşık olmak kolay iş, aşık olunacak insan var mıdır önce ona bakmalı...!
                Hepimiz aynı *** sarısıyız.

Yorum

Arkadaşlar konu aşk olunca maşallah herkes döktürmüş... Sanki çok tecrübeliymiş gibi sanki en iyisini hak ediyormuş gibi... Konuyu açan arkadaş izlememiz için videolar eklemiş ilgisini çeken varsa izlesin yoksa geyik muhabbetine çevirmeyelim.
                  Her şey güzel olacak...

Yorum

İsteyen herkes yazmakta ozgurdur okumak istemıosan konuya girmessin enerji528,dediğin gibi izleyip gidebilirsin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                      Arkadaşlar konu aşk olunca maşallah herkes döktürmüş... Sanki çok tecrübeliymiş gibi sanki en iyisini hak ediyormuş gibi... Konuyu açan arkadaş izlememiz için videolar eklemiş ilgisini çeken varsa izlesin yoksa geyik muhabbetine çevirmeyelim.
                      Amaçta bu zaten, bu kadar kişilik bozukluğu bu kadar takıntılar ve dahası.. Aşk eksik hayatımızdan.. bu forumda bir konu kalacak olsa tüm başlıkları atalım bunu konuşalım yeter gerisi boşş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
                        Amaçta bu zaten, bu kadar kişilik bozukluğu bu kadar takıntılar ve dahası.. Aşk eksik hayatımızdan.. bu forumda bir konu kalacak olsa tüm başlıkları atalım bunu konuşalım yeter gerisi boşş.
                        Kendimizi sanal ortamda rahatlatmanın hiç bir faydası yokki. Dediğin gibi yaparsak burada yaptığımız bir sürü edebiyatın üzerine gerçek hayata çıkarsak sudan çıkmış balığa döneriz.
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                          Kendimizi sanal ortamda rahatlatmanın hiç bir faydası yokki. Dediğin gibi yaparsak burada yaptığımız bir sürü edebiyatın üzerine gerçek hayata çıkarsak sudan çıkmış balığa döneriz.
                          Burada yazılanların bir çeşit terapi olduğunu düşünenlerdenim. kişilik takıntı ve deneyim paylaşımı benim gibi içinde daima kendini arayanlar için olumsuzun kendi içimle hesaplaşması. fakat olumlu düşünceler ve güzel telkinlerde olmalı.
                          Aşk ile hayata çıkalım yeterki.. bulamazsan zaten o aşk seni gerçek sahibi olan yaratıcıyı düşündürür..

Yorum

aşk bir sudur iç iç kudur demişler..

doğrudur belki..

pekde aşk peşine düşmeden yaşanması gerekir diye düşünüyorum..prensesleri bulan prensler sadece masallarda var..

Yorum

Mimar Sinan'ın aşkı da mükemmelmiş, teşekkürler eklediğin için.
                              Her şey güzel olacak...

Yorum

karşılıklı aşk yaşadım ama kavuşması olmayacak bir aşk...aşk öyle hayvani içgüdüleri olan bir duygu değil.masum bir şey.gözlerine bakmaya kıyamazsın kalbi kırılır diye itinalı konuşursun..gurur kibir hiç yoktur....sinirli hallerine bile bayılırsın..
                                el ele tutuşmak saatlerce telefonda konuşmak aşk değildir..aşk çok farklı bir şey tarifi yok...sanki onu yıllarca tanıyomuş gibisindir..gözlerine bakamaz..baktığın zamanda içinden geçenleri okursun....bir daha yaşayamamaktan korkuyorum..
                                karşılıklı ve kavuşamadığın zaman acısı 2 kat oluyor..karşılıksız dersin unutursun..sevipte karşılık verememek en acısı...
                                Last edited by loreal; 23-04-2012, 03:39 PM.
                                Leyla ile mecnun,,
                                Kerem ile Aslı,,
                                Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
                                ...Benimle kim?? )

Yorum

İşleniyor...
                                X