Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aldatanlar buraya

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aldatanlar buraya

Aldatan ve aldatılan arkadaşlar buraya lütfen nasıl aldattınız yöntemleriniz neydi
    ya da aldatılan arkadaşlar nasıl yakaladınız kaç zaman beraberlik yapmışlar paylaşırsanız çok mutlu olacağım

aaa.. foruma şimdi geldim. girer girmez, en üstte bu yazı gözüme ilişti... umut, ciddi misin? yöntem mi? ciddi olamazsın!!
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umut_86 View Post
      Aldatan ve aldatılan arkadaşlar buraya lütfen nasıl aldattınız yöntemleriniz neydi
      ya da aldatılan arkadaşlar nasıl yakaladınız kaç zaman beraberlik yapmışlar paylaşırsanız çok mutlu olacağım
      Bunları sormandaki sebep nedir umut_86?
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

eşimi aldatacağım ya eşimde bir şeyler seziyorum nasıl yakalayabilirim ya da ben artık iyice paranoyak oldum
        ama eşim kendini saklamada 10 numara hani diploması olsa derece yapar uzmanlığı var bu konuda o yüzden ne yapsam bulamıyorum

Yorum

eşimi aldatacağım ya eşimde bir şeyler seziyorum nasıl yakalayabilirim ya da ben artık iyice paranoyak oldum
          ama eşim kendini saklamada 10 numara hani diploması olsa derece yapar uzmanlığı var bu konuda o yüzden ne yapsam bulamıyorum
          Diyelim eşin seni aldatıyor, ne yapacaksın o zaman ?

Ben şahsen inanmıyorum aldattığına da ama aldatıyorsan ne yapacaksın ?

"Eşimi aldatacağım" demişsin, aldatmaya kalksan kimle aldatacaksın ?

Yorum

eşinizile durumunu bilemem ama bence kopleks yapıyo olabilirsin bunu geç aldatmak ve aldatılmak çok kötüdür eşin seni aldatıyosa başonırsın cinsiyetini bilemem ama kadınsan sonra kendinden nefret edersin bu yüzden yapma derim değmez
            Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
            sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

benim esim dedektif tutarak beni yakalamisti

Yorum

İnsan eşini aldatmaz kendini aldatır. o senin hayat boyu beraber yürüyebileceğin bir insan olabilir.Onu aldatmak kendini aldatmaktır.
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
                  İnsani biraz düzmantık yaklaşmışsın olaya
                  Aladtıyorsa belki boşanacaktır bunu bilemeyiz değil mi?

Eşimi aldatacağım deyip sonuna da smiley koymuş değil mi?
                  Yani kiminle aldatacaksın sorusu biraz tuhaf kaçmış?
                  Valla öylesine ormantik bir dünyada [yani orman kanunlarının geçerli olduğu bir dünyada] yaşıyoruz ki umut_86 hanfendisi eşini aldatsa hiç şaşırmam. Eşini aldatmasa yine şaşırmam. Eşini boşasa yine şaşırmam. Hatta eşine uçan döner tekme atsa yine şaşırmam

Yani artık hiçbirşey şaşırtmıyor beni

Şaşıramıyorum artık kısacası

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                    benim esim dedektif tutarak beni yakalamisti
                    He he he

Çok güldüm ya. Dedektif he. Suçüstü hesabı. İnkar edecek bişeyde yok ortada tabi.

Aklıma Şener ŞEN'in bir filminde ki sahne geldi. Karısı bir anda odadan içeri giriyo, Şener ŞEN gayet rahat bir şekilde "yaz kızım" diyo. Kız da sütyenle oturuyor, kucağında da daktilo felan

Ulen kedi sen beni çok güldürüyorsun kardeşim ya. Seni seviyorum karrdeeşş

Dipnot: Kedi seni ilk gördüğümde anlamıştım zampara biri olduğunu
                    Last edited by İNSANİ; 15-01-2013, 06:15 PM.

Yorum

arkadaşımın başına gelmiş bi olayy

hangi yıl bilmiyorum ama 23 nisan nedeniyle hafta sono tatilinin birleştiği bi yıl

arkadaşım ailelsinin yanına gitmek istetdğini söylüyor eşine
                      eşide atatam diyor

cumartesi sabah erken kalkamadığı için çocukta var
                      otobüsü 2 saat sonraya erteliyorr

eşi duşta iken , arkadaşta valiz hazırlarken 2 tane arka arkaya msj geliyorr

aslında şüphelenmem ama arka arkaya iki tane gelince bakmış
                      ama aldatma aklına hiç gelmemiş
                      şüpheleneilecek hiç bir durum yokmuşşş

mjs da ise

cadolaoz karıyı bindirdinmi otobüse yazan ve aşk dolu kelimelerle devam eden cümleler

en son boşandılar, adam o bayandan da ayrıldı
                      belinden hastalandı ameleiyat olamadı bakacak kimse olmadığı
                      arkadaşımdan rica etti ama kabul etmedii

Yorum

Aldatacagim diyorsan yapamazsin Eger buraya yazmasaydin, yapardin Yapma zaten, yapanin basi goge ermez, er yada gec belasini bulur.
                        so you're saying there's a chance ?

Yorum

Madem aldatıyosun , kokluyosun naneyi. Niye karını elin ş.rp.nt.sına kötü anlatıyosun! Hep haklı bir sebep bulma çabaları, hep aynı şeyler...

Ya bu yalanlara kanan kadınlara ne demeli!

Orjinal yazı sahibi: tavşan View Post
                          arkadaşımın başına gelmiş bi olayy

hangi yıl bilmiyorum ama 23 nisan nedeniyle hafta sono tatilinin birleştiği bi yıl

arkadaşım ailelsinin yanına gitmek istetdğini söylüyor eşine
                          eşide atatam diyor

cumartesi sabah erken kalkamadığı için çocukta var
                          otobüsü 2 saat sonraya erteliyorr

eşi duşta iken , arkadaşta valiz hazırlarken 2 tane arka arkaya msj geliyorr

aslında şüphelenmem ama arka arkaya iki tane gelince bakmış
                          ama aldatma aklına hiç gelmemiş
                          şüpheleneilecek hiç bir durum yokmuşşş

mjs da ise

cadolaoz karıyı bindirdinmi otobüse yazan ve aşk dolu kelimelerle devam eden cümleler

en son boşandılar, adam o bayandan da ayrıldı
                          belinden hastalandı ameleiyat olamadı bakacak kimse olmadığı
                          arkadaşımdan rica etti ama kabul etmedii

Yorum

İlgili herkese bir soru: konu sahibi sizin aldatmakla ilgili ahlaki görüşünüzü sormamış, neden zorla fikrinizi dayatmaya çalışıyorsunuz? Sizin ahlak görüş ve anlayışınız sizi bağlar, bu anlayıştan ötürü konu sahibine yardımcı olmak istemeyebilirsiniz, ama bunun en net göstergesi de zaten susmaktır. Acaba bu şekilde "kime" yardımcı olduğunuzu düşünüyorsunuz? Ayrıca, içinizden kaçı bu dediklerini kendi aldatma deneyimlerine, kaçınız kendi aldatılma deneyimlerine dayanarak söylüyor? Yoksa tüm olay potansiyel bir aldatılan olma korkusu ve sadece cevap veren kişinin kendi egosu mudur, nedir?
                            Hic bir yer ...<br />

Yorum

Bu arada, etrafımda çok olmasada aldatılan kadınlar var. Eşlerini genelde cep telefonlarıyla, yada eve gelen paranın sekteye uğraması, kredi kartı ekstreleri, yada eve geç gelip gitmelerden yakalamışlar. Eşlerinin arkadaşlarının karıları da gözlerini açmış, şüphelendiklerini söyleyince onlarda olup biteni dökmüşler.

Yorum

İşleniyor...
                              X