Duyuru
Collapse
No announcement yet.
benim okul 2 yıl uzadı kafayı sıyırcam
Collapse
X
-
Guest started a topic benim okul 2 yıl uzadı kafayı sıyırcambenim okul 2 yıl uzadı kafayı sıyırcam
çok mutsuzummmmmmmmmm gene depresyonnnnnnnnnnnnnn okb ikilisiiiiiiiiiiiiiiiEtiketler: Yok
-
Orjinal yazı sahibi: ismael View PostSen git avrupaya, gör nasıl oluyor okul stresi..
Adama neredeyse sağdan soldan durmadan proje yaptırırlar. Kan ağlarsın. Öyle geçen sene ki örneğiydi, arkadaşın ödeviydi gibi şeylerde para etmiyor orada..
İnan bizim sistemimiz en kolay eğitim sistemi.
Onun içindir ki mezun olduktan sonra sudan çıkmış balığa dönüyor millet.
Üniversite=İŞKUR sanan zihniyet olayına hiç girmeyeceğim..
-
Orjinal yazı sahibi: trustem View Postsırf bu stresten milleti kurtarmak için okulları kaldırasım var. Nedir bu çektiğimiz ya??
Adama neredeyse sağdan soldan durmadan proje yaptırırlar. Kan ağlarsın. Öyle geçen sene ki örneğiydi, arkadaşın ödeviydi gibi şeylerde para etmiyor orada..
İnan bizim sistemimiz en kolay eğitim sistemi.
Onun içindir ki mezun olduktan sonra sudan çıkmış balığa dönüyor millet.
Üniversite=İŞKUR sanan zihniyet olayına hiç girmeyeceğim..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: umbrella View PostOkulu uzatma ihtimalini dönem başında bilmiyor muydun ? Son vakitte piyangodan mı çıktı ? Böyle çalışmadan çabalamadan saldım çayıra modunda takılıp sonra da ah vah edenleri antipatik buluyorum Sorumluluk almadan olmaz
Bire bir aynı düşünüyorum...
Leave a comment:
-
ben de uluslararası ilişkiler okuyorum tabi hukuk okuyorsan eminim daha zordur ama işte herkesin kendine göre zor :S :S :S geç olsun güç olmasın tabiii o da var yaz okulu falan halledecem ben yani umarım :S ama üniv kazanınca iş bitmiyormuş bitirmek de en az kazanmak kadar zor :S
Leave a comment:
-
Guest repliedbu lafı birinden daha duydum bugün
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Postşu an maddi yönden bi sıkıntı yok okulla ev aynı şehirde ama benim akranlarım okul bitircek başıma asistan olacaklaar iş güç bulacaklar ben hala okulda sinir oluyorum valla
Leave a comment:
-
Guest repliedyaz okulu var ama o kadar büyük etkisi olmuyo 2 3 ders ve her ders açılmıyor bütünleme sınavı olsa keşke yok yok yok
Leave a comment:
-
mazeret ya da bütünleme sınavı yok mu? ya da yaz okulu?
bu noktaya gelene kadar neler yaşadığın da önemli elbette.kaç ders ve neden 2yıl uzuyor?
ben radyo tv okuyorum, bir yardımım dokunur mu bilmiyorum ama..
Leave a comment:
-
Guest repliedtüm yazanlara sordum
Leave a comment:
-
Guest repliedsiz hangi bölümü okuyosunuz arkadaşlar özelden msj atcaktım ama kapattmışsın
Leave a comment:
-
Okulu uzatma ihtimalini dönem başında bilmiyor muydun ? Son vakitte piyangodan mı çıktı ? Böyle çalışmadan çabalamadan saldım çayıra modunda takılıp sonra da ah vah edenleri antipatik buluyorum Sorumluluk almadan olmaz
Leave a comment:
-
yok ya kalkmasın da ortalama muhabbeti olmasın bence yani okulu bitimrk için 4 yılın sonunda olabilir ama 3e geçmek için de illa ortalama istenmez ki ((
Leave a comment:
Leave a comment: