Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kullanmakta Olduğunuz Nickinizi Tercih Etme Nedeniniz Nedir?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
K i m y o n adlı üyemiz Kullanmakta Olduğunuz Nickinizi Tercih Etme Nedeniniz Nedir? konusunu başlattıKullanmakta Olduğunuz Nickinizi Tercih Etme Nedeniniz Nedir?
Kullanmakta Olduğunuz Nick & Avatarı Tercih Etme Nedeniniz Nedir?Last edited by K i m y o n; 25-02-2011, 01:53 PM.Etiketler: Yok
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglkoff kitap noldu sana böyle bu haline daha fazla bakamıycam ben yatıorum sabah uyandımda eski haline dönmüş ol iyi geceler
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglklagriyle nicklerimi değiştirdiniz aynı şekilde saçmalıyosunuz da
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglkıyy midemi bulandırıyosun kitap eski mizah anlayışına dönmeni diliyorum
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglkkitap sana dalaşmim diyorum her seferinde unutuyorum....benmle yarışamadığın için sürekli hakaret yoluna başvuruyosun şimdi kaybol böceksana bocekli cacık yapım mı barısma niyetine
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglkidyotluktan moronluğa terfi ettin diye bana hakaret etme cüretini kendinde bulman şaşırıtıcı senin ağzını burnunu kırarım velet
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglkiyi yapmışsın ilk geldiğin zamanı hatırlıyorum tam bi idyottun
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglksaçmalama yha ne alakası war
Leave a comment:
-
Sadece üye alırken içinde bulunduğum saçma sapan ruh halinden dolayı aldım nickimi.
Leave a comment:
-
Ayşegül seni birine benzetiyorum hemde baya bir benzetiyorum tesadüfmü acaba anlamadım :42:
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglkkitap ben sana espri niyetine sana aşık olduğum gibi bi şaka yapsam sen kalpten gidersin
ben kaçtım dedikodumu yapma acı biber sürerim ağzına
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: kitap View Postbaş harfin naz ondan yapmıssın oyle ama emoca olmus boyle
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglkkardeşim mi :RpS_scared:
hem bana aşık oldunu sölüyosun hem de kardeşim diosun
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View PostHurricane kelimesi ingilizce bir kelime başta. Kasırga anlamına geliyor. İnsanlar üzerinde bıraktığım etki kaynaklı
N harfinin büyük oluşu adımın Naz oluşundan geliyor. Baş harfim olduğu için yani
Leave a comment:
Leave a comment: