Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayat zindan oldu.......

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hayat zindan oldu.......

dünyada psikolojik hastalık kadar kötü bişey yok arkadaşlar hepinizi çok iyi anlıyorum özellikle okb ve depresyonda olanları......... bi türlü geçmek bilmiyor hastalık çevreden olumsuz bişey görünce de hastalığım alevlenebiliyo yardım istiyorum terapi istiyorum doktor 1 ay ya da 15 gün sonra gel diyp elimd e olsa hiç gitmiycem yanından bu kadar huzursuzum yani kendimi çok sıkıyorum her zman her yerde hiç rahat değilim bu takıntıdan kurtulamk istiyorum okula da gidemiyorum napcam bilmiyorum

Zor bir durum Allah yardımcınız olsun, umarım bu durumu atlatırsınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yasut
      Zor bir durum Allah yardımcınız olsun, umarım bu durumu atlatırsınız.
      tşk ederim

Yorum

bataklığın içindfe gibiyim çıkmaya çalıştıkça daha çok batıyorum napcam bilmiyorum offfffff y OFFFFFFFFFF

Yorum

Evet ben de doktora gidince dizinin dibinden ayrılmayı hiç istemiyorum. Maalesef zor bir hastalık. Ama şükür ki tedavisi var. Bu aşamada da sabır giriyor araya ne kadar zor olsada...

Yorum

hayat çok acımasız :cry: :cry: :cry: :cry:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
              kendiniz guzel fikirlerinizle ayni durumda olan arkadaslara yardim etme halindesiniz. demek ki siz hayat dolu birisiniz.

hayat hic bir kimseye ozel muamele etmiyor. bu 'benden' ona karsi biraz yumusak olayim. bu 'benden degil', buna acimasiz olayim diye bakmiyor.

hayati yasayan bizler, kendimiz hayati arkamizdan surukluyoruz veya hayatin arkasindan kendi istegimizle gidiyoruz.
              Her Şeyin Iyisine Bak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Derhan
                kendiniz guzel fikirlerinizle ayni durumda olan arkadaslara yardim etme halindesiniz. demek ki siz hayat dolu birisiniz.

hayat hic bir kimseye ozel muamele etmiyor. bu 'benden' ona karsi biraz yumusak olayim. bu 'benden degil', buna acimasiz olayim diye bakmiyor.

hayati yasayan bizler, kendimiz hayati arkamizdan surukluyoruz veya hayatin arkasindan kendi istegimizle gidiyoruz.
                evet yardım ederim benim durumumda olanlara çünkü ben bilirim ne çektiğimi inşallah ilerde tıp bunun tedavisini daha iyi ve kesin yöntemlerle bir an da iyileşebilcek şekilde bulur zira 4 yıldır ilaç içmekten bıktım yan etkileri de ayrı bi konu :cry:

Yorum

evet yardım ederim benim durumumda olanlara çünkü ben bilirim ne çektiğimi inşallah ilerde tıp bunun tedavisini daha iyi ve kesin yöntemlerle bir an da iyileşebilcek şekilde bulur zira 4 yıldır ilaç içmekten bıktım yan etkileri de ayrı bi konu :cry:
                  gecmis olsun Allah sifalar versin.

insallah en kisa zamanda hastaliktan hic bir eser kalmadan -sadece tecrube sahibi olarak yardima ihtiyaci olan arkadaslara - yardimci olursunuz ve su anda da guzel paylasimlarinizla baskalarina hayat verirsiniz.
                  Her Şeyin Iyisine Bak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Derhan
                    gecmis olsun Allah sifalar versin.

insallah en kisa zamanda hastaliktan hic bir eser kalmadan -sadece tecrube sahibi olarak yardima ihtiyaci olan arkadaslara - yardimci olursunuz ve su anda da guzel paylasimlarinizla baskalarina hayat verirsiniz.
                    sağolun ama BU geçmek bilmiyo artıyo

Yorum

Allah şifası olmayan geçmiyecek hastalık vermesin.
                      Biliyorum zor ama geçiceğine inan.
                      Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
                      Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

bu hastalık adım adım kaybolur anca benim de gücüm kalmadı 4 yıldır depresyonla bereaaber çekiyorum bunu :cry: :cry:

Yorum

Allah çekemiceği yükü kimseye vermez...biliyorum çok zor ama atlatıcağıına inan arkadaşım...herkes bi dönem böyle devrelerden geçiyor snırsam...bende halen geçiyorum fakat umutla bkabiliyorum bişeyleri başarabilceğime inanıyorum...sende böyle olmya çalış...sevgiler
                          <div><strong>tarihimin tekerr&uuml;r&uuml;nden korkmuyorum !</strong></div><br />

Yorum

güçlü olmanız lazım, olumlu düşünün

Yorum

sağolun varolun 8)

Yorum

İşleniyor...
                              X