Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hastanede yapılan psikolojik testi bugün oldum..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

inş hayırlı olur maviyeşil ona göre ilaç kullanırım.daha çabuk iyileşiriz hepimize geçmiş olsun

Yorum

Sabırla herşey daha güzel olacak senin için inşallah .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maviyesil
        Sabırla herşey daha güzel olacak senin için inşallah .
        hepimiz için maviyeşil.birde sorular çok sıktı beni yarıda bırakıp gitmek istedim çok uzun sürdü baya sıkıldım :?

Yorum

Bana da bir test yapmıştı psikiyatrist . Testte 600 civarında soru vardı 8O

Kendi mutluluğun için katlanmaya çalış

Yorum

bu soru değildi sanki delilelere sorulan test gibi resimler gösterdi.filmlerde olur ya psikopatlara gösterirler resim bu sana neyi çagırıstırıyor diye moralim bozuldu orda baya korktum biraz üzüldüm ağlıcaktım nerdeyse eeyy dedim kendi kendime neydin ne oldun

Yorum

Boş ver filmleri . Bu tip testler herkese yapılabilir gerektiğinde.

Yorum

Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz, handsome
                Sıkma canını teşhis konusunda faydalı olacak bir ilerleme bu sonuçta bunu düşün ve mutluluk duy..
                <a target="_self"><strong>DUNYA DONUYOR DONECEK...<br />BITECEK ACILAR BUGUNLER GECECEK...</strong></a>

Yorum

teşekkür ederim.şu sıkıntılarımız bitesede güzel günlerle kucaklaşsak hepimiz ama çok yakın hepimiz için sabır ve azimle mücadeleye devam arkadaşlar.o güzel gönlünüze yüreğinize sağlık beni düşünüpte cevap yazdığınız.bu forumdaki herkez birer koca yürekli insan bunu biliyorum hepiniz çok seviyorum.

asabi handsome..

Yorum

işallah hayırlı sonuç çıkar ...kendinizi üzmeyin ..iyi haberleri bekliyoruz...
                    bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

teşekkür ederim inş hayırlısı..

Yorum

İşleniyor...
                      X