Duyuru

Collapse
No announcement yet.

benim dunyam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• benim dunyam

Sanirim kendimi tanitacak bir sey yazmak gelmiyor icimden, eskisi gibi dertlerim de yok. Ben su cok dertlenen kizim diye girmeye gerek yok konuya. Aksine sabirsizlikla yeni hayati icin temeller atip duran kisi.. bu asamada icimi buraya dokuyorum, en acik, en samimi sekilde..

Bu aksam cok gec geldim yine eve, uzun suredir izin gunum de yok, ama en azindan gunduz vakti bos oldugum ve aksam da calisirken yorulmadigim gun cumartesi yarin, bu aksam da rahatca gec uyuyabiliyorum. Genelde geceleri bunalim yaparim, eski defterler acilir uzulurum. Ama artik eskiler uzmuyor o kadar da, yerine yeniler coktan yerlesti..

Bugunler de ne canimi sikiyor? aslinda bu konuyu kimseyle paylasamiyorum, kendime bile ne dicegimi bilmiyorum.. Nerdeyse 1,5 senedir biriyle beraberim, aslinda beraber de degiliz..bir iliski var da denilebilir yok da..Onu seviyor muyum? emin degilim, seviyorum, semek de istedim...O beni seviyor mu? bilmem seviyor heralde ki beni `cekiyor`! Beni cekmek ne demek? Ben herseyi kafasina takan biriyim, soylenen en ufacik kelimeye uzulen biriyim, beni cekmek de bu taktigim seyleri dinleyip,aslinda uzulmemem gerektigini bana soylemek, ya da kendimi uzmemem icin bana destek olmak..cok mu sey istiyorum sizce? ama ben hep boyleyim..
    neyse sozde 1,5 sene beraberiz ya, basindan beri en istemedim, herseyden ote ailelerimiz cok farkli, onun annesi babasi haci, benimkiler ramazanda oruc bile tutmazlar..o hic romantik degil, benim icin romantik olmasi cok onemli..evet 1,5 senedir beraberiz bunlari bile bile ama bu durum beni hic mutlu etmiyor..onun da beni pek mutlu ettigi sayilmaz, evet sagolsun dusunmus bana dgunumde yilbasinda falan hediye almis, ama dgunumde pasta kesen olmadi nerdeyse 3 sene..
    soz de beni seviyor ama bir gun boyle guzel basbasa ozel bir yemege cikmadik, evet cicek aldi ama ben o kadar uzuldukten sonra..herseyi erteleyip duruyor, devamli ders calismak istedigini dile getiriyor, baska da bir sey istemiyor sanki, ya da ne bileyim benle ekstra bisi yapmak istemiyor, o yuzden de hep dersi bahane ediyor, belki ben hayatinda olmasam daha sosyal olacak..
    ciksin hayatimdan komple diyorum, ama cok yalniz hissediyorum kendimi o da olmayinca

Sanirim daha uzun yazamicam, cok uykum var
    bana iyi geceler

sanki tıkanmış ilişkiniz sebo hem niye yalnız kalasınki o olmazsa. hiç mutlu etmiyorsa oturup konuşmalısın ya da bırakmalısın. hem daha ii biriniin karşına çıkmayacağı ne malum.
    tabi önce denemelisin. sanki herşeyden kendini suçlar gibi bir halin var. anlattığına göre pek sosyale benzemio sen olmasan nasıl daha sosyal olcakki.

Yorum

O da ben de hem calisiyor hem de okuyoruz. O benden daha az calisiyor daha cok okula gidiyor. asosyal olmaktan o kadar sikayetciydim ki gecen hafta biraz bisiler yaptik, konusarak herseyin cozulecegine ben de inaniyorum, yeter ki karsimizdaki insan da buna inansin. Yetrince belli ettim nelerden rahatsiz oldugumu da gecen hafta sagolsun, guzel bir gun gecirdi bana..Ama devamli rahatsiz oldugum seyleri hatirlatmak beni cok yorar biliyorum, yani zaman gosterecek tabi ama simdilik hala umudum yok onunal duzgun bir beraberligimizin olabileceginden.

Aile durumlari kafami cok kurcaliyor, hatta imkansizlastiran sey de o..Benim ailem benim hic bir fotografima laf etmez,icki icsem bir sey demezler..Beni rahat birakirken benim de bunlari kotuye kullanmadigimi bilirler. Ancak onun ailesi cok farkli, erkek oldugu halde ickili fotogaf koyamaz facebook'a..dusunemiyorum birinin bana bu konularda kisitlama getirmesine, kimse beni bu tarz konularda elstiremez,karisamaz.. ben yanlisi dogruyu ayirt edecek yastayim ve bugune kadar oyle yasadim, simdi pat diye degisemem. zaten bugune kadar bulundugum cevrede bunu kaldirmaz, dusunumiyorum ickisiz dugun yapmayi..O birey olarak rahat biri, beni oldugum gibi kabul eder, mutlu olur ama ailesi olunca o da ailesinin bunu kabullenemeyecegini biliyor, o yuzden o da bana karsi elinden geleni yapsa da uyusmayacagimizi yeri geldiginde dile getiriyor..ama o da zamana birakiyor, neler olacak o da gormek istiyor..

Ben de ne onla ne de onsuz olabiliyorum..her zamanki gibi birilerinden ayrilmak beni cok korkutuyor, yeterince cesur degilim ayriliklara, ayriliklar beni cok yipratiyor.. kimbilir belki de olmayacak iliskileri boyle uzatmak beni yipratan seydir..

Yorum

merhaba sebo, seni hatırlıyorum.. o günlerden bu yana bazı şeyleri değiştirebilmiş olman çok güzel..
        benim bu ilişkide gördüğüm sonsuz bir yıpranma oldu.ailelerin uyumsuzluğu, birbirinize olan yaklaşımlarınız.. ve bu sorunları aşacak kadar büyük bir aşk yok.aslında o olmasa da olur ama yalnızlıktan korktuğun için bu sonu erteliyorsun gibi geliyor. yanılıyor muyum?
        Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
        Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
        Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

selam platonik, sanirim senin bahsettigin iliski eski iliskim...o iliskiden kurtuldum sayilir..odan sonraki surec de o zaman ki gibi olmasindan cekiniyordum, ama sanirim ondan sonraki iliskim de cok da dogru degil..dogru zamanda dogru insanlarla karsilasmak sanirim biraz sans meselesi..
          eski iliskimde aileler sorun degildi, simdikinde sorun olabilir..
          bir an eski iliskimde sorun neydi diye sorgulamak geldi, aman birak gitsin onu simdi..

Yorum

Ne kadar enterasan şu yazıları okudukça kız arkadaşım ve ben geldim gözümün önüne.
            Neredeyse aynı durumdayız..
            Ciddi ciddi "acaba ?" dedim..

Yorum

hehe..yok merak etme ben o degilim

Yorum

Yine bir gece, uzun uykusuz...karamsar, umutsuz...gecmisiyle gelecegiyle tartismali..
                Melankoli bir gece iste..
                Pek firsat yaratmamaya calisiyorum bu gecelere, ama nereye kadar kacacagim ki bu hislerden..elbet beni yakalayacak..
                Bugun yine bir karamsarlik coktu..Bir arkadasla bulustuk,dertlesmeye..ne olacak bizim halimiz die..

Ne olacak benim halim..Bir omur boyunca yalniz mi kalacagim acaba...kimse yanimda olmayacak, kimse beni sevmeyecek, ya da ben izin vermeyecegim...
                Ne olacak bir omur boyunca duzgun bir kariyer yapmadan sacma sapan islerde calisip gunler mi gecirecegim..
                Uzgunum cok, sanki hic dostum yok gibi, sanki ayni hisleri paylasabildigim kimse yok gibi..Ne yakin samimi kiz arkdaslarim var, ne de canim deyip ayrilamadigim annem babam abim sevgilim...kimse yok gibi..dertlestigim arkdaslarim var, cok sevdigim ailem var ama elektriklerin uyusmadigi iliskilerim var...
                bir de gecmisten kalan izler, yanlis hatali iliski...simdi bile acisini cektigim,takibini birakmadigim bir iliski..
                Bazen yasamak istemezsiniz ya, kendinizden nefret edersiniz ya verdiginiz kararlardan,yasadikalrinizdan iste boyle dipsiz bir gecedeyim..cikaramiyorum da kendimi, ya da cikarmak istemiyorum...hayat dipsiz bir kuyu gibi geliyor, ne kadar ugrasirsan ugras daha da derine dusuyorsun o dipsiz kuyudan ve sonu gelmiyor, bir isik gorecegim az kaldi diye daha da ugrasiyorsun yilmadan usanmadan ama sonuc hep ayni karanlik bi kuyu iste...
                uyumak bir daha da kalkmak istemiyorum..

Yorum

bazen cildiracak gibi hissediyorum, 4,5 sene onunla gecirdik, hergun gorusuyorduk herseyi paylasiyorduk, guya cok seviyordu beni..sarkilar siirler mektuplar suprizler hediyeler ozel gunler, ozel aylar vsvs benimle olan hersey ozeldi onun icin..pariste evlenme teklifi,tek tas..derken anlasamadik olmadi ve ben geldim buraya..herseyi birakip amerikaya geldim..kimseyi tanimadan, 3-4 idare edebilecegim bir parayla geldim buraya..geldigimin 1 hafta sonrasinda onunla konustugumda bana baskasinin ismi soylemisti bile..derken aylar gecti birbirimizden bi haber..ortak bi suru arkadastan da vazgectim onun yuzunden..
                  meger benden sonra biri girmis hayatina, onun icin askere gitmis gelmis, nisanlanmislar...nisanin ardindan evlenmisler...ben neler neler cekerken burda o yepyeni hayatina adimlar atmis..ben gittikten sonra onun icin mutlu hayat baslamis gibi, gitmemi beklemis gibi sonrasinda evlendigin kizin kardesini de bizim yakin ortak arkdaslardan biriyle cikmaya baslamis..zamanim oldukca takip ediyorum face'ten: ( hergun yeni fotolarla cikiyorlar karsima, benim arkdslarim onun arkdalri herkes mutlu mesut yasiyor..ben gittikten sonra oralardaki kara bulutlar gitmis..benle beraber buraya da gelmisler..
                  O kizla nisanlandiktan hemen sonrasinda kizi aldattigini da biliyorum..
                  Kizginim hayata yine, niye boyle cirkinlikleri ben yasiyorum...
                  Mutsuzum, inancim yok hicbirseye hickimseye...iliskiler cirkin, iliski olmayinca hayat cirkin..
                  bu kadar masum yasanan o iliskinin sonucunda ben bunu hakettiysem, bir ommur yalniz kalmayi tercih ederim ama hayat nasil gecer ki onlari takip etmeden...
                  uyusam bir omur hic kalkmasam olmaz mi: (

Yorum

insanlar maymun iştahlıdır başta çok heves ederler hevesine ulaşınca biter arzuları hayal ederler imkansız gelir ama olunca da hepsi bumuydu der. Eski arkadaşında böyle olmuş elindeki değerin kıymetini bilememiş sıkılmış başka maceralara yönelmiş sevse bırakmazdı doyumsuz yaratıklarız işte şimdi bin pişman bile olsa geçti kaybetti seni sen hala seviyorsun onlardan haber almaya çalışmak bunun en büyük belirtisi yapması her ne kadar zorda olsa faceden ordan burdan onları takip etmekten vazgeçmek sana iyi gelecektir ilk zamanlar zor olacak ama görmemek en iyisi gözden ırak olsun yoksa yaran hiç kabuk tutmaz hep kaşınır kanar. Yalnız kalma meselesi de evet iki doğru insanın karşı karşıya gelmesi gerçekten çok güç birbirini bulanlar azınlıkta ve çok şanslılar sen yalnız kalmayı haketmemişsin o senin gibi birini haketmemiş bir de böyle düşün. Hayata kızgınım demişsin inan hepimiz kızgınız hepimiz böyle çirkinlikler yaşadık böyle insanların yüzünden insan hayata aşka sevgiye küsüyor hiç kimseye güvenesi bağlanası gelmiyor.

Yorum

Anlattiklarimdan bir cok insan onu sevdigimi dusunuyor biliyorum ama agresif ben gercekten onu sevmiyorum..takintili bir insanim..kolay kolay da unutamiyorum yasadiklarimi..yarami kasiyorum, kendime karsi var sadistligim, hatalar yapinca kendimi cezalandirircasina davraniyorum, kimseye olmadigim kadar acimasiz olabiliorum kendime.bu iliskinin sonucunda da bunu yapiyorum kendime..gercekten beni kaybetti diye uzulmediginden eminim, aksine mutlu bile olmus, bu da kendimi hatali hissettiriyor, demek ki ben daha iyisini haketmemisim dedirtiyor..Aslinda bunlari sorgulamaya da niyetim yok, zamanim da yok..Sadece basedemedigim sey facebooktan takip etmemek..Edindigim en kotu aliskanligim bu, zaten baska da bir bagimliligim yok..Nasil kurtulurum bu durumdan bilmiyorum, iradesizce davranmayi birakmaliyim..Ama o kadar ulasilabilir birsey ki, bir sure bakmayabilirim ama sonra birgun mutlaka yine bakacagim..O profillere bakarken ne hissettigimi anlatamam, bir insan bunu neden kendine yapar ki..'evet bakalim bugun yine sinirimi bozacak ne yapmislar'diyerek aciyorum profilleri..sunu yazarken yine donup bakmak istiyorum..ama zararin neresinden donersem kar deyip, bakmama karari aliyorum simdi, kac gun surdurebilecegim bu karari bilmiyorum..isalah buraya yazadigimin arkasinda durur ve bakmam..

Boyle insanlar yuzunden kizginiz ya hayata, boyle insanlarin inadina da kizaraka haksizlik ediyoruz hayata..bu da bizim hatamiz diyorum bu sefer kizginligim kendime oluyor..

Destek icin tesekkur ederim..

Yorum

Bakmamaya çalış her bakma isteğin geldiğinde gel buraya yaz böyle bir terapi yap kendi kendine, senin içinde kıyıda köşede sevgi yoksa demekki ayrılan sensin ve içinde pişmanlık var diyecem ama ayrılanda sen değilsin tek açıklama kaldı geriye içinde bir "nefret" var. Nefrette en az aşk kadar güçlü bişey onu mutlu görmekten sinir oluyorsun ama ne yapıyorlar diye de bakmadan sormadan edemiyorsun sen onu çok kabullendiğin kendinden bir parça olarak gördüğün içinde bu böyle gidiyor. Ondan kötü bir haber alsan bu seni sevindirir mi bunu bir düşün içinden ne geçiyorsa onu söyle çünkü bu takıntıdan ziyade kin gibi senin duygularını zamanını gasp etmiş biri var ve sen ona kin dolusun ama bir yanında da ona karşı geçmişin verdiği senin diplere ittiğin bastırılmış sevgin var. Bu bir iç savaş. Bile bile yarayı kaşımak ben ondan başkasıyla olamam ondan başkasıyla aynı şeyleri yaşayamam bir daha baştan sevemem duygularının getirdiği bir dürtü gibi. Şimdi ben bunları neden söylüyorum çünkü kendime çok benzettim. Beni kaybettiğine üzülmemiş aksine mutlu olmuş diyorsunda hiçte öyle değil senin gibi ilişkisine sahip çıkan, duygusal, vurdumduymaz olmayan, amaaan boşver deyip üstünü çizmeyen birini kaybettiği için mutlaka pişmanlık çekecektir. Dünya 1 gün değil bugün mutlu görünebilir veya kendini mutlu gösterebilir ama yarın neler getirir meçhul. Unutmak için unutma her unutmayı istemek aslında geçmişi bir daha hatırlamaktır sen takıntılı değilsin adam gibi sevmişsin mertçe.

Yorum

Saol agresif yazin icin..Ancak sunu da belirteyim ben ondan ayrildim da geldim..pismanligim yok, evlenme karari alinca acaba oldum ama keisnlikle hic pisman degilim..sevgim dersen kendi yasadiklarima saygi duyarim, o zaman tandigim kisi elbette sevmistim ama suankini degil..yasananlar saf,samimi seylerdi o zaman suan ayni seyler bir daha yasanmaz..cocukken yasanilan anilar gibi iste..neyse burda yazdigim kadar kafama takmiyorum, buraya yazdigim zamanlar sadece kafama taktigim zamanlar sadece..bakmiyorum da facebooka...
                          bu arada bir sey fark ettim, bana onu sevdigimi soyledikce sinirleniyorum, hayir olamaz deyip kendimi toparliyorum..sen en iyisi arada bir hissetmediklerimi yaz da, ondan daha da soguyayaim
                          ama bu konuyla daha fazla kirlenmesin sayfam..saol..

Zaten suan keyfim baska seye sikkin,onunla hic ugrasacak halim yok..

umarim birileri benim icin dua ediyordur diyorum, umit etmiyor olsam da...

Yorum

Allahim ne kadar huzurluyum...Hic bitmese olmaz mi...sarki da tam huzur verecek cinsten..
                            Niye mi huzurluyum..
                            Bu hafta full timeders aldim, isten izin aldim..bir de okul uzak oldugundan 2 gun okula yakin bir motelde tek basima kaliyorum..dun aksamdan beri odamdayim, dersimi yeteri kadar calistim, ve dun kotu gecen sinavimin sonucunu da ogrendim, iyi bir not almisim...Insanlardan uzak, bir basima huzurlu sakin bir yerdeyim...Kimse etrafimda olmayinca daha mi iyi hissediyorum,kimseye karsi bir sorumlulugum yok, aman suna yaip olacak,buna ayip olacak derdi yok...guzelce dersimi de calisabildim..daha ne isterim ki...keske 3 ay boyle yasayabilsem, iyice yogunlasabilsem derslerime, baska da bir sey istemem heralde bu 3 ay...ama tabi ki mumkun degil, para kazanmam lazim, onun icin de calismam lazim, ve ny a geri donmem lazim..o tempoda derslerime de calismam lazim..Cok zor yaa hem calis hem oku hem de ailenden uzak da...cok zormus, bilmezdim bu kadar zorlanacagimi...

Yorum

Huzur ne kiymetli seymis, isik hizi misali geldi ve gitti..
                              2.gune kadar bile sabredemiyor,hemen terk ediyor..

Eski iliskiyi dusunmicektim ya, yine yarami kasidim ben ve o yuzden yine kendime kiziyorum..

Yorum

İşleniyor...
                              X