Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen Yardım Edin, Şu An İhtiyacım Var Cevaba!!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lütfen Yardım Edin, Şu An İhtiyacım Var Cevaba!!!!!

Lise çok kötü bir ortamdır. Aslında bazen iyi de olduğu olur. Neyse, ben saçma bir hata yaptım. Fakat bu başkasına
    zarar verecek ve üzecek bir olay değil. Tamamen şahsi diyebilirim. İnsanlar eğer sizin bir hatanızı öğrendiyse ki bunlar
    sınıfınızın alaycı tipleriyse. Sonsuza dek dalga geçerler. Şu an o durumdayım ve ateşe ateşle karşılık vermek istemiyorum. Facebook'da fark etmedim. Bu dalga geçen oğlanların birinin paylaştığı bir videoya yorum yaptım. Hemen
    altına onun ekürüsü imaalı bir cevap atmış ve o da gülmüş. Şu an ne yapacağım bilmiyorum? Allah'a sığınıyorum. Yaptıklarıma tevbeliyim de. Sakin olmaya çalışıyorum. Arkadaşlar n'apıyım siz söyleyin. Okullar açılınca biliyorum ki bu
    daha başıma bela olacak... Ne yapayım???
    Everything is Changed.

Yalan söyledim.
    Everything is Changed.

Yorum

panik yok ,yazdığını kaldırabilirsin yada bi süreliğine hesabını dondur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: blue_sky View Post
        Yalan söyledim.
        seninle dalga geçenler doğrucu davut mu acaba?
        Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
        Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
        Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: platonik View Post
          seninle dalga geçenler doğrucu davut mu acaba?
          Yapma benden beterler. Neyse hallettim sorunumu herkese teşekkür ederim. Sanımıyorum ki okul açılınca unutsunlar ama ben ne yapacağımı biliyorum ve evet hatamdan da ders çıkarttım
          Everything is Changed.

Yorum

Çok önemsiz bir şey. Boşuna büyütüyorsun. Bütün dünya söylediğin yalanı duysa bile en geç bir haftaya kadar herkes unutur. “Yok, benim için sorun olur” diyorsan yalan söylediğin kişiye gerçeği sen söyle. Hem ellerindeki kozu yok etmiş olursun hem de her şeye rağmen güvenilecek biri olduğunu ispat edersin. İnsanların gerçek sorunlarını duysaydın “sorun” dediğin şeyin ne kadar anlamsız olduğunu anlar ve kendi haline gülerdin.

Yorum

İşleniyor...
            X