Duyuru

Collapse
No announcement yet.

psikoloji tahsilinde alternatifler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• psikoloji tahsilinde alternatifler

29 yaşında bir işletme mezunuyum. fakat lise yıllarından beri okumak istediğim alan psikoloji yada sosyoloji idi. herneyse, bu sene öss ye girip hayatımı değiştirmek istiyorum fakat 4 yıllık fakülteyi kazanamazsam kazanana kadar psikoji alanında nafakamı kazanmamada katkısı olacak bir şekilde yetişmem için alternatif bir çözüm var mı?

sanırım kimsenin bir fikri yok...

Yorum

Eminim soruna cevap gelecektir arkadşım merak etme ..inan bu konuda bilgim olsa seve seve yardımcı olmaya çalışırdım :roll:

Yorum

geçen gün bir seminere katılmıştım ve semineri veren kişi işletme mezunu idi fakat yüksek lisansını danışmanlık alanlarından birinde tamamlamış ve şimdi de gerçekten iyi işler çıkarıyor..Siz de böyle bir yol izleyebilirsiniz bence..
        Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

EceLin ve ozle_m_ermaid cevap verme nezaketi gösterdiğiniz öncelikle sizlere çok teşekkür ederim.

ozle_m_ermaid bu çok iyi bir fikir. Bu kişi yada yüksek yaptığı dal, universite hakkında herhangi bir bilginiz varsa öğrenmeyi çok isterim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sf
            EceLin ve ozle_m_ermaid cevap verme nezaketi gösterdiğiniz öncelikle sizlere çok teşekkür ederim.

ozle_m_ermaid bu çok iyi bir fikir. Bu kişi yada yüksek yaptığı dal, universite hakkında herhangi bir bilginiz varsa öğrenmeyi çok isterim.
            rica ederim,yardımcı olduğuma sevindim..

bizim bölümdeki öğrencelere düzenlendi bu seminer--(psikoloji öğrencisiyim) bu nedenle danışmanlık alanlarından birinde y.lisansını tamamlamış olabilir.Siz de yönelmek istediğiniz bir alanda araştırmalar yaparak olumlu sonuçlara ulaşabileceğinizi umuyorum..
            Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

ozle_m_ermaid, peki bu semineri veren kişinin ismini öğrenebilir miyim? biyografisini bulmayı umuyorumda. belki onun izlediği yol bana bir perspektif sunabilir.

Yorum

İşleniyor...
              X