Aşkı araken ruh ikizimi ararken buldum onu o kadar ihtiyacım vardı ki ilk gördüğümde aşık oldum onaa. Herşey o kadar gğzel gidiyordu dünya benim için hiç o kadar güzel olmamıştı.. Ama bir süre sonra şüpheler sardı beni ve ona belli etmeden araştırdım dsurdum herşeyi ve sonrasında 1 kız çocuğu olduğunu öğrendim bana onun eskideen çook çok sevdiği uğruna ailesine red çektiği sevgilisinden olduğunu kendisinin de yeni öğrendiğini çocuğunu daha hiç görmediğini söledi üzüldü bende sevdiğim adamı bunun için terk edemem dedim ve onun yanında oldum.. Daha sonraları biraz bu işi araştırdım ona sürekli sorular sordum cvplar beni tatmin etmedi ve en sonunda onun 3 yıl önce boşandığını eşiyle anlaşamadıklarını çocuğunun eşinde olduğunu yılda belırlı günlerde aldığını söledi bana yalan söledi bir çok konuda beni kaybetmekten korkutugunu sölüyor karsımda aglıyyor eşiyle boşanma nedeni filan herşeyi anlattı.. Hep aklımda bir şüphe en kötüsüde ondan vazgeçemiyorum sürekli onu affetmek için kafamda bişeyler kuruyorum ben 22 yaşındayım o ise 28 genç yaşında neler yaşamış öyle? Ne kadar severse sevsin bana yalan sölemesi doğrumu bilmiyorum ? Onunla yaşadığım güzel günleri getiriorum nasıl mutlu olduğumu snra ona bakıyoırum sevdiğim adam nasılda değişti diyorum.. Ailem ne tepkiş verir bilmiyorum ben bunları kaldırabilecekmyimm.. Ne vazgeçebiliyorum ne affedebiliyorum... Napcam ben?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Napcam ben ?
Collapse
X
-
Burada sorduğuna göre, senin kararın belli sanırım. Aslında devam diyorsun ama biraz da destek istiyor gbisin. Zatı muhterem olaya yalanla başlamış ve yalanı ortaya çıktığında da başka bir yalanla durumu kurtarmaya çalışmış. Sanırım onda alışkanlık halini almış bir durum olmalı. Eğer, gerçekten fikir istiyorsan hiç uğraşma derim. Yaşın çok genç, çok değil bir kaç yıl sonra ne kadar iyi yaptığını anlayacak ve şu anki karasızlığını anlamsız bulacaksın. İnsandaki bazı huylar canı çıkmadıkça çıkmıyor malesef. Bunlardan biri de yalan söylemesi. Daha neler var bilmediğin kimbilir. (Nokta)Ben aslında yokum
-
Yalan söylemek doğru bir şey değil , ama ne yazıkki bazen insan karşınsındakinin duygularını anlamadan onun yerine önyargılarla kararlar alıp ona göre hareket ediyor bunu yaparkende aklınca en doğru yol olan yalana başvuruyor .
Oysa senle karşı karşıya geçip hiç bir şeyi gizlemeden saklamadan olduğu gibi anlatsa duşunceleri nelerdir ne yapmak istiyor sana anlatıp ona gore bir kara alsa çok daha iyi olurdu ama kaybetme korkusuyla bunu yapmamış .
Yapacagın en iyi iş al karşına konuş duşunceleri nedir ona gore bir karar ver .ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pasiflora View PostBurada sorduğuna göre, senin kararın belli sanırım. Aslında devam diyorsun ama biraz da destek istiyor gbisin. Zatı muhterem olaya yalanla başlamış ve yalanı ortaya çıktığında da başka bir yalanla durumu kurtarmaya çalışmış. Sanırım onda alışkanlık halini almış bir durum olmalı. Eğer, gerçekten fikir istiyorsan hiç uğraşma derim. Yaşın çok genç, çok değil bir kaç yıl sonra ne kadar iyi yaptığını anlayacak ve şu anki karasızlığını anlamsız bulacaksın. İnsandaki bazı huylar canı çıkmadıkça çıkmıyor malesef. Bunlardan biri de yalan söylemesi. Daha neler var bilmediğin kimbilir. (Nokta)Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
Değirmende un olsun diye ezdiler,
Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...
Yorum
-
kaybetme korkusu neden yalanı öncelikli kılar anlam veremiyorum. bazı adamlar işini biliyo ya resmen iki damla gözyaşı döktüğünde bütün hatalarını siliceğini düşünüyo. o sevgiyi sömürdükçe sömürürler. bunlar ciddi yalanlar çok ciddi. koşarak git hemde arkana bakmadansarkmamalıydın gözlerimden . düşersin demiştim sana..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: salvia View Postşunu da unutmayalım herkes yalan söyler.
bence gerçekten sevip sevmediğini farklı yollarla sorgula.
neden yalan söylemek zorunda kaldığını da sorgula bakalım.Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gülben View PostEvet hepimiz yalan söylüyoruz ama bu durumda söylenmemeli..ben eşime Onu kaybetme ihtimalini göze alarak her zaman doğruları söyledim.Ve dürüst olduğum içinde eşim benim yanımda oldu.Tabii bu benim dürüstlüğümden ziyade Onun kalbinin güzelliğiydi..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: salvia View Postönce anlamaya çalışmakta gerekmez mi? belki gerçekten de korkmuştur. ama bilemeyiz ki..
Orjinal yazı sahibi: Limon_KabuğuŞanslısın, bazen fazla dürüstlük kaybettiiriyor..
Bir erkek daha önce evlenmiş ve çocuğu olmuş bir bayanla evlenmek istemez çoğu zaman..Ama biz bayanlar için durum farklıdır.aşırı duygusal olduğumuz için önem vermeyiz geçmişe, bizim için evlenmiş olması hatta bir çocuğunun olması bizi o erkekten koparmaz.Ama çoğu erkek arkasına bakmadan gider bu durumda.Yani demek istediğim yalan söylemesine çok da gerek yoktu..benim başıma gelse, hiç dert etmezdim bu durumu..Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gülben View PostBu konu yalan söylenmeyecek konulardan biri diye düşünüyorum.Benimde korkularım oldu fakat bir yalanın arkasına saklanmadım.Acı çekeceksem de beni terkedecekse de herşeyi göze alıp..bu BENİM..dedim.
Çok şanslıydım..hemde ÇOK..Bu hem eşimin kalbinin güzelliği hem de dualarımın karşılık bulmasıydı.
Bir erkek daha önce evlenmiş ve çocuğu olmuş bir bayanla evlenmek istemez çoğu zaman..Ama biz bayanlar için durum farklıdır.aşırı duygusal olduğumuz için önem vermeyiz geçmişe, bizim için evlenmiş olması hatta bir çocuğunun olması bizi o erkekten koparmaz.Ama çoğu erkek arkasına bakmadan gider bu durumda.Yani demek istediğim yalan söylemesine çok da gerek yoktu..benim başıma gelse, hiç dert etmezdim bu durumu..
herkes senin kadar şanslı değil malesef.
ama haklısın her zaman dürüst olunmalı bu yönde hemfikirim seninle
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: salvia View Postdürüst olupta kaybedenler de çok bunu da dikkate almak gerekiyor.
herkes senin kadar şanslı değil malesef.
ama haklısın her zaman dürüst olunmalı bu yönde hemfikirim seninle
Dürüst olup Allah a sığındığımız zaman Rabbim hiçbirimizi zor durumda bırakmaz diye düşünüyorum.Ben günahları Çok olan bir kulum..beni zor durumda bırakmadı sizi niye bıraksın..Acılar, hastalıklar, ihanetler, yalanlar gördüm ama bunlarla olgunlaştım..yoğuruldum ve en sonunda ödüllendrildim..Oysaki yıllar önce mutsuz ve yalnız olarak öleceğimi sanıyordum.Şu an Rabbim canımı alsa..gönlüm o kadar razıki tüm yaşantımdan..Gözlerim açık girmez toprağa..Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Yorum
-
Ne kadar sanslısın.
Ben de esıme durust oldum ama o gıdıp aıleme herseyı anlattı kı o benım esımdı.
Demek kı ya ben gunahkardım ya da esım karaktersızdı.
Demek ıstedıgım gercekten de korku olabılır ıcınde mesela ben hala korkuyorum aslında Kı anlattıgım sey de ona ıhanet edılmıs manasında degıldı. Yanı sadece bılmesı gerektıgıne daırdı.
Yorum
Yorum