dünyada psikolojik hastalık kadar kötü bişey yok arkadaşlar hepinizi çok iyi anlıyorum özellikle okb ve depresyonda olanları......... bi türlü geçmek bilmiyor hastalık çevreden olumsuz bişey görünce de hastalığım alevlenebiliyo yardım istiyorum terapi istiyorum doktor 1 ay ya da 15 gün sonra gel diyp elimd e olsa hiç gitmiycem yanından bu kadar huzursuzum yani kendimi çok sıkıyorum her zman her yerde hiç rahat değilim bu takıntıdan kurtulamk istiyorum okula da gidemiyorum napcam bilmiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hayat zindan oldu.......
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89hayat çok acımasız :cry: :cry: :cry: :cry:
hayat hic bir kimseye ozel muamele etmiyor. bu 'benden' ona karsi biraz yumusak olayim. bu 'benden degil', buna acimasiz olayim diye bakmiyor.
hayati yasayan bizler, kendimiz hayati arkamizdan surukluyoruz veya hayatin arkasindan kendi istegimizle gidiyoruz.Her Şeyin Iyisine Bak
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DerhanOrjinal yazı sahibi: destiny89hayat çok acımasız :cry: :cry: :cry: :cry:
hayat hic bir kimseye ozel muamele etmiyor. bu 'benden' ona karsi biraz yumusak olayim. bu 'benden degil', buna acimasiz olayim diye bakmiyor.
hayati yasayan bizler, kendimiz hayati arkamizdan surukluyoruz veya hayatin arkasindan kendi istegimizle gidiyoruz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89evet yardım ederim benim durumumda olanlara çünkü ben bilirim ne çektiğimi inşallah ilerde tıp bunun tedavisini daha iyi ve kesin yöntemlerle bir an da iyileşebilcek şekilde bulur zira 4 yıldır ilaç içmekten bıktım yan etkileri de ayrı bi konu :cry:
insallah en kisa zamanda hastaliktan hic bir eser kalmadan -sadece tecrube sahibi olarak yardima ihtiyaci olan arkadaslara - yardimci olursunuz ve su anda da guzel paylasimlarinizla baskalarina hayat verirsiniz.Her Şeyin Iyisine Bak
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DerhanOrjinal yazı sahibi: destiny89evet yardım ederim benim durumumda olanlara çünkü ben bilirim ne çektiğimi inşallah ilerde tıp bunun tedavisini daha iyi ve kesin yöntemlerle bir an da iyileşebilcek şekilde bulur zira 4 yıldır ilaç içmekten bıktım yan etkileri de ayrı bi konu :cry:
insallah en kisa zamanda hastaliktan hic bir eser kalmadan -sadece tecrube sahibi olarak yardima ihtiyaci olan arkadaslara - yardimci olursunuz ve su anda da guzel paylasimlarinizla baskalarina hayat verirsiniz.
Yorum
-
Allah çekemiceği yükü kimseye vermez...biliyorum çok zor ama atlatıcağıına inan arkadaşım...herkes bi dönem böyle devrelerden geçiyor snırsam...bende halen geçiyorum fakat umutla bkabiliyorum bişeyleri başarabilceğime inanıyorum...sende böyle olmya çalış...sevgiler<div><strong>tarihimin tekerrüründen korkmuyorum !</strong></div><br />
Yorum
Yorum