Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen bu küçük kardeşinize yardım edin. Çok sıkıntıdayım.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• paulspector
    adlı üyemiz Lütfen bu küçük kardeşinize yardım edin. Çok sıkıntıdayım. konusunu başlattı

Lütfen bu küçük kardeşinize yardım edin. Çok sıkıntıdayım.

Abilerim, ablalarım Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu gece laptopun başına oturup anlatayım herşeyi dedim. Aşk dertleri. Yaşım genç daha 17'yim. Bazıları "bırak bu yaşta aşk işini, hayatı yaşa." diyor. Ama olmuyor. Buraya herşeyi yazmak istemiyorum. Kadın beden dilinden, hareketlerinden anlayan veya arkadaşlık, aşk bu konularda tecrübeli olan birileriyle özel mesajdan konuşmak istiyorum. Çok kötüyüm odaklanamıyorum. Sıradan bir platonik, aşk ilişkisi değil. Lütfen anlayan yardımcı olabilecekler mesaj atsın.

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Kardeşim kusura bakma ama aşk gerçekten geçici birşey şuan sana herşeymiş gibi geliyor.Beyinin oyunu bu aslında eğer kafanı başka birşeylere yönetirsen.Bir süre zorlanıcaksın sonra bide aynı kişiye bakınca birşey hissetmiyexeksin sonra ben nelerler upraşıyorum böyle diyeceksin Hatta bilim insanları aşk a obsesyon diyor ve geçicidir diyor...bence kendi hayatını yaşa.

Leave a comment:

• birzamanlarben
    replied
    Eeeevet.şöyle sıcak bir çorba içersinde için ısınır ya ılık ılık olur.öyle bişey

Leave a comment:

• dnm2451
    replied
    Orjinal yazı sahibi: birzamanlarben View Post
    Aşk nasıl bir şey.

Leave a comment:

• birzamanlarben
    replied
    Aşk nasıl bir şey. Hiç yaşamadım da. Yani karşılıklı yaşanan aşktan bahsediyorum. Şöyle sarılmak falan. Kadının yumuşaklığını ,sıcaklığını,kokusunu hissetmek. ..vesaire. insanın içi ılık ılık mı oluyor nedir.biraz anlatsanıza.

Leave a comment:

• paulspector
    replied
    Abi öyle böyle değil benim. Hata olduğunu biliyorumda devam ediyorum yinede anlamadım.

Leave a comment:

• YARDIMSEVER
    replied
    ben 52 yaşındayım.
    ve deneyimim odur ki ruh sağlığı açısından asla aşık olmamak gerekir!
    ama ben de yanlış hesaplamadıysam tam 11 kere aşık oldum ve ruh hastası oldum!
    benimle aynı fikirde olman için belki de senin de 50 yaşına gelmen gerekecek!

Leave a comment:

İşleniyor...
X