Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eski sevgilinin simdiki esini aldatmasi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • eski sevgilinin simdiki esini aldatmasi

    Merhaba,

    Nasil tarif edecegimi bile kestiremiyorum. Sadece suan ki hayatimin yonune karar vermeme sebep olan kisi, eski erkek arkdasim..Onun yuzunden cok uzuldum, iyi kotu zamanlar gecirdik ama ayrildiktan sonra sanirim beni coook uzdu.ozelikle ayrildiktan 1 sene sonra nisanlanip, 2.senesinde evlenmesi ve geriye donup baktigimda evlendigi kizin biz beraberken de tanidigi kiz olmasi benim hayata, insanlara bakisimi bayagi degistirdi. Basima gelen her kotu olayda o benim gunah kecim..belki de beni aldatti o kiz varken, gerci benden ayrildiktan sonra beraber olduguna inanmiyorum hala ya ,cevabini da hic bi zaman ogrenemicem..

    her neyse, bu cocuk o kadar sadik, ornek erkek arkadas modunda gorunen efendi kilikli bir kisi..ama 1-2 ay once ogrendim ki evlendigi kizi nisanliyken yaptigi yurtdisi gezisinde aldatmis..yani kizla cikmaya basliyor,3-5 ay sonra askere gidiyor, askerden geliyor 3-4 ay sonra nisanlanip, nisandan 8 ay sonrada evlendigi kizi nisanlandiktan ya 15 gun once ya 15 gun sonra aldatiyor..

    ayrildiktan sonra bana hic saygi gostermeyen, beni uzulup uzulmeyecegimi umursamayan bu insan simdi nisanlisini aldattigina dair fotograflari elimde...o insan yuzunden ben ailemden uzaktayim, o insan yuzunden universitedeki arkdaslarimla konusmama karari aldim, ve o sirada o beni hic umursamadi, goz gore gore istemeyecegim beni uzecek herseyi yapti..

    simdi 4-5 aylik falan evli, ve ben onun canini acitmak istiyorum..hayat herkese bu kadar acimasizken ona niye bu kadar insafli davransin ki..
    ama vicdanim rahatsiz olacak diye cekiniyorum, onun uzulmesini saglayarak daha sonra cezalandirilacakmisim gibi geliyor..ama ben sadece gercegi ortaya cikaracagim, kimseye bir kotuluk yapmaycagim ki..

    yani sonuc sizce ben bu fotolari cocugun esinin gormesini saglasam mi? ya da kizin ve cocugun ailesinin ogrenmesini saglasam mi?

    KESINLIKLE KIMSE BENIM BUNU ORTAYA CIKARDIGIMI ANLAMAYACAK SEKILDE YAPACAGIM BUNU..

    belki boylelikle ben de biraz daha rahatlamis olcam..
    Last edited by sebo_; 09-12-2010, 04:34 AM.

  • #2
    Merhaba sebo...bahsettiğin kişi insan bile değilmiş ki, seni aldatmış, eşini aldatmış ve halen devam edecektir. Şunu unutmaki böyle şeyler gizli kalmaz, eşi onun er yada geç ne işler çevirdiğini öğrenecektir. İçinde hala öfken var, kinin var, haklısında ama böyle bişeyi yapmakla bir nezne mutlu olabilirsin ama peki bir tarafında üzülmeyecek mi? Bırak ne hali varsa görsün, kendi pisliğinde ölsün, er yada geç eşi hissedecektir, biz bayanların sezgisi her zaman güçlüdür, heleki öyle güvensiz erkeklere karşı eşide çok saf ve görmezden geleceğini sanmıyorum..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

    Yorum


    • #3
      dediğini yap ne diye sineye çekesinki intikam soğuk yenen bir yemektir ve yendiğinde çok lezzetlidir aldatan eşe herşey haktır.

      Yorum


      • #4
        intikam duygusunu sevmem.

        eğer bunu yaparsan kötülük yapmış olacaksın.

        sen kötü biri değilsin.

        hiç bulaşma.
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

        Yorum


        • #5
          Bence de onların aralarının bozulmasının sana hiçbir faydası olmaz tersine kötü birşeye sebep olmanın verdiği suçluluğu yaşarsın...

          Yorum


          • #6
            Bırak hiç elleme o seni çoktan unutmuş belkide
            sende onu unut emınım ilerde düzgün birisi karşina çıkar ozaman
            dersin ki iyikide yapmiş bunlari kurtulmuşum ondan hatta onun sayesinde bu tanıştıgın yeni kişiden dolayi ona minnet bile duyarsın
            İnsani Öldürmeyen şey güçlendirir...
            ilerde sende evleneceksin çok mutlu olacaksın bir bakmıssın kı onlar ayrılmiş kendıne yazık ya diğceksın bi tarafdan egon gülecek ona ...
            belkide o pişman olacak sana bunlari yaptigi için ... ama sen çoktan başkasına aşik olmuşsun zaman herşeyin ilacıdir
            ha o gelip sana çok pişmanım derse sende ben çok mutluyum iyikide yapmıssın bana bunlari hayatimin aşkıyla tanıştım dedıgın anda ve gerçekten öyle olacagına eminim hicbişey umrunda olmaz ozaman eminim bu koydugun 2-3 fotodan Çok daha rahat hissettirir sana bu ilerde kendine çok kez keşke koymasaydım dersin ona kin tutan kalbin onu bir taş parçasından hissis kılmasınıda iyi bilir...
            Never Back Down

            Yorum


            • #7
              Bunu yaparsan onu mikafatlandırısın.

              İleride kaza yapacak birisine kaza yapmasına engel olup, emniyet kemerini takmadığına ya da radar cezası vererek, kazadan onu kurtarır ve onu mükafatlandırırsın.

              Eşi şimdilerde öğrenirse boşanırlar, ayrılırlar ve çocuk falan olmadığı için rahatlıkla başka birisiyle erkek olan evlenebilir. Başka bir kadının daha kanına girer.
              O karakterdeki birisi elbet aynı şeyleri mutlaka yapacaktır. Bir erkek olarak bundan eminim diyebilirim. 1 sene, 3,5 10 sene sonra mutlaka defalarca yapar ve ayrıldıklarında çok daha kötüsü olur. Bence bekle ve gör.İntikam soğuk yenen yemektir ama bunu intikam için yapma. Oluruna bırak, kendin için yap. Eğer onunla evli olsaydın başına neler gelecekti öğren. İyiliğe iyilik herkişinin, kötülüğe iyilik erkişinin karıdır. İlahi adalet er geç yerini bulur.

              Yorum


              • #8
                allah zaten cezasını verir. bir şekilde senin yaptığın anlaşılırsa işler çıkmaza girebilir. seni rahtsız eder belki tehlikeli biridir ne bileyim devir kötü. sen allahından bulsun de en büyük ceza bu inan. evet hemen sorun çözülmüüyor. ama gün geliyor öyle bir hale geliyorki sen ister istemez şahit oluyorsun. kendi çamurunda boğulsun. bulaşma unutmaya çalış artık. zor ama hayata sıfırdan başlamak gerekiyor bazen. seni allah kurtarmış böyle birinden. orasını düşün bence.

                Yorum


                • #9
                  sonbaharr,
                  o beni aldatti mi bilmiyorum, o kizi aldattigina dair fotolar var ama acikcasi ben hic beni aldatirken yakalamadim onu..bu evlendigi kizi benle beraberken taniyordu isyerinden,ama iliskileri bence benden ayrildiktan sonra oldu..neyse sanirim onunla ugrasacak da zamanim yok..ve evet yaparsam bir yanim uzulecek, vicdanen rahatsiz olacak..

                  agresiff,
                  aslinda en cok sana katiliyorum burda, aldatan es herseye layiktir..burda keske herkes senin gibi bir yorum yapsaydi da ben de vicdanen rahat olup gonderseydim fotolari birilerine..ama sanirim o aldatan es, aldatilan es ikiside benden uzak, mumkun mertebe de uzak kalmak istedigim insanlar, kendi yapmacik hayatlarinda yasamaya devam etsinler..kendilerini de beni de kandiramazlar..

                  forte-donna,
                  Sence Allah hakettiklerini benim hakketiklerimi verir mi? bu inancimi gun gectikce daha da kaybediyorum..ama yine de onlari kendi hallerine birakmaya karar verdim..

                  iyimser,
                  bunu yaparsam neden kotuluk yapmis olayim ki? kimseye iftira atmiyorum, yalan soylemiyorum..var olan bir gercegin duyulmasini saglamak neden kotuluk olsun ki...ama yine de haklisin bulasmaya degemez sanirim..kendi cirkinlikleriyle kendileri bogussun benim bulasip cirkinlesmeme gerek yok.

                  gulsevgi,
                  bana faydasi olmaz ama en azindan o cocugun aslinda gozuktugu gibi olmadigini bilir ortak arkdaslarimiz.

                  Sertralin,
                  Allah yuru yakulum dediyse ve onun yaptigi gunahla ben cezalanacaksam Allah kimi korumus oluyor, bir gunahkari mi. sayet dedigin gibiyse yaptigi herseye ragmen allah ona yuru yakulum dediyse, onun yurumemesi icin ugrasirim, ilahi adelete haksizlik etmemek adina.

                  Phonema,
                  kimse yasadigi eski iliskiyi unutmaz, ben unutmadim o da unutmaz..elbette bir gun hayatima biri girecek,ya da girmeyecek ama ben tek halimle duzgun bir hayat devam ediyor olacagim.. En azindan hayatima bir gun biri cikacak ve onu unutacagim umuduyla yasamayi hic dusunmuyorum, onu hayatimdan cikarmakla da hic pisman degilim,aksine iyi ki olmus..ama ondan ayrilmak kurtulmak adina cok seyden vazgectim, onun da bir seyler kaybetmis olmasini gormek istemem hic de garip gelmiyor. ama bisi kaybetmesini gormek icin de ugrasacak halim yok acikcasi..kizginim o ayri, beni hayal kirikligina ugrattigi icin, o da zamanla torpuleniyor zaten..

                  anathema13,
                  aslinda cok da umursamiyorum artik..sadece cok zorlandigim zamanlarda, yorgunluktan geberdigimde, birileri canimi siktigimda, kisacasi hayatin zor asamalrindan gectigimde hep ona kiziyorum,onun yuzunden deyip ona zarar vermek istiyorum..yoksa guzel gecen zamanlar da hic de anmiyorum onu.umruma da gelmiyor, kendi yalan dunyasinda yasadigina inaniyorum..
                  Last edited by sebo_; 12-12-2010, 01:02 AM.

                  Yorum


                  • #10
                    Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post
                    Bunu yaparsan onu mikafatlandırısın.

                    İleride kaza yapacak birisine kaza yapmasına engel olup, emniyet kemerini takmadığına ya da radar cezası vererek, kazadan onu kurtarır ve onu mükafatlandırırsın.

                    Eşi şimdilerde öğrenirse boşanırlar, ayrılırlar ve çocuk falan olmadığı için rahatlıkla başka birisiyle erkek olan evlenebilir. Başka bir kadının daha kanına girer.
                    O karakterdeki birisi elbet aynı şeyleri mutlaka yapacaktır. Bir erkek olarak bundan eminim diyebilirim. 1 sene, 3,5 10 sene sonra mutlaka defalarca yapar ve ayrıldıklarında çok daha kötüsü olur. Bence bekle ve gör.İntikam soğuk yenen yemektir ama bunu intikam için yapma. Oluruna bırak, kendin için yap. Eğer onunla evli olsaydın başına neler gelecekti öğren. İyiliğe iyilik herkişinin, kötülüğe iyilik erkişinin karıdır. İlahi adalet er geç yerini bulur.

                    Cok dogru soyluyorsun, onu mukafatlandiracagim, yine uzulen zarar goren kisi esi olacak...
                    her olaydan yeterince fayda cikarmaya calisan sahis bu olaydan da kendine pay cikarir kesin..
                    ne hali varsa gorsun, en yakin zamanda cesaret edip silcem o fotolari, ugrasamam bir asalakla ve onu sacma hayatiyla

                    Yorum


                    • #11
                      forte-donna,
                      ben baskalarinin hayatina niye camur sureyim, aksine camurdan olan hayatlarina bulasarak elimi camura bulamis olacagim..
                      O yuzden haklisin ellerimi camurlu hayatlara surup kirletmeye niyetim yok..vazgectim..

                      camomiles,
                      aynen kendi camurunca bogulsun...yeter ki bana bulasmasin, benden uzak olsun..

                      Yorum


                      • #12
                        cevap yazan herkese tesekkur ederim, sayenizde daha net karar verebildim. sanirim bu konuyu da burda kapatma vakti geldi..aylardir duruyor o fotolar bende, hep belki birsey yaparim diye..ama o fotolar elimde durdugu surece ben camurlu hayatlari izlemeye devam edecegim..
                        o fotolar belki de Allah tarafindan bana onun gercek yuzunun kaniti olarak cikti karsima, kendime olan inancimi kaybetmek uzeere oldugum surede, aslinda verdigim kararlarin, atttigim adimlarin dogru oldugunu gormem icin cikti karsima.

                        simdi ise cok sukur o yalan dunyada ben yokum
                        tesekkurler

                        Yorum

                        İşleniyor...
                        X