Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kız konuşmak istemiyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kız konuşmak istemiyor

Evet bu kadar net.
    Tam 10 gündür gayet iyi konuşuyorduk arkadaş ortamında tanıştık.Bir süre gelen baya bi ortak yanımız çıktı.2 defa da buluştuk.Kız soğuktu ama bi o kadarda olumlu geliyordu bana.Dün ise face yazışmamızda ben açılmadım kıza baştan söliyim yüz yüze bir dahaki konuşmamızda açıklayacaktım durumumu.Fakat bir daha konuşmak istemiyorum lütfen diye mesaj atıyor arkadaş bu işler çocuk işimi bu nedir böle neymiş eski sevgilisini unutamıyormuş ve tekrar konuşmaya başlamışlar ona karşı aşırı olumluymuş.Bi bizim olmadı eskimiz umut bağlamıştım bildiğiniz kıza bu para dünyasında kıza karşı çok yakındım hem duygusal yönden hem düşünsel yönden oda öle diyordu taki düne kadar.Bu konuşmamızdan sonra yolun açık olsun dedim serseri değiliz kız istemedikçe peşinden koşup rahatsız etmeyi düşünmem bile ama bu durum aşırı koydu bilmiyorum çıkamadım işin içinden.

Kızlar kolay bağlandıkları için zor unuturlar. Eski sevgilisine tekrar dönmek istemesi bu bakımdan anlaşılır. Bir ilişki insanı hayata bağlar ve yeni bir ilişkiye başlamak iki taraf için de zaman alacak zorlu bir uğraştır. Ayların, yılların bu yolda yalnız geçebilir.Elbette çocuk oyuncağı değil bu işler. Sana en kadar umut verdiği ile alakalı ayıp etmiş olma yada olmama durumu. Eğer sana bir ilişki sürecinde gidiyormuşçasına umut vat etmişse ayıp etmiş. ama bir arkadaşlık düzeyi ki, iki buluşmada,10 günde ancak bu olur, bu da senin hayat tecrübelerinden biri olacaktır. HİÇKİMSEDEN SANA VERMEK İSTEMEDİĞİ BİRŞEYİ ZORLA İSTEYEMEZSİN..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
      Kızlar kolay bağlandıkları için zor unuturlar. Eski sevgilisine tekrar dönmek istemesi bu bakımdan anlaşılır. Bir ilişki insanı hayata bağlar ve yeni bir ilişkiye başlamak iki taraf için de zaman alacak zorlu bir uğraştır. Ayların, yılların bu yolda yalnız geçebilir.Elbette çocuk oyuncağı değil bu işler. Sana en kadar umut verdiği ile alakalı ayıp etmiş olma yada olmama durumu. Eğer sana bir ilişki sürecinde gidiyormuşçasına umut vat etmişse ayıp etmiş. ama bir arkadaşlık düzeyi ki, iki buluşmada,10 günde ancak bu olur, bu da senin hayat tecrübelerinden biri olacaktır. HİÇKİMSEDEN SANA VERMEK İSTEMEDİĞİ BİRŞEYİ ZORLA İSTEYEMEZSİN..
      Yorumlarınız için saolun.Öylede inan umrumda değil fakat herşey bir anda üst üste geldi acile falan kaldırıldım parasızlık baş gösterdi üstüne kız tekmeyi koyunca aklım şaştı vay arkadaş.

Yorum

Rica ederim. Hepsi geçecek elbet ama biraz canın yanacak. Böyledir bu işler. Duvara dayanma yıkılır, ,nsana dayanma ölür derler. Yaşam devam ediyor.Seni sevmeyeni sen de sevme kardeş. Geçecek herşey.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viraj
          Birşeyi vermesini beklemek veya istemek sadece hayalkırıklığıyla sonuçlanır.
          Kişi gerçekten istiyorsa ne ister ne de bekler..gider ve istediğini alır.
          Gider ve istediğini alıra harfi harfiyen katılyorum fakat hep olayların içinde eskiler var yeter artık kaçıncı mağlubiyetim bu belli değil.Sildim heryerden kızı sosyal paylaşın sitesi numarası konuşması umut vermişti sonra konuşmak istemiyorum çocukca işler.

Yorum

Sen doğru olanı yapmışsın kız seni kaybetmiş kendi yansın bir daha ararsa süründür ne dir bu erkeklerin hisleriyle oynamaları yedek misin abi sen

Yorum

Abi ben böyle tiplere yol veririm hiç yanı bucağıma yaklaştırmam eğer kızdan kendini tamamen çekersen sana mutlaka döner çünkü boşlukta... İşte o zaman sana döndüğünde üzerine düşeni yap ve sepetle..!
              ........

Yorum

Eğer böyle bir durum varsa uzatmanın da manası yok. En azından bir ilişkiye başlamadan bu durumun ortaya çıkması senin için bir şans. Eğer bir ilişkiye başlayıp sonra bu durum patlak verip ayrılsaydınız çok daha derin olurdu yarası.
                Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

İşleniyor...
                X