Duyuru

Collapse
No announcement yet.

değişmeyeler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• değişmeyeler

yaklaşık 4 yıldır süren bir ilişkim vbar ve ben artık tıkandığımızı hissediyorum zaman zman hisedderdiğm ama geçerdii şimdi de geçicek biliyorum ama nereye kadar böyle olcak onu bilmiyorum..erkek arkdşm pek telde knuşmayı sewmiyo ilişkimizin 2 yılılnı genelde telde konuşarak geçirdik ayrı şehirlerde olduğumz için istediğimiz zaman görüşemioduk ayda bi iki kere..böyle olunca tel mecbur oldu.ilk zamanlar bişi değildi ama zamanla yormaya başladı sanırm ben de sewerek konuşmuyorm şimdi de uzaktayız konuşmassak noolacak naıl bir ilişki olacak..? çok sewiyoruım çok da sewiliyorum eminim ama bi çözüm lazım sanırım..sizce ne olabilir?

Yanın git veya o senin yanına gelsin...
    "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

Aynı telden konuşmuyorsunuz sevmiyorsun uzaktasınız daha ayrılmak için ne bekliyorsun anlamış degilim sizdeki alışkanlık olmuş bırak gitsin herkes kendi yoluna
      BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozturan21 View Post
        Aynı telden konuşmuyorsunuz sevmiyorsun uzaktasınız daha ayrılmak için ne bekliyorsun anlamış degilim sizdeki alışkanlık olmuş bırak gitsin herkes kendi yoluna
        çok acımasızsın ozturan21 birden pat diye bitir demek. Haklısın alışkanlık olmuş bir ilişki ama hep ayrı kalınmış biraz yanyana gelseniz belki duygu ve düşüncelerini daha net anlıcaksın.
        Her bir karar ve karar vermeyi istemek bir şeylerden vazgeçiştir.
        Aynı zamanda sürekliliği olan keyifli hayata, atılmış bir adımdır.

Yorum

Uzun bir ilişki,ayrı şehirde olmanızla beraber monotonlaştırmış.Belliki artık bişiyler olsun,iş resmiyete dökülsün istiyorsun bence,tüm sıkıntın bu gibi.Ondan ise bir hareket yok.Hal böyle olunca üzülüyorsun.Herne kadar çok sevsende alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor.Biraz daha bekle,mümkünse onunla yüzyüze görüş,kafandaki soruları sor ona,iyi düşün ve taşın..
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

galiba sevginiz biraz alışkanlığa dönüşmüş..uzak şehirlerde olmanız da durumu daha zorlaştırıyor..
            alışkanlık bence sevgiden bile daha daha kuvvetli bir duygu..yani alışkanlık olduğunda vazgeçilmesi,gözden çıkarılması çok zor oluyor..

birbirinizi çok sevdiğinizi sölemişsin..4 yıllık da bir emek var..bence bir an önce yüz yüze görüşüp herşeyi en ince ayrıntısına kadar konuşmanız ve bu olayı olumlu yada olumsuz bir sonuca vardırmanız gerekiyor..hakkınıza hayırlısı olsun..

gelişmelerden haberdar et olurmu,sevgiler
            :10:

Yorum

bir araya geliyoruzz artık ilk 2 sene fazla görüşememiştik..şimdii ayda en az 10 gün birlikteyiz ikimiz da öğrenciyiz..yan yanba gelince zaten hiçbir sorun yok ayrıldığımzda telefonla konuşmalar başlıoo bu da zamanla sıkmaya başlıyoo...alışanlık mutlaka wardır ama ben aramızdaki bağın çok büyük sewgi olduğunu düşünüyorum çünkü 4 yılda çok şey atlattık çok zor günler geçirdik ama hep birlikte atlattık sadece biraz tıkıyo bu telefon meselesii öğrenci olduğumuzdan dolayı ewlenemeyiz dee okul bitsin iş güç bulunsun hemen ewlilk zaten ama nerden bakılsa 4 yıl korkmuyo değilimm bu tıkanıklıktann uzun zaman war çünkü önümğzde

Yorum

Ayda en az 10 gün görüşüyorsanız, aynı şehirde olsanız ne kadar görüşürdünüzkü bence sen kuruntu ediyorsun, onu böyle sık gördüğüne göre, seni görmek istiyor olmasına göre, seni seviyor demekki.Fazla kurcalama kafanı,zamana bırak herşeyi...
                Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
                X