Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Size 1 Dilek Hakkı Verilseydi Ne Dilerdiniz?
Collapse
X
-
niye ben niye beni seçtiniz niye baskalarına değil de bana dilek hakkı verdiniz niye ya niyeeeeeeeeeeeeeeee
Leave a comment:
-
doğduğum ana geri dönmek ve şu ana kadar yaşadığım problemlerin hiçbirini bir daha yaşamamak ve mükemmel bi insan olmak
Leave a comment:
-
YENİ baştan dogmak isterdim herşeyi bastan baslamak adam gibi bir baba kötü yolda olmayan annem aynı olsun ama biraz daha kültürlü olsa iyi olur hani gerikalmış olmasınki baska babada aynı şeyleri yapmasın bunu neden diledim cünkü babam hem anneme bize psikolojik eziyet edio yapıo edio sonrada hiçbişi yapmamış gibi üste cıkıo söyleyince annemi beyenmio annemde biraz bazı yenilikleri kabul etmio yenilik derken nasıl desem cok baskıcı gibi bişi anlatması karısık biraz daha aydın ve kültürlü olsa fena olmazdı ama gerceklesmeycek tabi bu dileklerim hiç bizaman böyle yasayıp böyle gidecez
Leave a comment:
-
Belki biraz abes kaçıcak ama,sevdiğim kişiyle sonsuza kadar sevişmeyi isterdim...
Leave a comment:
-
Guest repliedultraaslan yorumların çok mantıklı,akıllıca ve seviyeli.tebrikler.yorumlarını okuyunca birazda olsa kendimi rahatlamış hissediyorum
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: eneszeren View Postflört etmemeninde ilerde evlenirken ya da evlendikten sonra sorunları oluyor. kızla konuşurken eli ayağına dolaşan, iletişimsizlikten ayrılan,boşanan,nişan atan bir dünya genç var.
Flört evlilikle sonuclanacaksa olabilir.Ama zararlarını cok gördüm cevremde konusabilirz.Sonuna kadar tartısırım...
+ bir o kadarda kızla konusurken gözü baska kızlara bakan,eli ayagı durmayan,tek kisiye baglı kalamama alıskanlıgının sürmesi yüzünden bosanan,nisan atan genc var.Ama ne önemi var dimi biri olmazsa baskası olur.Kim kimi tutarsa...Last edited by ultrAslan; 26-02-2011, 03:00 AM.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: ultrAslan View Postİnsanların yasadıkları duygusal boslugu flört iliskilerle karsılayamayacaklarını görmelerini isterdim...
Cünkü tecrübe etmelerinin topluma büyük zararları oluyor.Depresyonlar,intiharlar,bunalımlar,gecmise saplanıp kalmak,güvensizlik,kullanılıp atılmıslık hissi,özgüven eksiligi vs. vs.
Leave a comment:
-
İnsanların yasadıkları duygusal boslugu flört iliskilerle karsılayamayacaklarını görmelerini isterdim...
Cünkü tecrübe etmelerinin topluma büyük zararları oluyor.Depresyonlar,intiharlar,bunalımlar,gecmise saplanıp kalmak,güvensizlik,kullanılıp atılmıslık hissi,özgüven eksiligi vs. vs.
Leave a comment:
-
Ölüp sorunsuz cenneti gitmeyi... Hepimizin sonu ölmek.Ve en zoru hesap vermek.
Leave a comment:
-
Guest repliedyok olmak yok olmak yok olmak
Leave a comment:
Leave a comment: