Duyuru

Collapse
No announcement yet.

7 yıllık sevgilim baskasıyla evleniyor!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 7 yıllık sevgilim baskasıyla evleniyor!

napıcamı artık hiç bilmiyorum. yaklasık 16 yasından bu yana aynı kişiye asıgım suan 22 yasındayım,7 yıl boyunca toplasan 1 yıl çıkmışızdır hep ayrılıkla gecti ilişkimiz o baskalarıyla sevgili oldu ben baskalarıylaa ama olmuyoor yine kader dönüp dolasıp bizim yollarımızı kesiştiriyordu.onunla beraberken canım çok yanıyordu ama onsuzda olmuyordu,ve son ayrılığımızda ikimizde birbirimize asıkken ayrılmak zorunda kaldık,şuan o 1 aydır birlikte olduğu kızla 2 hafta sonra evlenecek!!! beni sevdiğini biliyorum,evleneceğini 3 gün önce kendisi söyledi bana,agladım oda agladı olmuyor işte görüyosun dedi,napıcam ben şimdi nasıl yasıyıcam onsuz o artık evli bi adam olucak..artık imkansız onunla olmamız şuan o kadar kötüyümki hayatıma nasıl devam edicem bilmiyorum,nolur yardım edin

yaşarsın anam yaşarsın öyle bi yaşarsınki.kendin bile şaşarsın.neden yaşayamayacaksın bundan sonra.onu büyüten sensin.küçültebilirsin de.o sıradan biri.sen anlam yükledin.ben artık acı çeke çeke bu konuda duyarsızlaştım.hiçbişeye tepki göstermiyorum artık.öyle tepkisizimki artık kalbim öyle acıyorki son noktaya geldi.ve sankihiçbişey hiçbir acı hissetmiyorum artık.ruhsz gibiyim kalpiz gibiyim.
    <div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat g&uuml;l&uuml;yorum</div><br />

Yorum

Hayatta hersey insanlar icin. Sevgili olarak olmasa da hayatta cok anlam yukledigimiz kisileri kaybettigimiz hepimizin olmustur. Ama hayat devam ediyor. Zamanla karsina o kadar cok sevebilecegin insanlar cikar. Su an sana imkansiz geliyordur onu unutmak veya baskasini o kadar cok sevmek ama inan ki zamanla hersey hafifleyecek ve degisecek...

Yorum

Tanışma - 7 sene
        Birliktelik - 1 sene

6 sene kavga dövüşle ve başkalarıyla geçmiş..

Şimdi de 1 aydır tanıdığı biriyle evlenecek.

Durum pek mantıklı gelmiyor..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firedance
          Tanışma - 7 sene
          Birliktelik - 1 sene

veeeeeee mutsuz son

Yorum

Yakınlarda oturuyorsa evleneceği gün git kızın evinden çıkışlarını izle hatta alkışla. Bana iyi gelmişti.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firedance View Post
              Tanışma - 7 sene
              Birliktelik - 1 sene

Sana katılıyorum arkadaş baştan yanlış bunlar birbirlerini hiç sevmemişler sadece alışkanlık olmuş
              BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

o kimse, çok kurnaz.İlerde daha farklı davranacak onun için sol sinyalini yak onu solla ve bas gaza yolun uzun.Takılma kendine dikkat et

Yorum

Yaşın daha 22, bence siz hayatı daha yakından tanımayı deneyin. 6 sene çok uzun bir süre ama hep kavgayla ve başka ilişkilerle geçmişse, o beraberlikten birşey olmaz. Olsa olsa karşılıklı eğlenme, seneleri boşa geçirme. Çünkü sonuç evlilik gibi nihayi bir yere hiç ulaşmamış yakınına uğramamış ki başka ilişkilerde yaşandığını yazmışsınız. Adama gelince, evlenmesine günler kala gelip ben evleniyorum diyen adamdan uzak dur. Ailene ve sana gelebilecekler kötülüklerden uzak durmak adına yap bunu. Yapamazsan, başka bir forum başlığında tekrar görüşürüz.
                  Last edited by gozyasim; 23-11-2009, 06:42 PM.

Yorum

siz birbirinizi sevmiyorsunuz sevdiğinizi zannediyorsunuz 7 yılda hiç ilerleme kaydedemişsiniz az zaman değil bırak o yoluna gitsin sende kendi yoluna...korkma aşk acısından kimseye bişey olmuyor.onun yerini dolduracak birileri muhakkak çıkıyor ozaman adını bile anmazsın...

Yorum

İşleniyor...
                    X