Hastanede yapılan psikolojik testi bugün oldum sonucu telefonla haber vericekler.haber verim dedim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hastanede yapılan psikolojik testi bugün oldum..
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ilksensana sorular soracak, değerlendirmeni istediği objeler ve resimler gösterecek.. verdiğin cevaplar doğrultusunda genişleyen sorun çerçevesini daraltacak ve sana daha doğru noktalardan yaklaşmayı deneyecek
endişelenme olur mu.. eminim seni germeyecek, sakin bir görüşme olacaktır ...
inş ilksen hanım depresyon testimi dedim ona benzer dedi söylemedi bir şey bakalım şizofreni testi falanmı tam bilmiyrm su an kafamda baya soru var acaba şizofren oldugummu cıkıcak ortaya allah korusuun takıntı da olabılır tam bılmıyrm yarın gorucem.
Yorum
-
bana ilk zamanlarda 500 soruluk bi test yapmışlardı :!:
genellikle bilinç altının tepkilerini hedef alan bir test bu.Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
-
İngilizcesi: minnesota multiphasic personality inventory
kısa adı: mmpi
türkçesi; kişilik testi
Sanada muhtemelen bu testi uygulayacaklar.
Kişileri şizofren ,depresif ,paranoyak vs. ayırabiliyor bu test.Düşlemek bilmekten daha önemlidir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sonkartalİngilizcesi: minnesota multiphasic personality inventory
kısa adı: mmpi
türkçesi; kişilik testi
Sanada muhtemelen bu testi uygulayacaklar.
Kişileri şizofren ,depresif ,paranoyak vs. ayırabiliyor bu test.
bakalım yarın belli olucak hep merak ederdim bende ne var ne var diye yarın çıkıcak :?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: __BYHANDSOME__gittim bugün en altt kattaki psikiyatriye gonderdi oda salı gününe randevu verdi haftaya salı sordum nasıl bir test diye görücez dedi güldü..salı günü gidicem.
Genelde 2 hafta sonrasına gün verirler ..
Sonuçlardan haberdar edrsin artık..
iyi dileklerimle.Düşlemek bilmekten daha önemlidir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sonkartalOrjinal yazı sahibi: __BYHANDSOME__gittim bugün en altt kattaki psikiyatriye gonderdi oda salı gününe randevu verdi haftaya salı sordum nasıl bir test diye görücez dedi güldü..salı günü gidicem.
Genelde 2 hafta sonrasına gün verirler ..
Sonuçlardan haberdar edrsin artık..
iyi dileklerimle.
Yorum
Yorum