Duyuru

Collapse
No announcement yet.

benim okul 2 yıl uzadı kafayı sıyırcam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Guest's Avatar
    Guest started a topic benim okul 2 yıl uzadı kafayı sıyırcam

benim okul 2 yıl uzadı kafayı sıyırcam

çok mutsuzummmmmmmmmm gene depresyonnnnnnnnnnnnnn okb ikilisiiiiiiiiiiiiiii

• trustem
    replied
    Orjinal yazı sahibi: ismael View Post
    Sen git avrupaya, gör nasıl oluyor okul stresi..
    Adama neredeyse sağdan soldan durmadan proje yaptırırlar. Kan ağlarsın. Öyle geçen sene ki örneğiydi, arkadaşın ödeviydi gibi şeylerde para etmiyor orada..

İnan bizim sistemimiz en kolay eğitim sistemi.
    Onun içindir ki mezun olduktan sonra sudan çıkmış balığa dönüyor millet.
    Üniversite=İŞKUR sanan zihniyet olayına hiç girmeyeceğim..
    Ezberci eğitimdense ben Avrupadaki gibi projelere boğulmayı yeğlerim. Proje üreterek ortaya bir ürün konuluyor, mezun olunduğu zaman sıfırdan değil, belli bir dereceden başlanıyor. Ama bizde teorik ezbere o kadar çok önem veriliyor ki... Tamam, teori olmadın demiyorum. İşin mantığını vermek için tabii ki de olacak ama 4 seneyi lüzumsuz kavramlar içinde boğularak geçirmek kime ne fayda sağlıor merak ediyorum. Daha iyi ezberleyen daha iyi yere geliyor. Bu ne mantığa sığar, ne de adaletin çarkında kendisine yer bulabilir.

Leave a comment:

• ismael
    replied
    Orjinal yazı sahibi: trustem View Post
    sırf bu stresten milleti kurtarmak için okulları kaldırasım var. Nedir bu çektiğimiz ya??
    Sen git avrupaya, gör nasıl oluyor okul stresi..
    Adama neredeyse sağdan soldan durmadan proje yaptırırlar. Kan ağlarsın. Öyle geçen sene ki örneğiydi, arkadaşın ödeviydi gibi şeylerde para etmiyor orada..

İnan bizim sistemimiz en kolay eğitim sistemi.
    Onun içindir ki mezun olduktan sonra sudan çıkmış balığa dönüyor millet.
    Üniversite=İŞKUR sanan zihniyet olayına hiç girmeyeceğim..

Leave a comment:

• ismael
    replied
    Orjinal yazı sahibi: umbrella View Post
    Okulu uzatma ihtimalini dönem başında bilmiyor muydun ? Son vakitte piyangodan mı çıktı ? Böyle çalışmadan çabalamadan saldım çayıra modunda takılıp sonra da ah vah edenleri antipatik buluyorum Sorumluluk almadan olmaz
    Bu sözün altına imzamı basarım.
    Bire bir aynı düşünüyorum...

Leave a comment:

• tasa
    replied
    ben de uluslararası ilişkiler okuyorum tabi hukuk okuyorsan eminim daha zordur ama işte herkesin kendine göre zor :S :S :S geç olsun güç olmasın tabiii o da var yaz okulu falan halledecem ben yani umarım :S ama üniv kazanınca iş bitmiyormuş bitirmek de en az kazanmak kadar zor :S

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    bu lafı birinden daha duydum bugün

Leave a comment:

• panik
    replied
    Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Post
    şu an maddi yönden bi sıkıntı yok okulla ev aynı şehirde ama benim akranlarım okul bitircek başıma asistan olacaklaar iş güç bulacaklar ben hala okulda sinir oluyorum valla
    koca koca insanlar af çıkınca okula gitmeyi düşünüyorlar.geç<olsun temiz olsun.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    yaz okulu var ama o kadar büyük etkisi olmuyo 2 3 ders ve her ders açılmıyor bütünleme sınavı olsa keşke yok yok yok

Leave a comment:

• platonik
    replied
    mazeret ya da bütünleme sınavı yok mu? ya da yaz okulu?
    bu noktaya gelene kadar neler yaşadığın da önemli elbette.kaç ders ve neden 2yıl uzuyor?

ben radyo tv okuyorum, bir yardımım dokunur mu bilmiyorum ama..

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    tüm yazanlara sordum

Leave a comment:

• umbrella
    replied
    Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Post
    siz hangi bölümü okuyosunuz arkadaşlar özelden msj atcaktım ama kapattmışsın
    bana mı sordunuz ?

Leave a comment:

• trustem
    replied
    ben hukuk okuyorum ve çok zor, bir o kadar da yorucu :/// Sen??

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    siz hangi bölümü okuyosunuz arkadaşlar özelden msj atcaktım ama kapattmışsın

Leave a comment:

• umbrella
    replied
    Okulu uzatma ihtimalini dönem başında bilmiyor muydun ? Son vakitte piyangodan mı çıktı ? Böyle çalışmadan çabalamadan saldım çayıra modunda takılıp sonra da ah vah edenleri antipatik buluyorum Sorumluluk almadan olmaz

Leave a comment:

• tasa
    replied
    yok ya kalkmasın da ortalama muhabbeti olmasın bence yani okulu bitimrk için 4 yılın sonunda olabilir ama 3e geçmek için de illa ortalama istenmez ki ((

Leave a comment:

İşleniyor...
X