Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kullanmakta Olduğunuz Nickinizi Tercih Etme Nedeniniz Nedir?

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Ispanak View Post
    son üç günümde dost bildiklerimle bir şeyler paylaşmak istedim birisi küçük sırlar izlicem sonra konuşuruz dedi birisi işim var sonra hallederiz dedi biriside telefonu açtı orkun doktora git dedi vay be şimdi kitap okumaya gidiyorum sahil kenarına
    zaten sölüyosun 'dost bildiklerim ' diosun dostlarım demiyosun ..dost olanlar bunu yapmaz .ıspanak :tinysmile_twink_t:
    Her günümüz 'insanlık' adına utanç duymadan yaşansın....

Yorum

''hira'' bu ismi seviyorum ayrıca kutsal topraklarda bir dağ adı. evlenirde kızım olursa adını hira koymak istiyorum

Yorum

boss'un bana taktığı lakap.

Yorum

Bu ismi çok seviyorum 8 yıldır kullandığım iki nickten birisi sevde... Arapça kara anlamına geliyor, ayrıca efendimiz (s.a.v) in 2. eşinin ismi...
          Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

nickim platonik çünkü, üye olduğum tarihlerde gerçekten platoniktim
            Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
            Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
            Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Hartemes; Afrika yerel dininde insanları çok sevdiği için onları öldüren tanrı. Felsefesi çok basit; insanlığın daha gür ve sağlıklı gelişmesi için çürük dalları kesen bahçıvan. Basit ve işe yarar bir toparlanmayı, daha güzel bir geleceği temsil ettiği için bu nicki seçtim.
              Last edited by hartemes; 06-04-2011, 06:44 AM.

Yorum

Çok erkeksi bir nick olduğu için
                Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
                Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
                Aldatıyor,aldanıyoruz
                Üç öğün de...

Yorum

ben insanları dinliyordum..pek çok insanı depresyondan bizzat çıkarmısımdır..ben bunu yaparken ilaç kullanmıyorum..benim oyle bir yetki de yok..ben insan sarrafıyım..ben insanların yuzune bakarım ve çozerim..adım psikolog olarak anılıyordu..ben bu forumu gordum..insanlara yardım etme hevesimi durduramıyordum..buradan pek çok insana ulaşabilirdim ve onları iyileştirebilirdim..beni en iyi tarif edecek bir nick dusunmeye basladım..mukemmel, çok zeki gibi pekçok kelime aklımdan geçti..ama bu forumdaki amacıma en uygun isim şu anki nickimdi..

Yorum

eskiyim forumda geçenlerde ama Türkçe bir nick isteğim oluştu Bulma

düşündüm düşündüm avatardan Yola çıkarak bu iki oldu Bana Ilham Kelim

tabiki Bouquet uzunerin romanından bir bildiğim Sifaat tamlaması
                    Buy RS Gold,Cheap Maplestory Mesos,Runescape Gold

Yorum

Bu ismi , nicki bir çok yerde kullandığım için .. Aslında bir bulgar ismi ve Bursaspor kalecisinin adı, ama tercih sebebim bu değil , sadece bir kez bir sitede kullanma gereği duymuştumn daha sonra başka sitede başka sitede derken benim sitelerde kullandığım bir nickname oldu çıktı.')

Yorum

Zeytin ekmek mi .))) o sırada bende çay içiyordum yanında kek vardı keşke 'çay_kek' olarak alsaydım nickimi.))

Yorum

ben yazmıştım ama üyliğimi sildirince gitmiş tekrar yazma gereği duyuyorum
                          LAGRİMA portekizce GÖZYAŞI anlamına gelir. francisco tarrega' nın lagrima adında bestesi vardırki insanın içini burkar. söz olmadanda bu "şarkıda gözyaşı var" diyebileceğimiz parça.
                          Last edited by lagrima; 13-04-2011, 12:28 PM.

Yorum

benim diğer uyelik ban yiyince, farklı bi nick alıp tanınmayacak bi sekilde yazım dedim, ama dayanamadım yine eski halimle yazmaya basladım:SSSS

avatarı da bu videoda gordum hosuma gitti
                            http://www.youtube.com/watch?v=8yzYd...eature=related

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
                              kitap 2
                              aha aha aha ne komiksin kız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
                                bu ne laubali bi konuşma şekli kız ayol falan bugün ztn ex aşkım bana ayol dedi hala şokunu atlatamadım
                                kız degilmisin kardeşim ne diyecem mahmut mu diyim

Yorum

İşleniyor...
                                X