Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayat zindan oldu.......

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: ZANG
    destiny89 sen gerçek hayatta bir erkek arkadaş bul kendine
    onla gerçek hayatta görüşüyom zaten

Yorum

Güçlü ol, rahat ol. Bu dünya hayatı sadece bir oyun ve eğlenceden ibaret, bunu düşün.

Yorum

kendine hoBiler edinmeye çalış... Bişeyler Bul programlı hareket etmeye Bak...kendini şartla Biraz...en öyle yapıyorum..

Yorum

depresyon atakları yine başladı kötüyüm :cry:

Yorum

seni cok iyi anlıyorumm...yazdıklarını okudum sanki bende bahsediyor gibi...artık yoruldumm bıktımm =(

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
              bataklığın içindfe gibiyim çıkmaya çalıştıkça daha çok batıyorum napcam bilmiyorum offfffff y OFFFFFFFFFF
              Böyle yaparak kendini demotive ediyorsun..Bu tür cümlelerin sana hiç bir faydası olmaz..Okb yi çok iyi bilirim çocukluğumdan 20 yaşına kadar mücadele ettim bununla..4 yıldır ilaç kullanmıyorum..20 yaşında kurtuldum tamamen..Sabretmen gerekiyor..Tamam takıntılar oluyor ama ilaçla hafifliyor..Beyninle kendine olumlu msjlar vermelisin..Zamanla herşeyin düzeleceğini göreceksin..Ve lütfen hastalığı büyütme gözünde..Çok büyütülecek bir şey değil..Hatta her 3 kişiden birinde bu bulguların olduğunu duymuştum..Bu rahatsızlık bana çok engel olmamıştı..O varken ben üniversiteyi kazanmıştım..Böyle zor bir sınava bile engel olamadı o yüzden çok da büyütme gözünde onu..Rahatsızlığını gözünde büyütmeyip onu küçümsersen bunu daha kolay atlatacağını düşünüyorum...
              Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Bazı sözler vardır, şimdiye kadar bin kere duymuşsundur; ama öyle bir an gelir ki ne demek istediğini ancak o anda idrak edersin. Biri de şu bence: "Bardağın dolu tarafına bak!" İnsan ruhu ters bir kuyu sanki. Dolu tarafı yukarıda, boş tarafı aşağıda, dipsiz bir kuyu, düştükçe düşüyorsun, indikçe iniyorsun karanlıklara. O boş ve karanlık tarafa yönelme. Sen içinde olan bitenle uğraşırken hayat akıp gidiyor, sen olsan da olmasan da senin dışında dünya dönmeye devam ediyor. Bunu en çok otobüste, tramvayda hissederim ben. Kendi içimde bin türlü sebepsiz ıztırapla uğraşırken dönüp bir etrafıma bakarım. Onlarca, yüzlerce insan... Hepsi bir yerlere gidiyor, bilmediğim bir şeyler yapıyor. Ve ben hepsinin dışındayım. Hayata katılma zamanı artık deyip uyanırım. Kendi karanlık, dipsiz boşluğunda debelenme. Hayata katıl, bırak o koyu boşluğu. Bardağını dolduran ve onu kocaman yapan binlerce damlan vardır eminim. O boşluğa bakma... Sağlıklı insanlar o boşluğa en az bakanlar çünkü.
                Yıpranmak paslanmaktan iyidir.

Yorum

İşleniyor...
                X