Duyuru

Collapse
No announcement yet.

--güvensizlik--

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• --güvensizlik--

arkadaşlar,

ben kimseye güvenemiyorum.önceden arkadaş çevrem genişti.girdiğim her ortamda daha dakikada arkadaş edinirdim.çok büyük arkadaş grubum vardı.genelde en az 4 kişilik arkadaş gruplarım vardı.geçen sene 7 kişiydik okulda.bu sene yeni ortama girdim.artık kimseye güvenemiyorum.geçen sene ailemde de sorunlar oldu.kardeşim uzun süre hastanede kaldı.
    kendimi tanıyamıyorum.o şen şakrak sürekli gülümseyen herkesle iletişim kurabilen,okulunda başarılı insan gitti yerine pasif,yalnız,başarısız bi insan geldi.

aşk hayatımda da hüsrana uğradım.artık erkek-kız,büyük-küçük fark etmez kendim de dahil kimseye güvenemiyorum.

geçenlerde doktora gittim.depresyon dedi.citoles 10 mg adında bir ilaç verdi.sizce iyi olacak mıyım?

özellikle okul hayatım konusunda çok endişeliyim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
    Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

güvenini kaybetmenin sebebi ne?
    Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
    Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
    Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

bilsem...
      birden bire değiştim ve hayatımdaki bu düşüş sanırım güvenimi yok etti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Rüzgar gülü View Post
        bilsem...
        birden bire değiştim ve hayatımdaki bu düşüş sanırım güvenimi yok etti
        yani o düşüş yüzünden güvensizlik yaşıyorsun öyle mi?
        depresyonun bir sonucu olabilir bu. ve bence bu yaşadığının adı güvensizlik değil..
        Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
        Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

yani o düşüş yüzünden güvensizlik yaşıyorsun öyle mi?
          depresyonun bir sonucu olabilir bu. ve bence bu yaşadığının adı güvensizlik değil
          antidepresanlar gerçekten işe yarar mı?
          peki sizce güvensizlik değilse nedir?

2 yılınızı verip 2 ayda ayrılmışsınız.. Acaba buda etken oldu mu ?
          mutlaka olmuştur.

Yorum

ilaç konusunda bir fikrim yok ancak doktor tavsiyesiyse devam etmelisiniz, mutlaka faydasını görürsünüz. ruhsal çöküntü diyebiliriz durumunuza. belki yaşadığınız, geçirdiğiniz kötü dönemler mutsuz olmanıza sebep oldu ve bu da hayata bakışınızı değiştirdi. ama tedaviye cevap verdiğinizde eskisinden çok daha iyi olacağınızı düşünüyorum. yerine gelmeyecek bir durum değil. fikrimce..

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

İşleniyor...
            X