Selam arkadaşlar bu ilaç bildiğim kadarıyla yeni çıkmış, kronik yorgunluk ve halsizlikte kullanılıyor yani asteni tedavisinde. Sitede kendini yorgun, güçsüz ve isteksiz hisseden çok kişi vardır, bu ilaç fayda sağlayabilir. Netten okuduğum yorumlarda 1-2 günde etkisini gösterdiğini yazıyordu ve hiç olumsuz yorum okumadım. Aramızda bu ilacı kullanan var mı? Ben bir eczaneye sordum adını daha önce duymadık dediler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
"Stimol 1gr" kullanan var mı? (Enerji Deposu)
Collapse
X
-
-
rimax doktor önerisiyle mi yoksa kendi isteğinle mi başladın, doktor önerdiyse ne kadar kullanacaksın?
Ben kendi isteğimle 3 gündür kullanıyorum ve sabahları hep 7-8 arası kalkıyorum, stimole başlamadan önce kalkamıyordum. Üzerimdeki isteksizliği, yorgunluğu şu ana kadar atmadı bakalım ilerde faydası olacak mı. Kutusunda 4 haftadan uzun süre kullanmayın yazıyor haberin olsun.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Postgerçektn işe yarıyor mu?
sabah mı alıyorsunuz bu ilacı?
mesela sınava hazırlanıyorum,,az uykuyla idare edebilirmiyim acaba bu ilaçla?
en kısa zamanda doktorumada bu ilacı sorsam iyi olacak
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serialover View Postvalla bende işe yaradı; geçtiğimiz hafta benim de 3 tane sınavım vardı ve günde 4-5 saat uykuyla idare ettim bütün haftayı. genelde sabahtan içiyorum arada bazı günler akşam da içiyorum 1 tane. bende herhangi bir yan etkisi olmadı ama sen yine de doktoruna bir danış en güzeli
teşekkürlerr..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Postamanınnnn çoookkkk sevindim hemen yarın içesim var bu ilaçtan bu arada 4 hafta mı kullanılıyor sadece bu ilaç?
teşekkürlerr..
Yorum
-
-
stimol
Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Posttam olarak neler değişti 1 haftada?
Yorum
-
Yorum