Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KAÇAN KOVALANIR MI ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• KAÇAN KOVALANIR MI ?

ARKADAŞLAR KAÇAN KOVALANIRMI SİZCE BU PSİKOLOJİK BİR SORUNMUDUR YANİ ELİNİZDE OLDUĞUNU VE ONUN ZATEN YANINIZDA OLDUĞUNU BİLDİĞİNZ BİRİNİ DEĞİLDE DEVAMLI SİZDEN KAÇAN BİRİNİN PEŞİNDEN GİTMEK NEDENDİR...

YADA ŞÖYLE DİYELİM GERÇEKTEN KAÇAN KOVALANIRMI EE YAKALANIRSA OYUN BOZULURMU...
    1
    a:4:{i:343;a:5:{s:12:"polloptionid";i:343;s:6:"nodeid";s:6:"522027";s:5:"title";s:17:"KAÇTIM KOVALANDIM";s:5:"votes";i:1;s:6:"voters";a:1:{i:0;s:5:"36757";}}i:344;a:5:{s:12:"polloptionid";i:344;s:6:"nodeid";s:6:"522027";s:5:"title";s:45:"KİMSENİN PEŞİNDEN KOŞAMAM SEVERSE BENİ KAÇMAZ";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:345;a:5:{s:12:"polloptionid";i:345;s:6:"nodeid";s:6:"522027";s:5:"title";s:48:"BEN KAÇARKEN BAKTIM KOVALAYAN KAÇMIŞ BAŞKASINA:)";s:5:"votes";i:1;s:6:"voters";a:1:{i:0;s:5:"43472";}}i:346;a:5:{s:12:"polloptionid";i:346;s:6:"nodeid";s:6:"522027";s:5:"title";s:30:"NE BİÇİM SORU BU KENDİNE GEL:)";s:5:"votes";i:1;s:6:"voters";a:1:{i:0;s:5:"42215";}}}
    100.00%
    1
    <div>AMAN HA YORUMLARIM BİLİMSEL BİR CALISMANIN URUNU DEGİLDİR:) 4-5 GUNDE OKUYUP ARAŞTIRIP YAZMADIM :) O AN AKLIMA GELDİ DUŞUNDUM TAŞINDIM EN UYGUN YORUMU YAZDIM<br /><br /><br /></div>

SEVGILI HUZUNX; INSANLAR BIR ESYA DEGILKI ZATEN ONU ELDE ETTIM ARTIK BASKA ARAYISLAR ICINE GIREYIM DIYE DUSUNELIM. BIR INSAN SIZE AIT OLAMAZ... O YUZDEN ONU ELDE TUTMAK ICIN YINE BUTUN IYI NIYETINIZLE SEVGINIZI GOSTERIRSINIZ... ILISKIYI KORUMAK VE DEVAM ETTIRMEK ICIN HIC BIR ZAMAN DILIMINDE CABAMIZI AZALTAMAYIZ

Yorum

Böyle düşünüyorsan kendin için yaşamıyorsun demektir...başkasınla uğraşmaktansa kendimizle uğraşmalıyız bırak ne diyorsa desin,ne yapıyorsa yapsın.önemli olan benim kendi gözüemdeki değerim...

Yorum

bu konu üzerine okadar uzun tartışmalar yaptık ki..... 8O

Yorum

niye hep bii kacış bi kovalama olsun ki zaten birbirlerini sewıyorlarsa birleşip mutlu olsunlar..kacmak anlamsız gerci kızlar naz yapmaktan hoşlanırla rdoğaları gereği...eğer kacan kişi kacmaya dewam ederse kovalayan kişi biyerde yorulurr ve kacan bakar ki arkasına BOMBOŞ....

Yorum

ya kovalamak çok acı seni sevmediğini bile bile birinden vazgeçememek alay etmesine izin vermek of offfffff allah sabır versin bunları düşününce gözlerim doldu acı çok acı hemde
            başarılar

Yorum

kesinlikle kaçan kovalanırmış :? koşulsuz,karşılıksız bütün sevgimi göstermeye çalışarak sevmeye çalıştım meğer yanlış taktik uygulamışım karşıdaki şahsiyet kovalamak istiyomuş şimdi de kaçmayı deniyorum ama sanırım artık çok geç.. öok geç demek için bile çok geç ben anlamıyorum bu insanları hem sizi sevecek birini ararsınız,hep yanınızda olsun istersiniz hem de nerde ulaşılmaz,size değer vermeyecek bir insan varsa onun peşinden koşarsınız.. hayat zıtlıklarla dolu galiba,anladım ki her ne olursa olsun duygularını göstermiiceksin,oyun oynamak gerekiyosa kurallarına göre oynamasını bileceksin ...bunu anladım da bir de uygulayabilsem
              all we need is love

Yorum

Re: KAÇAN KOVALANIR MI ?

Orjinal yazı sahibi: huzunx
                ARKADAŞLAR KAÇAN KOVALANIRMI SİZCE BU PSİKOLOJİK BİR SORUNMUDUR YANİ ELİNİZDE OLDUĞUNU VE ONUN ZATEN YANINIZDA OLDUĞUNU BİLDİĞİNZ BİRİNİ DEĞİLDE DEVAMLI SİZDEN KAÇAN BİRİNİN PEŞİNDEN GİTMEK NEDENDİR...

YADA ŞÖYLE DİYELİM GERÇEKTEN KAÇAN KOVALANIRMI EE YAKALANIRSA OYUN BOZULURMU...
                Kaçan kovalanır genelde böyle... Psikolojik bir sorun olduğunu da düşünmüyorum.. Elde edilmesi zor şeyler daha cazip gelir, elinde olan zaten elindedir. herhangibir gayret göstermenin anlamı da yoktur. Bana göre zor elde edilen şeyler değerlidir.

Bu arada benden kaçan birinin peşinden koşturmam,
                Ben kaçarım.. :lol: :lol:
                Gerçekten kaçan kovalanır.. Yakalanırsa oyun bozulmaz..
                Mutlu son..

Yorum

İlk başta ben kaçtım, o fazlasıyla kovaladı. Sonra değerler eşitlendi. Sonra ben kovaladım, o kaçtı. Son zamanlarda ise her şey karmakarışık oldu ve bitti. Bitince o unutamadı ve iletişim kurmamı istettirecek şeyler yapmaya başladı ama ben onu artık istemiyorum.

Şu an benden hoşlanan her kızdan kaçmaktayım. Kimileri samimi olmaya çalışıyor, kimileri etki altına alabilmek için sohbet etmeye çalışıyor duygusal yazılar yazıyor... Bu yaklaşımların hiç biri hoşuma gitmiyor. İlgi almaya çalışmalarını çok acizce bir davranış olarak görüyorum.

BAYANLAR İÇİN ÇÖZÜLEMEYEN YARATIKLAR DENİR YA, BENİM DÜŞÜNCEM DE ÖYLEYDİ AMA BU DÜŞÜNCEM ÖYLE ÇOK DEĞİŞTİ Kİ..!

Ne yapmaya çalıştıklarını anında anlıyorum ve hoşuma gitmeyecek şeylerse, tiksiniyorum.
                  Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

İşleniyor...
                  X