Orjinal yazı sahibi: ZANG
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hayat zindan oldu.......
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89bataklığın içindfe gibiyim çıkmaya çalıştıkça daha çok batıyorum napcam bilmiyorum offfffff y OFFFFFFFFFFÖyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben
Yorum
-
Bazı sözler vardır, şimdiye kadar bin kere duymuşsundur; ama öyle bir an gelir ki ne demek istediğini ancak o anda idrak edersin. Biri de şu bence: "Bardağın dolu tarafına bak!" İnsan ruhu ters bir kuyu sanki. Dolu tarafı yukarıda, boş tarafı aşağıda, dipsiz bir kuyu, düştükçe düşüyorsun, indikçe iniyorsun karanlıklara. O boş ve karanlık tarafa yönelme. Sen içinde olan bitenle uğraşırken hayat akıp gidiyor, sen olsan da olmasan da senin dışında dünya dönmeye devam ediyor. Bunu en çok otobüste, tramvayda hissederim ben. Kendi içimde bin türlü sebepsiz ıztırapla uğraşırken dönüp bir etrafıma bakarım. Onlarca, yüzlerce insan... Hepsi bir yerlere gidiyor, bilmediğim bir şeyler yapıyor. Ve ben hepsinin dışındayım. Hayata katılma zamanı artık deyip uyanırım. Kendi karanlık, dipsiz boşluğunda debelenme. Hayata katıl, bırak o koyu boşluğu. Bardağını dolduran ve onu kocaman yapan binlerce damlan vardır eminim. O boşluğa bakma... Sağlıklı insanlar o boşluğa en az bakanlar çünkü.Yıpranmak paslanmaktan iyidir.
Yorum
Yorum