Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"Issız Adam" olur: "Issız Kadın" olmaz!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Katılıyorum, bence de "ıssız kadın" olmaz. Kadın zaten doğası gereği daha iyisini bulmadan kolay kolay öncekini bırakamaz. Sevsede sevmesede yanında birini ister ve bulurda.

Yorum

Asıl ıssız kadın olur.

Kadınlar tek başına ayakta duracak gücü kendilerinde bulurlar. Mesela dikkat edin çocuklu ve eşinden ayrılmış çok fazla sayıda kadın bulabilirsiniz ama aynı özelliklerde fazla erkek bulamazsınız çünkü erkek bir şekilde başka bir kadına ihtiyaç duyar.

Kadınlarsa güdüsel olarak çocuk isteklerini tatmin ettikten sonra bir başka erkeğe ihtiyaç duymadan hayatlarını sürdürebilirler.

Evlilik konusuysa uzun bir süreç ancak şunu söylemek gerekirki kadınların birçoğu çocuk için evlenir ve bu istekleri için erkekleri kullanırlar. Aşk ya da sevgi gibi duygular geri plandadır.

Yorum

ıssız adam da olur kadın da.
        Issız olmak kişilerin tercihidir
        Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
        Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firedance
          Asıl ıssız kadın olur.

Kadınlar tek başına ayakta duracak gücü kendilerinde bulurlar. Mesela dikkat edin çocuklu ve eşinden ayrılmış çok fazla sayıda kadın bulabilirsiniz ama aynı özelliklerde fazla erkek bulamazsınız çünkü erkek bir şekilde başka bir kadına ihtiyaç duyar.

Kadınlarsa güdüsel olarak çocuk isteklerini tatmin ettikten sonra bir başka erkeğe ihtiyaç duymadan hayatlarını sürdürebilirler.

Evlilik konusuysa uzun bir süreç ancak şunu söylemek gerekirki kadınların birçoğu çocuk için evlenir ve bu istekleri için erkekleri kullanırlar. Aşk ya da sevgi gibi duygular geri plandadır.
          AYNEN
          gercekci ol, imkansızı iste...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirsen
            Katılıyorum, bence de "ıssız kadın" olmaz. Kadın zaten doğası gereği daha iyisini bulmadan kolay kolay öncekini bırakamaz. Sevsede sevmesede yanında birini ister ve bulurda.
            allahım ben kadın değil miyim 8O şok oluyorum böyle şeyleri okuyunca.. kadın doğası??? hiç de böyle birşey hissetmedim şimdiye kadar 8O

Yorum

bence tercihleri sorgulasak daha iyi olur :!:
              :arrow: birde zorunlu tercihler var :!:
              :arrow: Artı direnci kuvvetli kişiler zorunlu tercihleri değil istediklerini seçebiliyor mu :?: istedikleri halde ne tür etkenler engel oluyor :?:
              son zamanlarda Ayyuka çıkan :arrow: Mahalle baskısı olgusu :!: bunda ne kadar etkili oluyor :?:
              Şöyle bir Alıcı gözle inceleyin Türkiyenin halini.son 7 yılda çok değişti çevre.
              Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

kim nederse desin ıssız kadında olur...
                <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Yorum

ıssız adamı izleyince "kadın iyiki kurtulmuş bu adamdan" dedim dengesizin biriydi Bakış açısı işte..
                  Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Paro demiş ki:Mutluluk iz bırakmakta değil tabiki de; mutluluk ayrıldıktan hemen sonra senden başkasıyla olabilecek bir bayanla vaktini öldürmüyor olmamaktadır.
                    peki tek gecelik ilişkiler yaşamak,farklı kadınlarla günü günü etmek zaman kaybı değil mi? bir ilişkiye hemen bitecek yada evet sürecek diye yaklaşamk yanlış bence. tabi tek gecelik bir ilşki istersen bunun tercihini yaparsın. zamanınıda ve herşeyinide harcarsın. ancak böyle bir tercihin yoksa yalnızsan zaten yada tamamiyle yalnızlığı seçmişsen bu durum daha da farklı bir hal alır.
                    Issızlık tek gecelik ilişkiler yaşamak da değil: evinde, yalnızlığından mutsuz olmanın aksine mutlu olarak yaşamaktır. Zarar görmüyor olduğunu düşünmüyorsun bile. Dost bildiğin cinslerle vaktini değerlendirirsin, kafandaki mantığının söylediği işler yaparsın (para kazanırsın, geleceğini şekillendirirsin,...),... İlişki arayarak arandığın yoktur.

Böyle bir şey olması olası iken de ilişkinin getireceği sorumluluğu, ilişki biter bitmez seni bırakacak bir kişi için harcamak da enayilikten başka birşey olmaz. ilişki biter bitmez seni bırakacak kişi? kavramı nedir yada ne düşünerek bunu söyledin çok net anlamadım açıkçası.
                    kişiler kendi tercihleri sonucunda ıssız olmayı tercih ederler. zamanla bu mutluluktur ancak mutluluk kavramı nedir veya neye göre değişir. ölçebilirmisin mutluluğu. bu seçimin sonucunda neler getirebileceğini seçebilirmisin. ıssız olmak sadece ikili ilişkiler için geçerli bir kavram değildir genellemye yaymak gerekir bence.
                    İlişki biter bitmez seni bırakacak kişi kavramına örnek:

Bir arkadaşın sana birisini önerir. Tanışırsın, ilişki arkadaşlık ortamında gelişir be böylelikle o kişinin, sevmediğin bir cinse mensup olsa da, melek olduğunu görürsün: hoş sohbettir, iyi niyetlidir insanlığa karşı, gülmesi gereken yeri bilir ama kararında, eğlenmesi bilir bu da kararında olur, hal ve davranışları iyidir,... Ve o bayandan sıcak davranışları anlarsın ama istemezsin (yani kendisinin de haberi vardır durumdan) sonra ilişkiden soğursun ve bir bakarsın o arkadaş gurubunda o kız için düşünülen yeni birisi vardır ve de bunu marifetle söylerler... Melek de olsa evlenecek (sevilecek değil) adam arıyordur. Karakteri gerçektir ama ilişkisi yalandır!

Code:
                    kadınların birçoğu çocuk için evlenir
                    evlenme sebepleri için bir gerekçe daha.. şu günlerde bir bayan arkadaşımdan duymuştum bu gerekçeyi. bu konuda erkekler için söylediğin de doğru! o da evliliği hizmetkar alma olarak gören erkek tipi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kafein
                      allahım ben kadın değil miyim 8O şok oluyorum böyle şeyleri okuyunca.. kadın doğası??? hiç de böyle birşey hissetmedim şimdiye kadar 8O
                      Size "Kadın Beyni" isimli kitabı okumayı öneririm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kafein
                        Size "Kadın Beyni" isimli kitabı okumayı öneririm.
                        tamam okuyayım denk gelirsem.. ama kendi "beynimi" napayım

Yorum

Ben de böyle bir şey hissetmedim kafein..Burdan ne çıkıyooor her zaman genelleme yapmamak lazım

Yorum

şşşşt sinirlenmeyelim herkesin kendi düşüncesi bir yerde değil mi ama

Yorum

Ya konu zaten genellenmiş bir konu. o zman ıssız ahmet hasan murat burak arda ... vs. olur ama ıssız gülten eda pınar...vs olmazmı deseydi arkadaş. Ben diyorum ki kadın doğası gereği iyi kötü bir erkeğin yanında olma gereği duyar. Erkekte durum biraz daha farklı erkek doğası gereği çiftleşip üreme gereği duyar. Bu ihtiyacı yerine geldikten sonra o kadını görmesede olur. Bunların istisnası olabilirmi ? Olabilir. Ama GENELLERSEK bu iş böyledir.

Yorum

İşleniyor...
                              X