Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Size 1 Dilek Hakkı Verilseydi Ne Dilerdiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kılıç
    replied
    Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
    niye ben niye beni seçtiniz niye baskalarına değil de bana dilek hakkı verdiniz niye ya niyeeeeeeeeeeeeeeee
    yüzün gülsün die

Leave a comment:

• psikolojikuye
    replied
    niye ben niye beni seçtiniz niye baskalarına değil de bana dilek hakkı verdiniz niye ya niyeeeeeeeeeeeeeeee

Leave a comment:

• lonely_hearth
    replied
    Kaderimi öğrenmek isterdim

Leave a comment:

• Mert7
    replied
    doğduğum ana geri dönmek ve şu ana kadar yaşadığım problemlerin hiçbirini bir daha yaşamamak ve mükemmel bi insan olmak

Leave a comment:

• murat058
    replied
    YENİ baştan dogmak isterdim herşeyi bastan baslamak adam gibi bir baba kötü yolda olmayan annem aynı olsun ama biraz daha kültürlü olsa iyi olur hani gerikalmış olmasınki baska babada aynı şeyleri yapmasın bunu neden diledim cünkü babam hem anneme bize psikolojik eziyet edio yapıo edio sonrada hiçbişi yapmamış gibi üste cıkıo söyleyince annemi beyenmio annemde biraz bazı yenilikleri kabul etmio yenilik derken nasıl desem cok baskıcı gibi bişi anlatması karısık biraz daha aydın ve kültürlü olsa fena olmazdı ama gerceklesmeycek tabi bu dileklerim hiç bizaman böyle yasayıp böyle gidecez

Leave a comment:

• kılıç
    replied
    Belki biraz abes kaçıcak ama,sevdiğim kişiyle sonsuza kadar sevişmeyi isterdim...

Leave a comment:

• beyzantınes
    replied
    kavuşmak isterdim

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    ultraaslan yorumların çok mantıklı,akıllıca ve seviyeli.tebrikler.yorumlarını okuyunca birazda olsa kendimi rahatlamış hissediyorum

Leave a comment:

• ultrAslan
    replied
    Orjinal yazı sahibi: eneszeren View Post
    flört etmemeninde ilerde evlenirken ya da evlendikten sonra sorunları oluyor. kızla konuşurken eli ayağına dolaşan, iletişimsizlikten ayrılan,boşanan,nişan atan bir dünya genç var.
    Söylediklerinizin flörtle ilgisi yok.Sosyal fobiden kaynaklanıyor.Ben evlenene kadar flört etmedim.Gerek esimle gerek diger bayanlarla cokta rahat konusuyorum...
    Flört evlilikle sonuclanacaksa olabilir.Ama zararlarını cok gördüm cevremde konusabilirz.Sonuna kadar tartısırım...

+ bir o kadarda kızla konusurken gözü baska kızlara bakan,eli ayagı durmayan,tek kisiye baglı kalamama alıskanlıgının sürmesi yüzünden bosanan,nisan atan genc var.Ama ne önemi var dimi biri olmazsa baskası olur.Kim kimi tutarsa...
    Last edited by ultrAslan; 26-02-2011, 03:00 AM.

Leave a comment:

• eneszeren
    replied
    Orjinal yazı sahibi: ultrAslan View Post
    İnsanların yasadıkları duygusal boslugu flört iliskilerle karsılayamayacaklarını görmelerini isterdim...

Cünkü tecrübe etmelerinin topluma büyük zararları oluyor.Depresyonlar,intiharlar,bunalımlar,gecmise saplanıp kalmak,güvensizlik,kullanılıp atılmıslık hissi,özgüven eksiligi vs. vs.
    flört etmemeninde ilerde evlenirken ya da evlendikten sonra sorunları oluyor. kızla konuşurken eli ayağına dolaşan, iletişimsizlikten ayrılan,boşanan,nişan atan bir dünya genç var.

Leave a comment:

• ultrAslan
    replied
    İnsanların yasadıkları duygusal boslugu flört iliskilerle karsılayamayacaklarını görmelerini isterdim...

Cünkü tecrübe etmelerinin topluma büyük zararları oluyor.Depresyonlar,intiharlar,bunalımlar,gecmise saplanıp kalmak,güvensizlik,kullanılıp atılmıslık hissi,özgüven eksiligi vs. vs.

Leave a comment:

• eneszeren
    replied
    Ölüp sorunsuz cenneti gitmeyi... Hepimizin sonu ölmek.Ve en zoru hesap vermek.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    yok olmak yok olmak yok olmak

Leave a comment:

• umbrella
    replied
    Sonsuz dilek hakkı isterdim

Leave a comment:

• sevde_
    replied
    Şuan ki öfkemden kurtulmayı dilerdim.