arkadaşlar ben akerligimi doguda yaptım askerden geldikten sonra anksiyeti bozuklugum oluştu şimdi efexxor 75 kullanıyorum ama benim sıkıntım kendi dükkanımı calıştırdıgım için boş zaman bulamıyorum ve hiç arkadaşım yok buda bende sıkıntı oluşturuyor acaba burdan insanlarla tanışıp arkadaşlık kurabilirmiyim acaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yanlızlık sıkıntısı cekiyorum
Collapse
X
-
netde insanlara güvenme bu arkadaşlık isteğini kullanabilcek kişiler var reelden olsa daha iyi olur netden pek doğru bulmuyorum ben kimin ne olcağı belli olmaz o yüzden dikkat et erkekde olsan değşmez bu bu arada bir şey itiraf ediyim ismini ilk gördüğümde gökhan özen sandım dikkatlı bakınca fark ettimHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
-
Orjinal yazı sahibi: gökhan özmen View Postdogru aslında haklısın ben buraya yeni üye oldum cok fazla bu forumdaki kişileride tanımıyorum bi kusurum olduysa affola ama ben şöle bi şey söylüyüm ortam o kadar bozukki insanların eş leri nişanlıları kardeşleri birbirina kazık atar olmuşHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gökhan özmen View Postdogru aslında haklısın ben buraya yeni üye oldum cok fazla bu forumdaki kişileride tanımıyorum bi kusurum olduysa affola ama ben şöle bi şey söylüyüm ortam o kadar bozukki insanların eş leri nişanlıları kardeşleri birbirina kazık atar olmuş
Yorum
Yorum