Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forumdan soğudum, tüm mesajlarımı silin lütfen...

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Sevgili iyimser; evet kesin kararımı bildiriyorum olduğu gibi kalsın mesajlarım tamam...Özel mesajına cevap gönderemedim daha önce de yazmıştım, çünkü teknik bir sorun yaşadım, ayarlarla ilgili olarak beceremedim yani o yüzden buradan söylüyorum herşey olduğu gibi kalsın herkese sevgiler.
    Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır.(Mevlana)

Yorum

Eyvallah arkadaş güle güle
      BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozturan21 View Post
        Hep gidiyom diyolar kalmak içinde bahane üretiyorlar giden gider kalan saglar bizimdir
        Bana bak arkadaş dalga geçer gibi saçma sapan cevap yazma benim başlığıma, durup durup kırık plak gibi hep aynı cevapları veriyorsun ayrıca sen benim muhatabım da değilsin ve seninle konuşmuşluğum olduğunu da sanmıyorum, hiç kimsenin hariçten gazel okumaması için üstü kapalı uyarıda bulunmuştum, ama anlaşılan o ki; bazıları kibarlıktan anlamıyor, üstelik gideceğim diye başlıkta birşey yazdığımı da hatırlamıyorum, yeri dar olan kim varsa o gider, bende gidersen şayet senden vize alacak değilim...Denksizliğin lüzumu yok, yerinde ağır ol yoksa daha ağır konuşurum sabrımı zorlama... O kadar. AYRICA GİTMİYORUM VAR MI BİR DİYECEĞİN?

Yorum

[QUOTE=iyimser;113600]Sevgili Abidin, mesajları silmemizi istemekte kesin kararlı mısın? İstersen birkaç gün daha düşün, silmesi kolay nasıl olsa, sonra pişman olmanı istemem, o yüzden. Özel mesajının gelmemesine üzüldüm, muhtemelen ayarlarla ilgili bir sorun.
          Foruma tekrar geldiğinde kesin kararını yazarsan ona göre hareket ederiz.
          Kendine çok dikkat et lütfen ve burayı ihmal etme bak seni çok seven var biliyorum bu forumu görmediği için mesaj yazmayan dünya kadar üye var.
          Sevgiler.

Sevgili İyimser;
          Beni sevenler zaten seviyor onlara her zaman sevgim ve saygım sonsuz, ama ben özellikle beni sevmeyenler ya da henüz benden nasiplenmemiş, beni tanıma fırsatı bulamamış olanların inadına kalıyorum...(Zaten gideceğim de dememiştim, sadece mesajlarımı sıfırlayın demiştim yanlış anlaşılmış demek)... Henüz yontulmamış, törpüleneçek bazı odunlar var, onlar için de özel derslerim olacak...

Yorum

Arkadaş önce eleitiriye açık olman gerkiyor elbette bir kal diyecek senin istedigin gibi kimide gidersen git diyecek benim dediğim gibi eieştriye acık olmak gerekiyor
            BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ABIDINMAYDA View Post
              Sevgili iyimser; evet kesin kararımı bildiriyorum olduğu gibi kalsın mesajlarım tamam...Özel mesajına cevap gönderemedim daha önce de yazmıştım, çünkü teknik bir sorun yaşadım, ayarlarla ilgili olarak beceremedim yani o yüzden buradan söylüyorum herşey olduğu gibi kalsın herkese sevgiler.
              Tamam abidinmayda, mesajların silinmeyecek, iyi ki düşün demişim, sevindim bu sonuca.
              ozturan21 seni tanımıyor anlaşılan, yoksa böyle konuşmazdı eminim.
              Biraz daha dikkatli yazılması dileğinde bulunarak bu başlığın kapatıması gerektiğini düşünüyorum.
              Hepinize sevgiler.
              Last edited by iyimser; 11-01-2010, 10:55 AM.
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

İşleniyor...
              X