Duyuru

Collapse
No announcement yet.

benim okul 2 yıl uzadı kafayı sıyırcam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• benim okul 2 yıl uzadı kafayı sıyırcam

çok mutsuzummmmmmmmmm gene depresyonnnnnnnnnnnnnn okb ikilisiiiiiiiiiiiiiii

Sen nerde okuyorsun lise mi ?

Yorum

üniversite

Yorum

Geçmiş olsun..
        Okulun uzaması tabii ki önemli ama uzamayıp boş bir diploma yerine uzayıp dolu dolu bir diploma daha doğru olur gibime geliyor.
        Tabii bunun yanında maddiyatı es geçtiğimide söylemeliyim..

Yorum

şu an maddi yönden bi sıkıntı yok okulla ev aynı şehirde ama benim akranlarım okul bitircek başıma asistan olacaklaar iş güç bulacaklar ben hala okulda sinir oluyorum valla

Yorum

Eğer kendini bu 2 yılda iyi geliştirirsen o akranlarını geçersin. O konuda çok sorun etme.

Daha da önemlisi okul neden uzuyor ?
            Bunun cevabını en iyi sen bilebilirsin..

Yorum

psikolojim bozuk çünkü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Post
                psikolojim bozuk çünkü
                Çok genel bir cevap olmadı mı ?

Tamam psikolojin bozuk peki bunun sonucunda ne oluyor ?
                Konsantrasyon mu ? Ders çalışamamak mı ?
                Bölümünü veya okulunu sevmediğin den mi ?

Üniversitelerle çok fazla haşir neşirim. Bir okul neden uzarın cenvabı çok fazla..

Yorum

walllaaa aynen benim de bir döönem uzama ihtimali var bu dönem toparlayıp kendimi ortalamayı tutturamassam yaz okulu o da olmazsa okul bi dönem uzucak :S çok stresli bir durum ben de kafayı yicek gibi oluyorumm ama sonra da düşünüyorum sağlık olsuunn ailem yanımda çok şükür buna mı kafayı takıyorum die ... sen de böyle düşünebilirsin sevdiklerin yanındaysa sağlıklıysan bundan önemlisi yok

Yorum

sırf bu stresten milleti kurtarmak için okulları kaldırasım var. Nedir bu çektiğimiz ya??

Yorum

yok ya kalkmasın da ortalama muhabbeti olmasın bence yani okulu bitimrk için 4 yılın sonunda olabilir ama 3e geçmek için de illa ortalama istenmez ki ((

Yorum

Okulu uzatma ihtimalini dönem başında bilmiyor muydun ? Son vakitte piyangodan mı çıktı ? Böyle çalışmadan çabalamadan saldım çayıra modunda takılıp sonra da ah vah edenleri antipatik buluyorum Sorumluluk almadan olmaz

Yorum

siz hangi bölümü okuyosunuz arkadaşlar özelden msj atcaktım ama kapattmışsın

Yorum

ben hukuk okuyorum ve çok zor, bir o kadar da yorucu :/// Sen??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Post
                              siz hangi bölümü okuyosunuz arkadaşlar özelden msj atcaktım ama kapattmışsın
                              bana mı sordunuz ?

Yorum

İşleniyor...
                              X