Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aşk dediğin böyle olmalı.
Collapse
X
-
Aşk dediğin böyle olmalı.
Etiketler: Yok
-
Orjinal yazı sahibi: selinsys View PostArkadaşım erkekler kolay kolay aşık olamaz cunku o cesaretleri yoktur ,ayrıca bende cok gercekcı bı insanım ama aşkın varlıgını kabul edıyorum hissettiğin 3 günlük 1 aylık duyguyu da aşk diye tanımlama bence çünkü gercekten aşık olduysan ,butun ömür o insandan sıkılmazsın.
-
Orjinal yazı sahibi: selinsys View PostAşık oldum o sizin aşk sandığınız şeyden degil ama... gercekten oldum . Ama cok buyuk acı verıyo karşılıklı olması imkansız gibi bişey ve tabiki evlenemedim...kimseye tavsiye etmiyorum.
el ele tutuşmak saatlerce telefonda konuşmak aşk değildir..aşk çok farklı bir şey tarifi yok...sanki onu yıllarca tanıyomuş gibisindir..gözlerine bakamaz..baktığın zamanda içinden geçenleri okursun....bir daha yaşayamamaktan korkuyorum..
karşılıklı ve kavuşamadığın zaman acısı 2 kat oluyor..karşılıksız dersin unutursun..sevipte karşılık verememek en acısı...Last edited by loreal; 23-04-2012, 03:39 PM.
Leave a comment:
-
Guest repliedaşk bir sudur iç iç kudur demişler..
doğrudur belki..
pekde aşk peşine düşmeden yaşanması gerekir diye düşünüyorum..prensesleri bulan prensler sadece masallarda var..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostKendimizi sanal ortamda rahatlatmanın hiç bir faydası yokki. Dediğin gibi yaparsak burada yaptığımız bir sürü edebiyatın üzerine gerçek hayata çıkarsak sudan çıkmış balığa döneriz.
Aşk ile hayata çıkalım yeterki.. bulamazsan zaten o aşk seni gerçek sahibi olan yaratıcıyı düşündürür..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View PostAmaçta bu zaten, bu kadar kişilik bozukluğu bu kadar takıntılar ve dahası.. Aşk eksik hayatımızdan.. bu forumda bir konu kalacak olsa tüm başlıkları atalım bunu konuşalım yeter gerisi boşş.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostArkadaşlar konu aşk olunca maşallah herkes döktürmüş... Sanki çok tecrübeliymiş gibi sanki en iyisini hak ediyormuş gibi... Konuyu açan arkadaş izlememiz için videolar eklemiş ilgisini çeken varsa izlesin yoksa geyik muhabbetine çevirmeyelim.
Leave a comment:
-
İsteyen herkes yazmakta ozgurdur okumak istemıosan konuya girmessin enerji528,dediğin gibi izleyip gidebilirsin...
Leave a comment:
-
Arkadaşlar konu aşk olunca maşallah herkes döktürmüş... Sanki çok tecrübeliymiş gibi sanki en iyisini hak ediyormuş gibi... Konuyu açan arkadaş izlememiz için videolar eklemiş ilgisini çeken varsa izlesin yoksa geyik muhabbetine çevirmeyelim.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: selinsys View PostAşık oldum o sizin aşk sandığınız şeyden degil ama... gercekten oldum . Ama cok buyuk acı verıyo karşılıklı olması imkansız gibi bişey ve tabiki evlenemedim...kimseye tavsiye etmiyorum.
Leave a comment:
-
aşık olmak kolay iş, aşık olunacak insan var mıdır önce ona bakmalı...!
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: selinsys View PostHepiniz aynısınız...
Leave a comment:
Leave a comment: