Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Iki kişi arasinda kalmak (depresyon )

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Iki kişi arasinda kalmak (depresyon )

Arkadaşlar merhabalar öncelikle foruma yeni üye oldum incelediğimde forumunuzu beğendim.. 1 senedir atlatamadığım bir konu var 21 yaşındayım 2 senelik bi kız arkadaşım vardı evlilik hayalleri kurduğumuz ve çok sevdiğim.. derken bi kaç kere tartıstık son zamanlarda falan filan.. çapkın birisi olmama rağmen kız çevremin olmasına rağmen hiç vazgeçmedim kız arkadaşımdan..
    Ve birgün birisiyle karşılaştım ama çok farklı birisi olarak geldi bana.. istemedende olsa vakit geçirdim ve alıştım 2 senelik kız arkadaşımla aramızda mesafe vardı ben izmir o manisadaydı ama yeni tanıştıgım insan izmirde yanımdaydı.. ve 3 ayımızı geçirdik yeni tanıştığım insanla..derken kız arkadaşım ögrendi ayrıldık ve ben bir tercih yapmak zorunda kaldım öyle bir alışmışımki sonradan tanıstıgım kıza 2 senelik kız arkadaşımla arasında kaldım resmen ve bir türlü seçim yapamadım kafayı yiyecektim ikiside beni deli gibi seviyordu ve seçmedim.. ikisindende ayrıldım.. derken birgün karar verdim eski kız arkadaşıma dönmeye fakat eski kız arkaddaşım başkasıyla çıkmaya başlamış ve beni s.etti afedersiniz çok koydu bana ama yeni tanıstıgım kız hiç yakamdan düşmedi çok seviyodu sadıktı bana ve teselliyi onda bularak onunla devam ettim ve 1 sene geçti şim eski kız arkadaşım bana geri dönmek istiyor aklım çok karışık birisi 2 senelik birisi 1 senelik kız arkadaşım aşırı alışkanlık var seçim yapamıyorum günlük hayatımı okudugum üniversitemi herseyimi engelliyor hergünüm zehir üzülmek illa bir tercih yapıcam yapmadan rahatlayamıyorum yapıyorum tercih fakat kime gidersem gideyim hep diğeri aklıma geliyor ..sakın olaki ikisinden vazgeç demeyin çünkü onuda çok denedim hayatıma daha baska insanlarda sokmayı denedim ama olmuyor lütfen bana yardım edin nasıl kurtulucam bu kaostan birde acıma duygum var onunla birlikte vicdanımda devreye giriyor bazen digerine kıyamıyorum birine gidince.. aklım hep digerinde kalıyor kime gidersem bana önerebileceğiniz birşey varmı?

bakın senin sorunun şu gibi şeyler istemiyorum 1 sene gibi bir süreçte ben + larımı - lerimi öğrendim zaten ben çözüm istiyorum napabilirim çözüm

hissettirmeden ikisiyle de devam et. zamanla biri digerine agır basar. boylece tercihini yaparsın sen de.

Yorum

İkilem çok kötü bir durum kafayı sıyırmak istemiyorsan kız arkadaşlarım muhabbetini kafandan silmelisin.. Kararlı ol birini seç sevmiş olan sensin hangisiyle daha mutlu olur daha mutlu edersen onu seç ama seç yani.. Biz buradan karpuz seçer gibi şu olsun diyemeyiz.. Yok daha da karar veremiyorsan yazı tura at ama kararlı olman önemli!

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

beni suçlayasanızda diye açmadım konuyu yardım almak için açtım sunu sec demenizi beklemiyorum zaten sadece secim yapmak ve yaptıgım secimin arkasında durmak istiyorum bir yolu olmalı diye düşünüyorum .. ikisinide silemem silemiyorum denedim baska insanlarla olmayı ama olmuor

Yorum

sevgi emektir, vefadır, değer bilmektir..
          Hangisi zor zamanlarında yanında ise, sana gerçekten vefa gösterdi ise ona yönel. ve o saatten sonra asla aldatma

Benim de başıma gelmişti..Aynı anda 3 kızla çıkıyordum...Birisi ile aynı işyerinde çalışıyorduk, diğeri özel bir şirkette mimardı..3.sü de havalanında çalışan bir kızdı. Uzun bir süre idare ettim ama sonra dayanamayıp hepsine teker teker açıldım..Gerçeği söyledim
          Bana çok alışmışlardı, ciddi tepki verdiler. 2 tanesi, kararını ver dedi. Ben de zor olsa ilk çıktığım kızı seçtim.Onda daha çok vefa ve emek vardı.
          Vicdanen de rahatlamıştım.

Eğer söyleyebileceksen açıl kızlara.Durumu anlat.Ama tepkiden çekiniyorsan, emeği ve vefayı seç. Unutma, zaman akıp gidiyor.Nereye kadar böyle gideceksin.
          İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
          Malcolm X

Yorum

Açık söylemek gerekirse bu bir anlamda 2 kişiyi bir arada idare etmeye giriyor ve ben bu tarz olayları hiç tasvip etmiyorum. Hele ki sen zaten yanlışının farkındasın ve yanlış bildiğin bir olayla yanlış düşünerek bir karar verme moduna sokmuşsun kendini ve kusura bakma ama başkalarından düşünce isteyeceğine hak eden kişiyle birlikte ol derim tabi bu söylediklerim sana ne kadar empoze olur bilmem ama benden bu kadar
            Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

Kardeşlerim sorunda bu ya
              ikisininde emeği
              ikisindede emeğim var ilk çıktığımı çok seviyordum ben kimseyi konduramadım yerine ama ilk defa böyle birşey yaşadım .şmdikikız arkadaşıma çok alıstım ve ben aslında kararımı vermiştim ilk kız arkadaşım ilk ögrendiginde bıraktı beni baskasıyla beraber oldu ona hak verdim ama ben ikinci kıza gitmedim herşeyi göze alarak ilk kız arkadaşıma yalvardım onu geri kazanmak için ben gitmediysem sende gitme sadece aklım karıstı dedim ve herseyı durustce anlattım beni avuttu tamam atlatıcaz bunları dedi ama elimden tutmadı baska birini buldu ve bana sktri cekti çok agladım yalvardım olmayınca beni hala sevmekte olan ikinci kıza sans verdim ve aradan aylar geçti tam yeni yeni toparlanırken eski kız arkadaşım çıkıp geldi çıktıgı çocuk mutlu edememiş demekki .. çıktı geldi ama iş işten çoktan geçti ben ikinci kıza alıstırdım kendimi hem o kızın pskolojisinede yazık oldu ama işte sorular sorular.. kime gidersem gideyim diğeri aklımda ALLAH iki kişiyle sınamasın kimseyi..kızlara gelince kızlar biliyorlar ne sevgiliyim nede dostum iksiide beni seviyor onlarda beni bekliyorlar ben halbuki söylüyorum beklemeyin benim kendime yararım yok kendim çekiyorum acıyı bari siz çekmeyin diyorum ama sevgi işte ikisiylede iyi kötü az çok alısılmışlık ve zaman geçmişliği var..
              Last edited by fieskoyeah; 13-10-2013, 02:24 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fieskoyeah View Post
                Kardeşlerim sorunda bu ya
                ikisininde emeği
                ikisindede emeğim var ilk çıktığımı çok seviyordum ben kimseyi konduramadım yerine ama ilk defa böyle birşey yaşadım .şmdikikız arkadaşıma çok alıstım ve ben aslında kararımı vermiştim ilk kız arkadaşım ilk ögrendiginde bıraktı beni baskasıyla beraber oldu ona hak verdim ama ben ikinci kıza gitmedim herşeyi göze alarak ilk kız arkadaşıma yalvardım onu geri kazanmak için ben gitmediysem sende gitme sadece aklım karıstı dedim ve herseyı durustce anlattım beni avuttu tamam atlatıcaz bunları dedi ama elimden tutmadı baska birini buldu ve bana sktri cekti çok agladım yalvardım olmayınca beni hala sevmekte olan ikinci kıza sans verdim ve aradan aylar geçti tam yeni yeni toparlanırken eski kız arkadaşım çıkıp geldi çıktıgı çocuk mutlu edememiş demekki .. çıktı geldi ama iş işten çoktan geçti ben ikinci kıza alıstırdım kendimi hem o kızın pskolojisinede yazık oldu ama işte sorular sorular.. kime gidersem gideyim diğeri aklımda ALLAH iki kişiyle sınamasın kimseyi..kızlara gelince kızlar biliyorlar ne sevgiliyim nede dostum iksiide beni seviyor onlarda beni bekliyorlar ben halbuki söylüyorum beklemeyin benim kendime yararım yok kendim çekiyorum acıyı bari siz çekmeyin diyorum ama sevgi işte ikisiylede iyi kötü az çok alısılmışlık ve zaman geçmişliği var..
                İkisinde de emeğin mi var ne emeği Sonuçta sen onların annesi misin babası mısın, ne emeğinden bahsediyorsun arkadaş emek dediğin zaman ister süre ister. Öyle bir söylüyorsun ki sanki onları sen yetiştirip sen büyütmüşsün neyse ben daha fazla konuşmıyım bu konuda, sonun hayırlı olsun demekten başka bir şey söylemek istemiyorum...
                Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

Bırıncısıyle barısırsan.. yaptıgını unutmamıs olcak harbı kızmıs kı almıs ıntıkamnı senden oh )) eger bırıncısyle barısırsanız her kavganzda ıkınızn de aklına diger sevgılılerınz gelcek zaman zaman yuzunuze vurcaksınız ıstemeden ve bunlar ılla patlak vercek.
                  Ikıncı kız da sevgılın oldgnu bıle bıle senle cıkması normal degıl bır kere,baska bırını mutsuz edecegını bıldıgı halde baskasının sevglısını calan bırı o.
                  Bır ınsanın mutsuzlugu uzerıne kurulmus bı ılıskıden kımseye hayır gelmez.Eskı kız arkadasının baskasıyla cıkması da bu hatanı temızlemez aksıne daha da kotu olmus kı kız herhalde boynuzlanmıs sekılde bırıyle cıkıcagıma baskasıyla cıkıp normal bır ılısıkı yasayayım demıs ama basarılı olamamıs..
                  Sonuc olarak olayların tum suclusu sensın.Bana kalsa sen bı cay demle ve dişi ırkını rahat bırak artık!! )
                  Last edited by kavunkokusu; 04-12-2013, 08:28 PM.

Yorum

İşleniyor...
                  X