Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce hangi yol daha dogru ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Sizce hangi yol daha dogru ?

    Arkadaslar gözlemledigim kadarıyla psikolojinin dısındaki dertlerimizide paylasıp sorularımızı sorabilecegimiz samimi bir ortam var bu sitede.Buna istinaden bu konuyu acma hakkını kendimde buluyorum.

    Bu siteye giris amacım insanların hayatlarına olumlu katkılar yapabilmekti.Asla ve asla kendi fikirlerimi dayatmak degildi.Görüslerimin dayandıgı temel mantık toplumumuza zarar verebilme potansiyeli olan seyleri elestirmek ve toplumumuza katkı yapabilme potansiyeli olan seyleri tavsiye etmekti.Bu dogrultudada yorumlar yazdım.Simdiye kadar karsılastıgım olaylardan yaptıgım cıkarımların yanı sıra karsılastıgım olayların kendilerinide paylasarak;olayların degerlendirilmesini kisilere bıraktım.

    Sanırım tüm bunların sonucunda bazı arkadaslarımız tarafından kendi fikirlerini dayatmaya calısan,geri kafalı bir kisiymisim gibi algılandım ya da öyle algılanmak istendim.Ben dogru bildiklerimi sonuna kadar savunuyorum,beni fikirlerimi dayatmakla suclayan arkadaslarımda dogru bildiklerini sonuna kadar savunuyorlar.Neden ben dayatmıs olayım ki ?

    Ayrıca dedigim gibi benim bu sitede yazdıgım yorumlardaki tek kriterim;yazdıgım seyin toplumumuza olumlu katkı saglaması ya da olumsuz örnek olabilecek seylerin önüne gecmesi.Yazdıklarımda baska baslıklar altına cekildi ve yalnıs irdelendi.Mesela benim mantıgım hakkında namus ve ahlaga köle olmalıyız seklindedir diye düsünenler oldugunu görüyorum.Hayır namus ve ahlak bize köledir,onlara uymak kendi hayatımızı sigorta altına almaktır.

    Ve fikirlerimi ifade ederken hep mert olmayı sectim.Mesela flört iliskilere karsıyım dedim.Nedeninide hicbir zaman günah,yasak gibi bircok kisi icin anlam ifade etmeyen ya da onların dogruluk degerlerince kabul görmeyen cümlelerle degilde psikolojik olarak,dezavantajlarını konusarak,tecrübelerimden faydalanarak,karsılastıgım olayları karsımdakilerin degerlendirmesine bırakarak acıkladım.
    Bu tavrıma dayatma diyipte baska konu aralarında ;18 yasındayım simdiye kadar sevgilim olmadı diye baslık acmıs bir kardesimize yorum olarak sen bitmissin,hadi ya yazık sana diyerek ya da 20 yasında evlenmis birini görünce gencligine yazık etmissin,insan tek kisiye nasıl baglı kalır,erken evlenenler eslerini aldatır tarzında yine fikirlerini sinsice yayanların yolunu secmedim.
    Sizce hangi yol daha dogru ?
    Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

    ''GALATASARAY''

  • #2
    Ben her yolu denedim ve sonunda hiç birinin işe yaramadığını gördüm. Söz konusu hastalıklı ve yanlışta olan zihinlerse sen ne söylersen söyle değiştirmek imkânsıza yakın. Bu kişiler sadece yanlışlarına kendileri gibi insanlar onay versin diye bir şeyler yazıyorlar. Eleştirilmeyi sindiremiyorlar ve beğenmedikleri hiçbir fikri doğru kabul etmiyorlar. Kesinlikle anlayış ve özveri hak etmiyorlar. Yapıcı olmaya çalışmayı bırak bazen asıl yapıcılık kanserli hücreyi kesip atmaktır.
    Last edited by hartemes; 08-03-2011, 09:44 PM.

    Yorum


    • #3
      ben yaptığınız yorumların çoğunu okudum kesinlikle
      çok beğeniyorum akıllıca vegüzel
      tamamen doğruları yansıtıyor toplumumuz
      tarafından hoş karşılanmayan durumları
      güzel bir şekilde ifade ediyorsunuz
      ve insanların incinmelerini engellemeye
      çalışıyorsunuz ço tşk kendi adıma
      sakın birakmayın bu siteyi sizin gibi
      mantıklı yorumlar yapanlara ihtiyacı var bu sitenin

      Yorum


      • #4
        otoyol doğrudur)

        Yorum


        • #5
          Orjinal yazı sahibi: return_of_kronik View Post
          otoyol doğrudur)
          Her yol mübahtır haha
          biliyorum artık çok zor çok
          kuracak yeni bir hikayem yok.
          yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle

          alt üst olmuş coğrafyanda
          cebinde bozuk paralarınla
          kendi mezarına selam durup
          boşver mi diyorsun kanasın.

          Yorum


          • #6
            doğru yol Allah'ın yoludur..

            Yorum


            • #7
              Orjinal yazı sahibi: return_of_kronik View Post
              doğru yol Allah'ın yoludur..
              kesinlikle bi bulsak o yolu

              Yorum


              • #8
                bence şimdiye kadar nasılsanız yine öyle olun. yorumlarınızı mantıklı buluyorum ve takip ediyorum. olumsuz eleştiride bulunan mutlaka olacaktır. bunları önemsemeyin ve devam edin derim.

                Yorum


                • #9
                  İstediğniz şekilde yaşayın bu hayatı tonlarca paranız olsun. dünya güzeli sevgiliniz olsun istediğiniz her şey yanınzda olsun... İnsanoğlu herşeyden bıkıyor. herşey anlık. Arkadaşım söylediklerinde çok haklısın. 18 yaşındayım sevgilim yok diyen bir arkadaşa ah ne kadar yazık gibi yorumlar yazan arkadaşlar..sitenin amacı kardeşlerimizi kötüye itmekmidiri yoksa sorunlarımızı paylaşmak mı pek anlayamadım. .

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X