Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Her Sabahki Kriz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Her Sabahki Kriz

Sabahları babamın şöyle neşeyle uyanıp babacım çayı koydum sende içermisin demesi benim gözlerimden uyku akarken o uyku öfkeye dönüşürken yaşadıklarımı kimse bilemez :RpS_confused:

Açık açık babanla konuşmalısın bu konuyu yoksa o dönüşen öfkenin sana yaşattıkları seni senden alır, öyle yerlere götürür ki sen bile şaşırırsın... Ayrıca merak ettim, babanın seni kızarak uyandırması daha mı hoşuna giderdi???

Yorum

zaten mesele onun benı uyandırması degıl uyanık olupta uyumak uzere olan bir insana soyledıklerı benı cılgına ceviren ayrıca 20 ye geldık zaten =)

Yorum

hanı bılmıyom ben böyle uykusuzken yenı hava agrıyor gozlerımden uyku akıyo bunalmısım gozlerımı acıcak halım yokken ondakı o neşe o sevgi dolu bakıslar gozlerının içinin parlaması falan bunalıma sokuyor benı kendımden nefret edıyom arkadaş (:

Yorum

baba,5 dakika daha....
          5 dakika sonra 5 dakika daha....

Yorum

daha güzeli var allah aşkına benım yuzume bakarak gulme sabaha kadar uyumadım (hala uyumadım ) butun cınlerım tepemde git çayını iç benide bırak gözünü seviyim

Babam : (Git Ne Halin Varsa Gör Yarın Sabah Yine İnadına Aynısını Yapıcam )

Yorum

İşleniyor...
            X