Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Soli Sorias

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Soli Sorias

Merhabalar,
    Şizofreni tanısı konulan bir yakınım var. Vaktince Soli Sorias olduğunu düşündüğümüz yunanlı bir psikiyatri uzmanına gitmişler. O yıllar (98-2000) Ege Ünv.'de çalışan uzman, daha sonra ayrılıp kendi kliniğini açmış.

Tamamen internetteki bulgular üzerine Soli Sorias olduğunu düşünüyoruz. Kendisine ulaşmak istiyoruz ancak iletişim bilgileri hiçbir yerde yok. Ünv.'de aynı soyada sahip bir görevli daha var, ona ulaşmaya çalıştık o da ayrılmış. İşimiz zor.

Umarız, buradan yardımcı olabilecek birileri çıkar. Soli Sorias'ın ve kliniğinin iletişim ve ulaşım bilgilerini arıyoruz.
    Teşekkürler.

Teşekkürler.

Yorum

naden kafayı bu soli soriasa taktınız. psikiyatriyi ve şizofreniyi bir tek o mu biliyor? başka uzmana gidin.

Yorum

dediğiniz yıllar da soli sorias isimli bir psikiyatrist vardı e.ü de.sonra bilmiyorum ne oldu.

Yorum

Bahsettiginiz kişiye ulaşmanız çok kolay ,bunun için izmirdeki yunan elçiligine veya cemaatin devam ettigi kilise veya derneklere başvurmak yoluyla rahatlıkla kendisine ulaşmanız mumkun .
          ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Teşekkürler değerli yorumlarınız için

Yorum

Slm

Soli Bey benimde dr umdu özel muayenesi vardı halen çalışıyor mu bilmiyorum

Yorum

Bana da Soli Sorais'ın muayenehanesinin bilgilerini iletebilir misiniz?

Yorum

İşleniyor...
                X