Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Size 1 Dilek Hakkı Verilseydi Ne Dilerdiniz?
Collapse
X
-
Kendi evimde sessiz sakin ama bi o kadarda hareketli bir yaşantım olmasını isterdim tabii ki mutluda
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: karanlık_gecmis View PostNe istiyosun ney bırak analiz yapmayı
Aynı tarihte yeniden dünyaya gelmeyi isterdim. Ah ne güzel olurdu...
Leave a comment:
-
carizma_009 elbetteki önce sağlık ama yani burda seçim yapmamızı gerektiren ve yanlış kararlarla istemediğimiz olayların düzelmesi gibi şeylerle ilgili bir dilek. Yani ''kısıtlı'' dilek hakkı var burda fakirik malisef dilek bakımından ancak o kadar kurtarıyor
Leave a comment:
-
Her asırda bir yeniden doğmak isterdim. Neden isterdim. Teknoloji çılgını olduğum için iliklerime kadar hissedebileceğim bir teknolojinin varlığını görmek için.Last edited by carizma_009; 15-01-2014, 01:56 PM.
Leave a comment:
-
Bırak canım sen de!.. : )
Eğer elindeyse neden kendi özelliklerini kendin belirlemeyesinki. Zeki, gözüaçık, girişken, kendine güveni tam, güleryüzlü, azimli, yakışıklı ya da güzel, uzun boylu vs...
İnsana fırsat verilirse ekstradan isteyeceği birşeyler mutlaka vardır, biz doyumsusuz.. : )
Leave a comment:
-
Biraz daha imrendirim dur seniDünyaya 1000 defada gelsem yine ben olmayı dilerdim bence sende böyle düşünmelisin negatif yönlerini gördüğün gibi pozitif yönlerinide görmelisin.
Leave a comment:
-
Var ve ben sorunuma derman olacak bir dilekte bulundum. : ) Sen böyle rahat rahat kendim olmak isterdim deyince imrenesim geldi. : )
Leave a comment:
Leave a comment: