Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yanlızlık sıkıntısı cekiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yanlızlık sıkıntısı cekiyorum

arkadaşlar ben akerligimi doguda yaptım askerden geldikten sonra anksiyeti bozuklugum oluştu şimdi efexxor 75 kullanıyorum ama benim sıkıntım kendi dükkanımı calıştırdıgım için boş zaman bulamıyorum ve hiç arkadaşım yok buda bende sıkıntı oluşturuyor acaba burdan insanlarla tanışıp arkadaşlık kurabilirmiyim acaba

netde insanlara güvenme bu arkadaşlık isteğini kullanabilcek kişiler var reelden olsa daha iyi olur netden pek doğru bulmuyorum ben kimin ne olcağı belli olmaz o yüzden dikkat et erkekde olsan değşmez bu bu arada bir şey itiraf ediyim ismini ilk gördüğümde gökhan özen sandım dikkatlı bakınca fark ettim
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

dogru aslında haklısın ben buraya yeni üye oldum cok fazla bu forumdaki kişileride tanımıyorum bi kusurum olduysa affola ama ben şöle bi şey söylüyüm ortam o kadar bozukki insanların eş leri nişanlıları kardeşleri birbirina kazık atar olmuş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gökhan özmen View Post
        dogru aslında haklısın ben buraya yeni üye oldum cok fazla bu forumdaki kişileride tanımıyorum bi kusurum olduysa affola ama ben şöle bi şey söylüyüm ortam o kadar bozukki insanların eş leri nişanlıları kardeşleri birbirina kazık atar olmuş
        aslında hata uzakda aramak insanın başına ne gelirse yakınlarından gelir
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

dogru söylüyorsun böle bi durum benim başıma geldi askerden geldigimde bi takım sıkıntılarım oldu arkadaşlarım dan gördügüm iyiligi kendi kuzenimden göremedim bi üstüne üstük bi de arkamızdan vurdu şimdi adalet bu hayatın neresinde töbe töbe

Yorum

zamanla arkadasların olur rahat ol

Yorum

zaman herşeyin ilacı zamanla gecer buda gelir buda gecer :RpS_smile:

Yorum

Bu herkeste var . Sanal ortamda pek sağlıklı değildir. Şunuda merak etme biryerlerde seni bekelyen birisi mutlaka vardır .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gökhan özmen View Post
                  askere gittikten sonra insanın çevreside değişiyor en samimi oldugun insanlar bile arayıp sormaz oluyorlar benimde vardı böyle tanıdıklarım arkadas ilişkileri bozulan falan. askerliğin verdiği mesafe arkadaslık ilişkilerinide etkliyor sanırım ama bosver senin gercek dostun hiçbir zaman değişmeyendir demekki böyle olması iyi olmuş her işte bir hayır vardır mutlaka bunuda böyle değerlendir hiçbirini takma kafaya..

Yorum

İşleniyor...
                  X