Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ruh ikizimi arıyorum ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
    Çiftlerin alışkanlıklarda, hayata bakış açısında, uğraşılarda benzerlikler taşıması ilişkiyi dingin tutabilir ama kendinin aynı ya da çok yakın birisini tercih etmezdim , zıtlıkların med cezir çekiciliğini seviyorum ben... Sencil sevgileri , şaşırtıcı hamleleri, hadi yaa dedirten davranışları... Huzurlu bir dinginlik içinde benzersiz olanı arayorum, farklılılıkların ayrıntıya indirgendiğinde tam onluk dedirten tutumları hem benimsin hem başka davranımları... Ruh ikizi değil ruhumu tamamlayanı belkide...
    evet, haklısınız. kimse kendisinin bir kopyası ile yaşamak istemez sanırım. Böyle bir ilişki oldukça sıkıcı ve monoton olabilir. Ayrıca, zenginleştirici de olmaz. Bu yüzden tekrar söylüyorum. soul mate ifadesinin tam karşılığı ruh ikizi olamaz. Bu, yanlış ve eksik bir çeviri olur. Zira, ikiz kelimesi Türkçe'de tamamlayıcı değil, aynısı, kopyası, benzeri anlamlarına gelmektedir.

Yorum

ben bulmuştum gitii :''''((((((((((((((( hiç umadığın yerlerden çıkıyor . kader işi . genellkle benzer olduğun noktalrdan çokıyor çekim yasası hesabı

Yorum

Bulan varmı ? Nasıl bulmuş bize de söylesin
        ....

Yorum

kader kısmet meselesi sen bulmuyorsun allahtan

Yorum

Bulmak için sebebim olsa bulunur yeterki doğru zamanda doğru kişiyi bulmak
            ....

Yorum

birgün bulursun inaşşah ne diyim

Yorum

İnş sende bulursun
                ....

Yorum

ben bulsamda gidiyor benim şansım kötü galiba tek çarem yanlızlığa alışmak

Yorum

Ruh ikizi evet var ama es olarak ruh ikizi zor ya insan gidip en nefret ettigine asik oluyor

Yorum

Ruh eşimle ne zaman bir araya gelsek başımı döndürüyor, saçma sapan hareket etmeme neden oluyor, yoruyor, bir de bir sürü paramı götürüyor.

Ama değer mi değer.

Boşuna uzakta aramayın ruh eşinizi .Muhtemelen hemen köşe başında sizi beklyordur.

Yorum

Ruh ikizi bulmak zaten çok zor bir olasılıktır ama ruh eşi bulunabilir,ruh eşi zaten her şeyi olmasa da çoğu şeyi tamamlayan ve sizle uyumlu olan insandır,ruh ikizi ise hemcinsinizden bile olabilir,bilinmez.Psişik kavramlar bunlar,uzun iş.

Yorum

Beni sevsin sadık olsun, derlesin, toparlasın ve dizimin dibinde otursun yeterli
                          ........

Yorum

şartların olgunlastıgı ilk kisiyle evlenecegim ben. ruh ikiziymiş. baska isiniz yok mu

Yorum

Ara ara ne demişler arayan bulur İnşallah kendine göre seni anlayan birisi karşına çıkar arkadaşım
                              Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder , hem kendini...Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,emin olmadığın Sevgiye teslim etme kendini. !

Hz Mevlana

Burak' da şöyle der Ben sevdikten sonra kim olmuş, ne olmuş önemi yok.. Benim olan her şey kutsaldır!!!
                                ........

Yorum

İşleniyor...
                                X