Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşk dediğin böyle olmalı.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• loreal
    adlı üyemiz Aşk dediğin böyle olmalı. konusunu başlattı

Aşk dediğin böyle olmalı.

• loreal
    replied
    Orjinal yazı sahibi: selinsys View Post
    Arkadaşım erkekler kolay kolay aşık olamaz cunku o cesaretleri yoktur ,ayrıca bende cok gercekcı bı insanım ama aşkın varlıgını kabul edıyorum hissettiğin 3 günlük 1 aylık duyguyu da aşk diye tanımlama bence çünkü gercekten aşık olduysan ,butun ömür o insandan sıkılmazsın.
    niye öyle diyorsun erkeklerde olur..bizzat şahit oldum..hatta kızlardan daha beter oluyorlar..kızlar ağlıyo rahatlıyolar..ama erkekler içine ata ata aklını yitircek boyuta gelebiliyor.imanı kuvvetliyse Allah aşkına yönelip daha rahat atlatıyolar..uzmanlar bayanların AŞK ACISINI 2 sene,erkeklerinde 3 sene de atlattıklarını söylüyorlar yaaaaa

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    Aşk @ Loreal'den sorulur

Leave a comment:

• loreal
    replied
    Aşık oldum o sizin aşk sandığınız şeyden degil ama... gercekten oldum . Ama cok buyuk acı verıyo karşılıklı olması imkansız gibi bişey ve tabiki evlenemedim...kimseye tavsiye etmiyorum.
    karşılıklı aşk yaşadım ama kavuşması olmayacak bir aşk...aşk öyle hayvani içgüdüleri olan bir duygu değil.masum bir şey.gözlerine bakmaya kıyamazsın kalbi kırılır diye itinalı konuşursun..gurur kibir hiç yoktur....sinirli hallerine bile bayılırsın..
    el ele tutuşmak saatlerce telefonda konuşmak aşk değildir..aşk çok farklı bir şey tarifi yok...sanki onu yıllarca tanıyomuş gibisindir..gözlerine bakamaz..baktığın zamanda içinden geçenleri okursun....bir daha yaşayamamaktan korkuyorum..
    karşılıklı ve kavuşamadığın zaman acısı 2 kat oluyor..karşılıksız dersin unutursun..sevipte karşılık verememek en acısı...
    Last edited by loreal; 23-04-2012, 03:39 PM.

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Mimar Sinan'ın aşkı da mükemmelmiş, teşekkürler eklediğin için.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    aşk bir sudur iç iç kudur demişler..

doğrudur belki..

pekde aşk peşine düşmeden yaşanması gerekir diye düşünüyorum..prensesleri bulan prensler sadece masallarda var..

Leave a comment:

• phatalogyst
    replied
    Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
    Kendimizi sanal ortamda rahatlatmanın hiç bir faydası yokki. Dediğin gibi yaparsak burada yaptığımız bir sürü edebiyatın üzerine gerçek hayata çıkarsak sudan çıkmış balığa döneriz.
    Burada yazılanların bir çeşit terapi olduğunu düşünenlerdenim. kişilik takıntı ve deneyim paylaşımı benim gibi içinde daima kendini arayanlar için olumsuzun kendi içimle hesaplaşması. fakat olumlu düşünceler ve güzel telkinlerde olmalı.
    Aşk ile hayata çıkalım yeterki.. bulamazsan zaten o aşk seni gerçek sahibi olan yaratıcıyı düşündürür..

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
    Amaçta bu zaten, bu kadar kişilik bozukluğu bu kadar takıntılar ve dahası.. Aşk eksik hayatımızdan.. bu forumda bir konu kalacak olsa tüm başlıkları atalım bunu konuşalım yeter gerisi boşş.
    Kendimizi sanal ortamda rahatlatmanın hiç bir faydası yokki. Dediğin gibi yaparsak burada yaptığımız bir sürü edebiyatın üzerine gerçek hayata çıkarsak sudan çıkmış balığa döneriz.

Leave a comment:

• phatalogyst
    replied
    Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
    Arkadaşlar konu aşk olunca maşallah herkes döktürmüş... Sanki çok tecrübeliymiş gibi sanki en iyisini hak ediyormuş gibi... Konuyu açan arkadaş izlememiz için videolar eklemiş ilgisini çeken varsa izlesin yoksa geyik muhabbetine çevirmeyelim.
    Amaçta bu zaten, bu kadar kişilik bozukluğu bu kadar takıntılar ve dahası.. Aşk eksik hayatımızdan.. bu forumda bir konu kalacak olsa tüm başlıkları atalım bunu konuşalım yeter gerisi boşş.

Leave a comment:

• selinsys
    replied
    İsteyen herkes yazmakta ozgurdur okumak istemıosan konuya girmessin enerji528,dediğin gibi izleyip gidebilirsin...

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Arkadaşlar konu aşk olunca maşallah herkes döktürmüş... Sanki çok tecrübeliymiş gibi sanki en iyisini hak ediyormuş gibi... Konuyu açan arkadaş izlememiz için videolar eklemiş ilgisini çeken varsa izlesin yoksa geyik muhabbetine çevirmeyelim.

Leave a comment:

• tytoV
    replied
    Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
    aşık olmak kolay iş, aşık olunacak insan var mıdır önce ona bakmalı...!
    Hepimiz aynı *** sarısıyız.

Leave a comment:

• tytoV
    replied
    Aşık oldum o sizin aşk sandığınız şeyden degil ama... gercekten oldum . Ama cok buyuk acı verıyo karşılıklı olması imkansız gibi bişey ve tabiki evlenemedim...kimseye tavsiye etmiyorum.
    Ben 5 sene önce sevdiğim bir kızın acısını hala çekiyorum. Üstelik ben ona bir adım bile yanaşmamıştım. Beni çaresiz bıraktığı için gelişmişti sonraki olaylar. Rahat battı ama. Kaçan kovalanır derer? Neden?

Leave a comment:

• phatalogyst
    replied
    aşık olmak kolay iş, aşık olunacak insan var mıdır önce ona bakmalı...!

Leave a comment:

• teknik literatür
    replied
    Hepiniz aynısınız...
    bende sizin için söylüyordum aynısını kitap,roman,hikaye,şiir,filmleri gerçek sanıyorsunuz .SÜRÜNÜÜÜÜNNN

Leave a comment:

İşleniyor...
X