Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forumdan soğudum, tüm mesajlarımı silin lütfen...

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Forumdan soğudum, tüm mesajlarımı silin lütfen...

Bir gün adamın birisi Nasreddin Hoca'ya sormuş:
    - Hocam geçip giden eski Ay'ları ne yaparlar?demiş.
    Hoca:
    -Ne yapacaklar evladım kırpıp kırpıp yıldız yaparlar, demiş...

Şimdi ne diyeceğinizi de tahmin edebiliyorum..." Efendim, sistemin yenilenmesinden kaynaklanan ve kurtaramadığımız mesajlardan dolayı elimizde bu kadarı kaldı." diyeceksiniz... Ben ne kırpılan Ay'ın hesabını, ne de üyeliğin derecesini düşündüğümden falan değil, ama onlarca verilen emeğin heba olup gitmesinden ötürü ve kimbilir hangi ruh halimle onları yazmıştım diye arkama dönüp bakacağım mesajlarımı bulamadığım için, açık söylüyorum foruma girmeyi canım istemiyor... Şimdi birileri hariçten gazel okuyup " Eh sende girmeyiver canım n'olucak" diyebilir, hani şu kraldan daha çok kralcılar misali... Ben onların hiç birisini muhatap kabul etmiyorum peşinen söylüyorum, lafım gideceği yeri iyi bilir... Bu foruma istediğiniz kadar makyaj yapıp, istediğiniz kadar allayıp pullayın, inanın eski tadı vermeyecektir, vermiyor da... Velhasılı forum yöneticilerinden tek istirhamım şu ki; bana ait ne kadar mesajlarım varsa lütfen silin ya da silinmesini sağlayın... Ben her türlü duygularımla varım, yarım yamalak ABIDINMAYDA olmaz ve de böyle birini istemiyorum...Üyeliğim sıfır km.de kalsın ve eğer bir gün dönüp yazmayı istersem şayet sıfırdan başlayabilirim belki, kimbilir?

Sözlerimi her zaman ki adetim olan; Sevgi ve saygılarımla bitiriyorum... Hoşça kalın.
    Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır.(Mevlana)

Güle güle yolun aöık olsun
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Sevgili arkadaşım, sana özel mesaj yolladım. Cevap verirsen sevinirim.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Bende bir ara Moderatör'ün birine çok bozuldum.O sıra nerdeyse hiç girmedim,yazmadım bişiyler.Bir soğukluk oldu siteye karşı.Fakat biraz zaman geçince alınganlığım geçti.''Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış''misali..Beni ilgilendiren konularda tekrar yazma ihtiyacı duydum.Çünkü yardıma ihtiyacı olanlara yanıtsız kalamıyorum.Sizinde öle olabilir.Soğudunuz ama sonra tekrar yazmak ihtiyacınız olabilir.Hem az çok yazılarınızdan biliyorum sizi,gayet mantıklı birisisiniz.Doğru karar vereceğinize inanıyorum.Görüşmek ümidiyle..
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

abidinmayda benim de çok mesajım silindi boşver silinsin benim için önemli degil ben burda sizleri gördügüm için,sevdigim için giriyorum.mesajların degil ben seni senle tanıyorum buraya girmemezlik etme kardeşim,sana deger veren,seven insanlar burda bunlardan biride benim...kısacası seni burda görmek istiyorum sen bu siteye ait degilsin sen bize aitsin sensiz eksik kalır burası.....

Yorum

Sayın Abidinmayda. Siz beni tanımazsınız ama ben sizi eski yazılarınızdan tanıyorum. Oturup bilgisayarın başına eski dönem yapılmış konuşmaları da okuyan biriydim. Ayrıca sitede sizler gibi iz bırakan kişilerden biri olmak gibi hayallerim vardı...Tabi site son haliyle bu işlevinden çıkmış vaziyette. Eskiye dair birşey kalmamış gürünüyor. Hislerinize katılmamak mümkün değil, sitenin eski halini ucundan da olsa görmüş birisi olarak bunu söyleyebilirim. Bence siteyle bağınızı tamamen kesmeyin. Niçin biliyor musun? Çünkü en azından burada sizin görüşlerinize ihtiyaç duyabilecek insanlar var. Başkalarına faydalı olmak da ulvi bir davranıştır. Biliyorum kişisel açından üzgünsünüz ama buraya site için değilse bile, belki insanlar için gelirsiniz. Öyle temenni ediyorum. Sevgiler, saygılar
            Last edited by bir dost; 06-01-2010, 02:39 PM.
            Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ABIDINMAYDA View Post
              Bir gün adamın birisi Nasreddin Hoca'ya sormuş:
              - Hocam geçip giden eski Ay'ları ne yaparlar?demiş.
              Hoca:
              -Ne yapacaklar evladım kırpıp kırpıp yıldız yaparlar, demiş...

Şimdi ne diyeceğinizi de tahmin edebiliyorum..." Efendim, sistemin yenilenmesinden kaynaklanan ve kurtaramadığımız mesajlardan dolayı elimizde bu kadarı kaldı." diyeceksiniz... Ben ne kırpılan Ay'ın hesabını, ne de üyeliğin derecesini düşündüğümden falan değil, ama onlarca verilen emeğin heba olup gitmesinden ötürü ve kimbilir hangi ruh halimle onları yazmıştım diye arkama dönüp bakacağım mesajlarımı bulamadığım için, açık söylüyorum foruma girmeyi canım istemiyor... Şimdi birileri hariçten gazel okuyup " Eh sende girmeyiver canım n'olucak" diyebilir, hani şu kraldan daha çok kralcılar misali... Ben onların hiç birisini muhatap kabul etmiyorum peşinen söylüyorum, lafım gideceği yeri iyi bilir... Bu foruma istediğiniz kadar makyaj yapıp, istediğiniz kadar allayıp pullayın, inanın eski tadı vermeyecektir, vermiyor da... Velhasılı forum yöneticilerinden tek istirhamım şu ki; bana ait ne kadar mesajlarım varsa lütfen silin ya da silinmesini sağlayın... Ben her türlü duygularımla varım, yarım yamalak ABIDINMAYDA olmaz ve de böyle birini istemiyorum...Üyeliğim sıfır km.de kalsın ve eğer bir gün dönüp yazmayı istersem şayet sıfırdan başlayabilirim belki, kimbilir?

Sözlerimi her zaman ki adetim olan; Sevgi ve saygılarımla bitiriyorum... Hoşça kalın.

Sevgili mayda bende uzun zamandır uğramıyordum yeni girdim gözlerim sizler gibi eski dostlarımı aradı .
              Çok değişmiş buraları düşüncelerinde çok haklısın emeklerimiz boşa gitmiş.
              Ama ben yine de eski dostlarımla karşılaşa bilmek,hasret gidermek ümidiyle buradayım.
              Dost kolay bulunmuyor biliyorsun!
              Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
              Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

abidin mayda abiciğim.portala geldiğimde tanıdığım insanlardan biride sizsiniz.gülben ranil panik depresifbenim için sizler bir idoldüüz....sizlerin varlığı mutlu ediyor .evet çok emek sarfettiniz o duygu haliyle yazılan mesajları görememek üzecek ama portalın sizler gibi kişilerede ihtiyacı var....sayılı kişilerim var ve sizde gitmeyin bir elin parmağı kadar kaldık zaten......foruma geldiğimde ilk geldiğimde benim için kurtuluş için isimlere bakarak karar verdim kişilerime ve benim için değerli isimlerden birisiniz....
                ama illaki gidecekseniz..........bişey diyemeyiz...gülbenede gitme dedim ama olmadı.......
                kendinize iyi bakın görüşürüz
                testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

Sevgi dostlarım;
                  forte-donna, sonbaharr, alemozgur,bir dost, iris,yuko,ozturan21 kardeşlerim, herbiriniz benim için çok çok özelsiniz ve bu forumun rengarenk çiçeklerisiniz, bunu her defasında tekrar etmek inanın beni çok mutlu ediyor, ama asla abartı yapmıyorum, herkesi olduğu gibi seviyorum içimden geldiği gibi yani... Sanırım bir konuda yanlış anlama olmuş arkadaşlar... Ben sadece mesajlarımın silinmesini talep ettim, üyeliğimin silinmesini asla talep etmedim... Bu kadar çok sevgi seli arasında sanırım sesim güdük kalmış, yanlış anlaşılmalara sebep olmuşum anlaşılan... Bir yere gittiğim yok, fakat "0" km.den başalamak istedim...Sevgili arkadaşım iyimser, özel mesajını okudum, ancak göndermek için sorun gidermem gerekiyormuş onu da beceremedim kusuruma bakma olur mu? Üyeliğimi sildirmeyi henüz düşünmüyorum... Herkesi sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum...Sizleri çok ama çok seviyorum, herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum... Siz dostlarım için hep buralarda olacağım,inşaallah...
                  Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır.(Mevlana)

Yorum

Sevgili Abidin, mesajları silmemizi istemekte kesin kararlı mısın? İstersen birkaç gün daha düşün, silmesi kolay nasıl olsa, sonra pişman olmanı istemem, o yüzden. Özel mesajının gelmemesine üzüldüm, muhtemelen ayarlarla ilgili bir sorun.
                    Foruma tekrar geldiğinde kesin kararını yazarsan ona göre hareket ederiz.
                    Kendine çok dikkat et lütfen ve burayı ihmal etme bak seni çok seven var biliyorum bu forumu görmediği için mesaj yazmayan dünya kadar üye var.
                    Sevgiler.
                    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Abidin abi hani bana söz vermiştin artık mesajları kafama takmıyacağım diye, kırıldım vallahi sana. Bildiğin gibi benimde yüzde 70 yok mesajlarımın, ve benim gibi birçok üyeninde mesajlarının bir çoğu eksik. Sen daha iyisini bilrsin ama bence sildirme diğer mesajlarını. Hem silinse bile önemli değil, yine yazarız değilmi?
                      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

ben yeniyim korkutmayın)
                        "-Çıkmaz o yol"
                        diye uyaranlar...
                        ben yürümeyi seviyorum
                        anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

Güzel haber sevgili mayda buralarda olmana yani kalmana çok sevindim...
                          Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
                          Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

Hep gidiyom diyolar kalmak içinde bahane üretiyorlar giden gider kalan saglar bizimdir
                            BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

off bende sinırlenıyom gelmem dıyom kendı kendıme gelmedende durmıyorum işte

yoksa bune hergun forum değişiyor
                              ama yınede vazgecemıyorum işte burdan

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

İşleniyor...
                              X